Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Joj ovih farselonaca, vise vise na ovoj temi nego na svojoj
bas vam je dosadno u zivotu a?

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Kad ti budes imo svoju temu ja nikad posta na ovom forumu necu napisat'Raul7 je napisao/la:Joj ovih farselonaca, vise vise na ovoj temi nego na svojojbas vam je dosadno u zivotu a?
Ako se bojis drugacijeg misljenja idi na RMB forum i raspravljaj je l' bolji Higuain ili Benzema dok se boje ne rastope.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 25 nov 2012, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
U kojem dijelu recenice je Raul7 rekao da je ova tema njegova?xaviesta je napisao/la:Kad ti budes imo svoju temu ja nikad posta na ovom forumu necu napisat'Raul7 je napisao/la:Joj ovih farselonaca, vise vise na ovoj temi nego na svojojbas vam je dosadno u zivotu a?
Ako se bojis drugacijeg misljenja idi na RMB forum i raspravljaj je l' bolji Higuain ili Benzema dok se boje ne rastope.
"Vise na ovoj temi nego na svojoj" Koji ti dio nije jasan? Ne moras sve bulvalno shvatat', ovo nije nicija babovina i ne postoji nasa i vasa tema. Ako je nekom nick Raul, Iker, Messi, Villa... on ima veca prava da pise na nekoj temi?Dzoni je napisao/la: U kojem dijelu recenice je Raul7 rekao da je ova tema njegova?
Mogu ja i nacrtat' ako treba
Don't hate what you don't understand.
Xaviesta znaš na šta se misli.Ovdje na ovom pdf-u je "navijač" kuntalonske perjanice rado čitan kao salman rushdi u Teheranu.
A kakva je situacija na pdf barsa ne znam nit čitam to nit pišem tamo.
A kakva je situacija na pdf barsa ne znam nit čitam to nit pišem tamo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Uvijek se gledalo koji tim igra ligu prvaka naredne sedmice u utorak, da vikend prije ligu igra u subotu. Kolo poslije ne znam da se ikad gledalo jer ako ti od srijede do subote nije dovoljno za oporavak onda ne znam sta jest. Takodjer Real igra kup u utorak tako da nema smisla da igra u nedjelju pa opet u utorak.
Uglavnom razinu opravdanja ste podigli na nemoguc nivo, svi i svasta su krivi osim vas sami, to sto nijedan igrac nije ni na pribliznoj razini kao iz prosle godine, to je najmanje bitno.
Uglavnom razinu opravdanja ste podigli na nemoguc nivo, svi i svasta su krivi osim vas sami, to sto nijedan igrac nije ni na pribliznoj razini kao iz prosle godine, to je najmanje bitno.
ser del barça es el millor que hi ha !
Naravno da su to smijesna opravdanja. Pa jucer je Hanover igrao protiv Bayerna a ako se ne varam u cetvrtak su igrali Europsku ligu.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Kakve sad to veze ima sa primerom i svime ?iDon je napisao/la:Naravno da su to smijesna opravdanja. Pa jucer je Hanover igrao protiv Bayerna a ako se ne varam u cetvrtak su igrali Europsku ligu.
Svejedno, Hannover je obezbjedio plasman u ligi europe vec ranije koja se mora igrati u cetvrtak, a igra kup naredni utorak. Sta je vaznije, kup ili utakmica u takmicenju u kojem si vec objezbjedio plasman. Logicno da ce imati vise odmora za utakmicu u utorak.
ser del barça es el millor que hi ha !
To Mourinho nalazi opravdanja.Dvije godine je radio nije uspio ništa uraditi da Real bude prepoznatljiv po nekoj igri osim po trčanju kontri što radi samo protiv ekipa koje drže više loptu od Reala a rijetke su ekipe koje to smiju.Sve radi dijametralno suprotno od onog što je Real Madrid,čini mi se da je došao u Madrid samo zbog kompleksa koje mu je Barca nabila od prevodioca pa do uzimanja Pepa za trenera prije njega.Znamo i sami koliko se radovao kad je s Interom uspio proći Barcu
Real je uvijek igrao lijepo što nije slučaj s Mourinhom,izašao je kao pobjednik u samo dvije velike tekme.Sreća pa je imao užasne protivnike u LP inače ko zna bil ikad vidjeli polufinala.
Treba doći neki trener koji će iskoristiti puni napadački potencijal ove ekipe,smiješno je da Zaragoza može nametnuti svoj tempo Realu a to ne radi samo Zaragoza već sve ekipe u primeri na svom terenu.Mada on na sve ima spremno opravdanje i baš me zanima kako li će pričati o klubu u kojem je dobio sve moguće povlastice i uvjete da stvori najjači klub na svijetu a nije to uspio.Žalosno je da ekipa s toliko dobrih tehničara igra ružno.Da je Pellegrini imao ovlasti koje Mourinho ima i podršku Pereza sada bi možda ganjali i 11 ili 12 titulu LP,mislim s Mourinhovim ovlastima bi u prvoj sezoni bio prvak ionako je za Barcom kasnio samo zbog Ibrinog gola s ekipom koju nije pravio i želio.

