FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je recept za uspjeh, prodaj Saida pa i Sesara, nikoga ne dovodi nego od tih para hladno kupuj bodove ko željo. Od 15 utamica, 8 igraš u gostima, nek 6 kupiš po 20 hiljada to je 120 hiljada. Kući valjda možeš dobiti , ako nemožeš platiš 5 milja sudiji da ti svirne koji penalčić i to je to. To je prava Bosanska titula, jest da je bez časti, al boli te briga, i onako je čast posljednje što se gleda u ovoj prljavoj PL BiH. Onda se ku**iš kako osvajaš neke titule a u Evropi nemožeš meda.
U novi boj ...
Zeljo je slaviji placao 30 da vas pobiejdi znaci nema utakmice ispod 30 a treba provjeriti koliko je dao radniku za pobjedu. Treba vam jedo 300 milja da budete prvaci WAHAHAHAHAHAH.hz033 je napisao/la:Ovo je recept za uspjeh, prodaj Saida pa i Sesara, nikoga ne dovodi nego od tih para hladno kupuj bodove ko željo. Od 15 utamica, 8 igraš u gostima, nek 6 kupiš po 20 hiljada to je 120 hiljada. Kući valjda možeš dobiti , ako nemožeš platiš 5 milja sudiji da ti svirne koji penalčić i to je to. To je prava Bosanska titula, jets da je bez časti, al boli te briga, i onako je čast posljednje što se gleda u ovoj prljavoj PL BiH. Onda se ku**iš kako osvajaš sve neke titule a u Evropi nemožeš meda.
Molim moderatore da ovo malo bolje prate ili bolje da ih upozore jer isto i oni nama na njihovoj temi spominju hvala .
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
@devils, de mi reci zašto si bio nekoliko dana u Banovićima, nisam upućen?
Ajde jos samo nas optuzite za poraz od Rudara, Travnika, nerjeseno sa Slavijom, Zvijezdom. Morate skontati neki drugi alibi, ili da za promjenu zaista mucnete glavom i shvatite da ste sami sebi krivi.
Ali kao da gledam da cete nastaviti po svome kada krene nastavak sezone, tacnije "mi smo najbolji tim u drzavi" , "divovi" , "vladari grada" a kada krenu porazi opet kriviti druge, prvenstveno Zelju i famozno namjestanje.
Ali kao da gledam da cete nastaviti po svome kada krene nastavak sezone, tacnije "mi smo najbolji tim u drzavi" , "divovi" , "vladari grada" a kada krenu porazi opet kriviti druge, prvenstveno Zelju i famozno namjestanje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zavrseno vi slavite nas stipu na miru jel moze posteno vas molim??, bezveze cemo samo dobijati banove a to meni netreba jednom sam se opeko., hvala unaprijed.! 

A dajte ljudi ba SJAŠITE MALO, idite tamo slavite j.e.b.i.t.e. se radite šta hoćete...OK, vi ste velike poštenjačine nikad ništa niste namjestili....
Pušite ba više.....Kako jednom ne shvatite da ste ovdje j.e.b.e.n.i višak.....
DO VIĐENJA
DO VIĐENJA
Ma to je to nista vise neka idu ba nas neka puste i zavrseno!hilmo je napisao/la:A dajte ljudi ba SJAŠITE MALO, idite tamo slavite j.e.b.i.t.e. se radite šta hoćete...OK, vi ste velike poštenjačine nikad ništa niste namjestili....
DO VIĐENJA

Uzaludna podrska pola godine, grlo, deranjem, spektakl itd...., kome moj jovicu kome dokel mi da vise cekamo titulu dokleeeeeee????, iz kupa ispadnemo sloga jedna u polufinalu hajde to zaboravimo, titula izgubljena jesenska ko je kriv mi jelllll????????

@same legendo neka se ovo vise zavrsi vama cestitke na tituli vi niste krivi sto mi ne znamo da pobjedimo i nemoj beze da dobijamo banane ako mozes da uvazis prijedlog bio bi ti/vama zahvalan iskreno. 

Evo ja ću da ti odgovorim....
OK, niste najmestili ništa sad idite slaviti...ba...POPUSTITE NAS MALO...
A koliko vidim nije ovo jedina tema na kojoj spamate i pravdate se....
A ZNATE KO SE PRAVDA, ONAJ KO JE KRIV!!!
OK, niste najmestili ništa sad idite slaviti...ba...POPUSTITE NAS MALO...
A koliko vidim nije ovo jedina tema na kojoj spamate i pravdate se....
A ZNATE KO SE PRAVDA, ONAJ KO JE KRIV!!!
Braćo Hilmo-Devils imate PP ne mogu ovde punio psuju pa sam morao na PP pisati.
Sarajevo ljubavi moja!
Nema veze valjda ce uvaziti moj prijedlog u pustiti nas na miru, mi samo moramo reci jovicu i ekipi da ovako ne ide vise.sekac je napisao/la:Braćo Hilmo-Devils imate PP ne mogu ovde punio psuju pa sam morao na PP pisati.
Hvala aco pa bgm i bio je red neka slave samo neka ne provociraju imaju svoju temu.aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Sarajevo, a ne FK Zeljeznicar. Dakle, namjestio Zeljo ili nije namjestio, negdje drugo.

-
- Kontakt:
ZELJO je u ovih zadnjih godina daleko najaca ekipa u BiH
to dokazuju kroz prvenstvo i kup
pa bilo to kome pravo ili ne
to dokazuju kroz prvenstvo i kup
pa bilo to kome pravo ili ne
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Raja ohanite,hajd slavite sta ste se njih uhvatili ? Ne kontam Bgm ! 

Željeznicar za život cijeli !
Tu sam!sekac je napisao/la:hilmo jarane aesi li tu
Nego me zeza ovo:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa ne mogu odmah da odg...
Konacno neko normalan i posten svaka cast djevojko sad bih te castio da mogu bravo neko normalan da nesto napise.likusa je napisao/la:Raja ohanite,hajd slavite sta ste se njih uhvatili ? Ne kontam Bgm !

Molim te nemoj se paliti i psovati ni ti ni devils nemoj bez veze da ideš u banoviće molim te jarane sabura ima naćina aco je pošten momak ima naćin da ih se kutarišemo!hilmo je napisao/la:Tu sam!sekac je napisao/la:hilmo jarane aesi li tu
Nego me zeza ovo:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa ne mogu odmah da odg...
Sarajevo ljubavi moja!
@sekac brate uredu necu vise odo leci da se smirim pa se vidimo sutra i pazite veceras ti, hilmo i jos neki da nebi ban dobili trajni eto pozzz... 

Trenutno korisnika/ca: mnon46, riki46, ultrazonfa i 50 gostiju.