Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako sam i ja razmisljao o jednoj trebi, kao ja njen heroj i budemo zajedno poslijeAmoxicillin je napisao/la:**** budale...al ima li neko ko uvijek prije spavanja mora jesti nešto, pa makar bio i suhi hljeb?
i jedno što dokazuje da sam poremećen, pardon dvoje:
1. nekad zamisljam kako ispadam heroj, spašavajući nju iz nekog oružanog belaja ili nesreće xd i kako bude ljubav k'o u filmovima xd
2. zamisljam kako bi bilo da se teško razbolim, pred umiranje, samo da vidim k'o bi me istinski žalio![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Tako sam i ja razmisljao o jednoj trebi, kao ja njen heroj i budemo zajedno poslijeAmoxicillin je napisao/la:**** budale...al ima li neko ko uvijek prije spavanja mora jesti nešto, pa makar bio i suhi hljeb?
i jedno što dokazuje da sam poremećen, pardon dvoje:
1. nekad zamisljam kako ispadam heroj, spašavajući nju iz nekog oružanog belaja ili nesreće xd i kako bude ljubav k'o u filmovima xd
2. zamisljam kako bi bilo da se teško razbolim, pred umiranje, samo da vidim k'o bi me istinski žalio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesam zato i tražim doktoraNail for Real je napisao/la:Jesi zavrsio osnovnu? Ako jesi, onda je problem.
sumnjam da tu doktor moze pomociAmoxicillin je napisao/la:jesam zato i tražim doktoraNail for Real je napisao/la:Jesi zavrsio osnovnu? Ako jesi, onda je problem.
isti imamo problemTritolone je napisao/la:Kad god trebam ucit za ispit uvik mi neke sitnice odvlace paznju, evo sad umjesto da ucim trgovacko pravo za sutra ja visim po forumu i pisem pizdarijeprije bi reka da je to glupost nego neka cudna sitnica ali si jednostavno nemogu pomoc
odoh ja leci, a ti cjepajTritolone je napisao/la:Ma nema brate pomoci, radije bi isa cjepat drva sad nego ucit
kraljsamir_tm87 je napisao/la:dosta puta razmisljam, kad bi umro.. ko bi mi doso na dzenazu..
To se meni dešavalo samo kad sam spavao sa povišenom temperaturom ono kad sam bolestan , pa se probudim i vidim sve a u snu jošgojzerica je napisao/la:Prije par mjeseci, par dana za redom sam imao neka čudna dešavanja, naime odjednom mi je sve ubrzano, slušam muziku, ali je ja čujem ko da je ubrzana, neko mi nešto priča ja ga ubrzano čujem...
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 9 gostiju.