Treba doći neki trener koji će iskoristiti puni napadački potencijal ove ekipe,smiješno je da Zaragoza može nametnuti svoj tempo Realu a to ne radi samo Zaragoza već sve ekipe u primeri na svom terenu.Mada on na sve ima spremno opravdanje i baš me zanima kako li će pričati o klubu u kojem je dobio sve moguće povlastice i uvjete da stvori najjači klub na svijetu a nije to uspio.Žalosno je da ekipa s toliko dobrih tehničara igra ružno.Da je Pellegrini imao ovlasti koje Mourinho ima i podršku Pereza sada bi možda ganjali i 11 ili 12 titulu LP,mislim s Mourinhovim ovlastima bi u prvoj sezoni bio prvak ionako je za Barcom kasnio samo zbog Ibrinog gola s ekipom koju nije pravio i želio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ ovo si iskombiniro od par postera s RMB foruma.
Mani se šuplje stari,ako ovo ozbiljno misliš ne znam u šta opuca 10000 postova.Pellegrini i slična gamad su dobri ako želiš osvajati čvrsta druga mjesta u primeri,ispadat u osmini finala LP a trećeligaše u kupu da ne spominjem.
Imamo napokon nakon don Fabia pravog trenera za razliku od svih šarlatana izmedju Capella i Josea.
Imam osjećaj da si promijenio stranu .
Još da dodam ,ova glupost o korištenju napadačkog potencijala, prošle sezone porušeni rekordi i u bodovima i broju golova u istoriji primere .
Mani se šuplje stari,ako ovo ozbiljno misliš ne znam u šta opuca 10000 postova.Pellegrini i slična gamad su dobri ako želiš osvajati čvrsta druga mjesta u primeri,ispadat u osmini finala LP a trećeligaše u kupu da ne spominjem.
Imamo napokon nakon don Fabia pravog trenera za razliku od svih šarlatana izmedju Capella i Josea.
Imam osjećaj da si promijenio stranu .
Još da dodam ,ova glupost o korištenju napadačkog potencijala, prošle sezone porušeni rekordi i u bodovima i broju golova u istoriji primere .
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 25 nov 2012, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Uradio je stvari:
1. doveo do savrsenstva igru na rubu kartona
2. urusio ugled samom klubu svojim ponasanjem
3. pokusaje da navuce krovne fudbalske organizacije na Real
4. svime se sluzi da pokrije svoje greske.
vrijeme ce pokazati koliko je koristi a koliko stete nanjeo klubu.
sto se mene tice da Bogda vam takav 1000 god. bio.
Barcelona i onako igra svoju igru i ne okrece se toliko na njega.
A izgleda da bas to njega i boli.
Nikako nije No1
vrijeme ce pokazati koliko je koristi a koliko stete nanjeo klubu.
sto se mene tice da Bogda vam takav 1000 god. bio.
Barcelona i onako igra svoju igru i ne okrece se toliko na njega.
A izgleda da bas to njega i boli.
Nikako nije No1
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mislim da ja ovo isto pišem na RMB već godinu danamadridist je napisao/la:@LBJ ovo si iskombiniro od par postera s RMB foruma.

