nije on kriv sto je pitar drustvo je krivobarbarez je napisao/la:Tacno tako,ne samo on,nego jos mnogo njih,pa se sad usrali i moljakaju jedan drugog da ne dobiju ban slucajno,a pored toga sad su ugrozeni i mole da ih se ne provocira.terabajt je napisao/la:Ti si zasluzio ban jedno 8 dana nadam se da ce aco procitati tvoje postove u zadnja 2 h i sankcionisat .DevilS je napisao/la:@dino ba sta me uzimas u usta ko je navijo za siroki ja nisam niti cu ikad bolan sta je sa tobom samo mi je krivo radi titule vi jeste bolji od nas i to je kraj!!, i cestitam za skandiranje od srca sta jos trbeam da me naguzite?
Hajde razumijem revolt bio,ali ne treba ih ni provocirati,sta si onda isti kao i on,kad to radis.Mi prvi ,oni muda jedu,kraj price.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Bekrić drži loptu previše kod sebe. Siguran sam da on hoće i da želi da uradi najbolje, al meni je ono previše soliranja.bistrikboy je napisao/la:Tacno ne znam sta da napisem o tekmi,u prvom ravnopravan Siroki,u drugom inferioran a opasniji.Mi nekakvi mlitavi u prvom u drugom bas dobri.Najbolji Zola i Jamak.Bekrica sam primjetio kad je uzeo loptu da opuca penal.Cestitke ekipi i Amaru i da dignemo malo nivo u drugom dijelu sezone.Posjeta dobra!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ne valja vam ona slika,bolja ova 10x
Komšije, bolji ste bili devedeset minuta (drugo poluvrijeme pogotovo), penal je čist k'o suza i na kraju super ambijent. Drago mi je da ste ih uzeli, pa makar vas morao trpiti idućih par mjeseci
Ali daleko je ovo još od titule, mnogo ima da se igra. Živili 

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
jel tate il para od džeke?powerplay je napisao/la:Dok vam je tate , ovako će nam se dešavati. Samo lagano niko nije vječan!
još ako se džeko opet proda, neće vam svanut godinama.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Fantasticna atmosfera na stadionu veceras, ja se nadam da ce u prljetnom dijelu sezone biti veca posjeta jer nasi momci to zasluzuju! Opet dupla kruna i ove sezone insallah!
Volim te Zeljo!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
hvala komsija, svaka cast na komentaru, ziviobordograd je napisao/la:Komšije, bolji ste bili devedeset minuta (drugo poluvrijeme pogotovo), penal je čist k'o suza i na kraju super ambijent. Drago mi je da ste ih uzeli, pa makar vas morao trpiti idućih par mjeseciAli daleko je ovo još od titule, mnogo ima da se igra. Živili

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ma buraz cijelu sezonu igramo tako ali razvoj dogadjaja sa ovakvom igrom je iznad ocekivanja,a stari dobio sam petobanku na racun Svrake,kladio sa jaranom da ce dati go u prvih pet minuta drugog poluvremena i bi tako,mi sjedili upravo do onog coska gdje je opalio.aleksandar_veliki je napisao/la:Jednom je prosao, potrudimo se da to vise ne bude tako. Usput, igra opet toplo-hladno, Svraka zabio, ali daleko ispod prosjeka.dino lj je napisao/la:Ma Aco nema potrebe da ga trajno banujes,opet ce se on registrovati pod trecim nickom,to ti je ba onaj SamirHZ tako nesto kojeg ste vec jednom odstranili.aleksandar_veliki je napisao/la:HzSM, trajno odstranjen sa foruma.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- alan ford 26
- Kontakt:
Od onih tekmi protiv borca u finalu kupa i kad smo uzeli 4:2 nije bilo bolje tekme i atmosfere do veceras, fino popunjen stadion, kvalitetan protivnik, fantasticno. Napravili smo vazan korak ka odbrani tiule.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- vendeta1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
citajuci sve ovo vjerujte mi sve sam zahvalniji dragom Allahu sto sam manijak i sto sam dio plave bajke
citajuci sve ovo vjerujte mi sve sam zahvalniji dragom Allahu sto sam manijak i sto sam dio plave bajke
Zadnja izmjena: vendeta1921, dana/u 25 nov 2012, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Najbolja utakmica ove godine u premijer ligi definitivno.
-
- Kontakt:
ocel bit na vogosci snimak da sam pogledam ko covjek?

LAHKU NOĆ ŽELIM!

Ma ja se licno nadam da ce se na proljece dosta toga posloziti,mislim da onaj pravi Smajic i oporavljeni Kerla sa par pristojnih pojacanja mogu dosta toga popraviti.Prijatelju sve najbolje i ako kad bude nekih zanimljivih novosti nabaci na PP.aleksandar_veliki je napisao/la:dino lj, kako je fudbal nekad nepravedan, recimo veceras je Jamak zasluzio da bude taj koji ce postici gol, ali...No, dobro, kao sto Amar rece jesenja titula se ne pika, pa nema potrebe za nekim prevelikim slavljem. Ovdje u Zelji ima mnogo posla, sve je nekako jalovo, tromo, koliko god to navijacima Zelje tesko priznati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- alan ford 26
- Kontakt:
Zeba (al onaj pravi Zeba), Kerla, Smajke....i ja bi konacno jos volio vidjeti jednog pravog napadaca, svaka cast Adilu ali... Usput sta je sa Smajicem uopce, nije se oporavio jos ili neka nova povreda?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ovo je vec apsolvirano sad mi je najveca briga rekonstrukcija Grbavice. Ima li ikakvih naznaka da e do toga doci? Pricalo se ovdje da ce za papirologiju trebati par sedmica a neki su govorili par mejseci pa eto proslo je par mjeseci hladno jeli se barem to rijesilo?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
kod nas na casu je gost bio 1 vjecnik iz opcine novo sarajevo i rekao je da trenutno rade na tome da zavrse dvoranu na grbavici i da izgrade neki bazen kod starog robota,grbavicu nije spominjao...zeljocity je napisao/la:Ovo je vec apsolvirano sad mi je najveca briga rekonstrukcija Grbavice. Ima li ikakvih naznaka da e do toga doci? Pricalo se ovdje da ce za papirologiju trebati par sedmica a neki su govorili par mejseci pa eto proslo je par mjeseci hladno jeli se barem to rijesilo?
Prodati Svraku i naci nekog zadnjeg veznog kao Zola...uhalan ford 26 je napisao/la:Zeba (al onaj pravi Zeba), Kerla, Smajke....i ja bi konacno jos volio vidjeti jednog pravog napadaca, svaka cast Adilu ali... Usput sta je sa Smajicem uopce, nije se oporavio jos ili neka nova povreda?
- pintol_TM87
- Kontakt:
krades :p ja bi se zakleo da sam je postavio ovdje al je sad nemaarelinho je napisao/la:
ne valja vam ona slika,bolja ova 10x

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!