Zato sto vas je sudija ostavio u igri svirajuci offside a Okic najmanje dva metra ispred zadnjeg igraca odbrane to je prelomilo derbi tu je Okic iso sam na istrcalog golmana to bi bilo 2:0 da nije sudija sviro nepostojeci offsidezapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Svaki faul nad vašim igračima je bio žuti karton našima, smiješno. Toliko ofsajda i postojećih i nepostojećih, dva puta minimalno je čista prilika za jedan na jedan bila ali levati sa aut linija mašu zastavom ko pijani. Zadnjih 15- tak minuta prvog poluvremena, nateže slobodne udarce oko našeg šesnaesterca i morala je jedna ući.zapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Poslije crvenog, primili gol i to je do nas ali je taj gol trebao biti vaš počasni gol, a ne donijeti vam 3 boda da su sudije bile na nivou.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
i da smo gubili 2-0 preokrenuli biNeToBoLa je napisao/la:Svaki faul nad vašim igračima je bio žuti karton našima, smiješno. Toliko ofsajda i postojećih i nepostojećih, dva puta minimalno je čista prilika za jedan na jedan bila ali levati sa aut linija mašu zastavom ko pijani. Zadnjih 15- tak minuta prvog poluvremena, nateže slobodne udarce oko našeg šesnaesterca i morala je jedna ući.zapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Poslije crvenog, primili gol i to je do nas ali je taj gol trebao biti vaš počasni gol, a ne donijeti vam 3 boda da su sudije bile na nivou.

skidate gace i kad ste bolji, vec ko zna koji put..
zasto zrinjski nije prokockao svoja vodstva u vrapcicima? bas se pitam zasto

koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričašzrinja1905 je napisao/la:i da smo gubili 2-0 preokrenuli biNeToBoLa je napisao/la:Svaki faul nad vašim igračima je bio žuti karton našima, smiješno. Toliko ofsajda i postojećih i nepostojećih, dva puta minimalno je čista prilika za jedan na jedan bila ali levati sa aut linija mašu zastavom ko pijani. Zadnjih 15- tak minuta prvog poluvremena, nateže slobodne udarce oko našeg šesnaesterca i morala je jedna ući.zapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Poslije crvenog, primili gol i to je do nas ali je taj gol trebao biti vaš počasni gol, a ne donijeti vam 3 boda da su sudije bile na nivou.![]()
-
- Kontakt:
i da smo gubili 2-0 preokrenuli bi
[/quote]
koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričaš[/quote]
pobjedili i remizirali..
dok ste vi dali gol u 90.i nekoj minuti nakon cega se prekinula utakmica..
a budu li nama trebali bodovi za europu u posljednjem kolu glat cmeo vas uzet

koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričaš[/quote]
pobjedili i remizirali..

koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričaš[/quote]zrinja1905 je napisao/la:i da smo gubili 2-0 preokrenuli bi![]()
pobjedili i remizirali..

cirkus vam je ekipa i trener. tako da vam neće trebat bodovi. nemate šanse za neki visok plasman. objektivno
- ASD
- Kontakt:
Koji je igrac pruzio loptu Okicu kod gola?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mozda te nisam shvatio ali Okic nije ucestvovao kod gola.ASD je napisao/la:Koji je igrac pruzio loptu Okicu kod gola?
Kodro-Hebibovic-Hajdarovica koji je dao gol.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dolazim u miru!
Odlicna igra veleza u prvom pol. tj . odlicna kontra igra sa tri omalena i brza igraca ka naprijed,nije niti cudo zasto Velez pruza bolje partije na gostovanjima nego kuci,kada imate posjed lopte i kada treba nesto organizirati i napasti ekipu koja se brani onda je to bezidejno kao u ostalom i u nas,realno utakmica je bila premijerligaska,znaci losa ali to je nas derbi valjda cemo docekati bolje utakmice!
Sretno u borbi za opstanak ,bilo bi steta da dogodine nemamo derbija!

Odlicna igra veleza u prvom pol. tj . odlicna kontra igra sa tri omalena i brza igraca ka naprijed,nije niti cudo zasto Velez pruza bolje partije na gostovanjima nego kuci,kada imate posjed lopte i kada treba nesto organizirati i napasti ekipu koja se brani onda je to bezidejno kao u ostalom i u nas,realno utakmica je bila premijerligaska,znaci losa ali to je nas derbi valjda cemo docekati bolje utakmice!
- ASD
- Kontakt:
OK,hvala,moze biti da sam pomijesao Okica i Hebibovica.samo_lijevo je napisao/la:Mozda te nisam shvatio ali Okic nije ucestvovao kod gola.ASD je napisao/la:Koji je igrac pruzio loptu Okicu kod gola?
Kodro-Hebibovic-Hajdarovica koji je dao gol.
nece se Velez borit za opstanak.bekicamir je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Dovest par solidnih pojacanja i otjerat levate Jaganjca i Mehremica i to je to.
Nego jeli istina ovo da su polupane prostorije i da je napisano "TANA ODLAZI" ?
razbijeno je sinoc jedno staklo ali ne od RA
- samo_lijevo
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:nece se Velez borit za opstanak.bekicamir je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Dovest par solidnih pojacanja i otjerat levate Jaganjca i Mehremica i to je to.
Nego jeli istina ovo da su polupane prostorije i da je napisano "TANA ODLAZI" ?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Video Izvještaj:
http://rodjeni.com/?p=459" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rodjeni.com/?p=459" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramota za ovakvo ponasanje,primitivizam sta drugo reci.
Ne znam sta da vam kazem,dobro ste igrali pobjedila je klupa zrinjskog i nadmudrio vas je njihov trener,ja sam volio da ste ih zgazili,al jbg,ako nista onda svaka cast vasim navijacima koji uprkos losem stanju u klubu neodustaju! Pozz iz Gradačca
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
A sada slijedi pauza, po mom mišljenju zahvaliti se pojedinim igračima i dovesti par pojačanja. Imamo dosta vremena da uigramo ekipu za proljeni dio prvenstva. Naravno ukoliko uprava gospodinu Rahimiću da zeleno svijetlo da dovede iskusnije igrače i da se zahvali ovim igračima što su vršili pritisak na istog da igraju.
eto 'fala onim sto su davali vazne golove,bice bolja druga polovica
Avanti Velež Mostar

Avanti Velež Mostar
Rodjeni Brato!
svi smo mi RODJENI !
svi smo mi RODJENI !
izgleda da se pored Čolića, u VELEŽ vraća i golman Oštraković. uh, bit će to jači VELEŽ sigurno...... 

Ako bi se vratio Ostrakovic , ko bi onda bio na golu , Bobic ili Ostri
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.