mandraX je napisao/la:Tako je @LBJ, sam protiv svih.
Regaj se na RMB pa pročitaj malo temu neshvaćenog genija vidjećeš da nisam sam Ako išta stigneš prije nego što te banuje tvoj dobar prijatelj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
malo da popravimo raspolozenje medju madridistima da se covjek najezi
Ma druze kad bi zavrsili 19. ove godine,kad bi iduce godine ispali u trecu ligu a one tamo u cetvrtu ja i jos bruka nas (vjerujem i ti) cemo uvijek navijati za Real bez obzira na sve.
Tako da...
malo da popravimo raspolozenje medju madridistima da se covjek najezi
Ma druze kad bi zavrsili 19. ove godine,kad bi iduce godine ispali u trecu ligu a one tamo u cetvrtu ja i jos bruka nas (vjerujem i ti) cemo uvijek navijati za Real bez obzira na sve.
Tako da...
tako je kralju, do kraja zivota uz madrid, kako god da igraju i ko god da igra za njih
LBJ MVP je napisao/la:Je.bo trenera koji s milijardu vrijednom ekipom ne može osvojiti više od jednog trofeja po sezoni.
Ljudi se sprdaju sa Mancinijem, a evo i nas Jozo na iste grane spao...
Mala razlika s tim sto je Mancini korektno cestitao Murinju a ovaj ga ko i sve druge poceo provocirati i "na muku pristajat". Vjerovatno ga je stigla Mancinijeva kletva "da Bogdo se o sebi pozabavio"
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sveti ja te dozivljavam prema meni kao korektnom covjeku i obrnuto ovih dana. S moje strane ce tako i ostati a haman ti opet po starom.
p.s. to si i mogao da primjetis
p.s. sad je p.s. bila cista zayebancija
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
LBJ MVP je napisao/la:Je.bo trenera koji s milijardu vrijednom ekipom ne može osvojiti više od jednog trofeja po sezoni.
Ljudi se sprdaju sa Mancinijem, a evo i nas Jozo na iste grane spao...
Mala razlika s tim sto je Mancini korektno cestitao Murinju a ovaj ga ko i sve druge poceo provocirati i "na muku pristajat". Vjerovatno ga je stigla Mancinijeva kletva "da Bogdo se o sebi pozabavio"
Haj Mancini makar pobjedjuje ove male klubove redovno. Bez obzira na Josine silne trofeje i prekid dominacije Uefalone mora to bolje. Nadam se da se ozbiljno koncentrise na Lp u suprotnom vrijeme mu je za nogu- ipak ovo je Real - najveci klub na svijetu.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
@Ronaldo2012
Ako budete toliko nervozno i na vrat na nos halapljivo trazili titulu LP - nigdje vas ko ni godinama do sad. A onda Bavarci
yebo tebe koji pljujes najboljeg trenera svih vremena .
SAF-a?Nikad
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bparena je napisao/la:@Ronaldo2012
Ako budete toliko nervozno i na vrat na nos halapljivo trazili titulu LP - nigdje vas ko ni godinama do sad. A onda Bavarci
Ako je Vas uspjeo nadmasiti i Bavarce ce!
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
geoxx je napisao/la:ok da se ispravim , buduceg najboljeg trenera svih vremena, u ovom trenutku je to SAF sto jest jest , mada ni DelBosque nije daleko
DelBoske je i gospodin i znalac da od ovih milijona ulozenih nesto i unovci vise.
Ozebli dugo cekate da vas sunce ugrije...
Neka ljudi nemojte se svađat, neka nam dođu gospoda Luxemburgo i Quiroz (čistač žvaka Fergusonu u Manchesteru) ili možda prekaljeni znalac Pellegrini kojem treba opravdanje što je ispao od četvrtoligaša Alcorcona i raspalog Lyona. A uša tamo, radi ovakvih teza o neuglednosti je i otjeran Del Bosque koji je navodno narušavao izgled Reala čeprkajući nos po utakmicama.
Neka vam dođu gospoda koja će znati čestitati petoligašima koji izbace Real iz kupa.