Od ranije su mi poznate tvoje gluposti što na ss.ba što na našem forumu i ne znam što mi je trebalo da pročitam ovaj post.madridist je napisao/la: Imam osjećaj da si promijenio stranu .
Konačno i od tebe nešto pametno.bparena je napisao/la:Uradio je stvari:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam svoje rekao ,a to što se slažeš s pojedinima ovdje samo mi govori da sam u pravu.Ti si @LBJ obični mali cule fan(koji se doduše nije deklarisao) i tvoje postanje po forumu Madrida je trolanje,samo što ti tamo neće to reći ovako javno.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Skontali me.Šteta,2 godine sam se pokušavao prilagoditi okolini ali dosad niko nije bio dovoljno inteligentan da me prokuži.
Sta se ti pravis pametanmadridist je napisao/la:Ja sam svoje rekao ,a to što se slažeš s pojedinima ovdje samo mi govori da sam u pravu.Ti si @LBJ obični mali cule fan(koji se doduše nije deklarisao) i tvoje postanje po forumu Madrida je trolanje,samo što ti tamo neće to reći ovako javno.

p.s. i sad ponovo procitaj gore moj post i obrati pozornost da nije bilo uvreda pa ocekujem da i ti korektno odgovoris ako zelis. Inace imace admini posla.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, meni je samo ovo čudno. Sigurno da se moglo više u tom polufinalu, niko me ne može ubijediti da to nije tako. I to puno više. Sad, ovo je sve u onom poznatom "šta bi bilo kad bi bilo". No, ni dan danas mi nije jasno kako je Jupp muški odigrao i nadigrao Josea i tako meni "ukrao" janje, 3 gajbe piva i 2 ku*ve od je'nog gospodina s foruma.LBJ MVP je napisao/la:Samo što sam do Bayerna govorio da Jozo treba prestati biti čkapi

Al' de mi reci ko bi trebao zamijeniti Mourinha? Meni u ovom trenutku padaju samo 2 lika, a pitanje je koliko je to izvodivo. Dakle, kada bi (mada ja ni u najluđim snovima ne bih dao korpu Joseu) trebao neko sjesti na užarenu klupu, kome bi ti dao prednost?
Brko i Wenger su neki moji favoriti.
Brko je bio, nečasno je otišao, ima odličan posao, nema toliko nerviranja, bilježi sjajne rezultate sa reprezentacijom Španije i ne vidim razlog zašto bi se vratio na SB. Jedino da pokaže pojedincima neke stvari.
Sa Wengerom na klupi bi igra bila ljepša, u to sam ubijeđen. Ali, da li bi bilo trofeja? Ok, recimo da se ni meni Realova igra u posljednjem Capellovom mandatu nije dopala, no ista je donijela trofej. A, to je mjerilo svega. Odlično je kada igraš prelijepo i to kombinuješ sa nekoliko trofeja. Wengeru trofeji bježe (pomisliću da je uklet), jer ono protiv Birminghama nije do igrača, već do njega. Pa zar su Žigić i društvo bolji od Wengerove družine?

Eh, može ustvari još jedan lik doći u opticaj. Karanka.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini koji može vratiti Real na stare staze slave je kralj 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Monolog,kontam šta želiš reći.
Ja ovdje pokušavam dokazati da treba pružiti priliku projektu.Otpuštanje trenera svaki čas je dovelo do toga da iole ozbiljniji treneri zaobilaze Madrid.Pogledajmo koji su to likovi trenirali Madrid izmedju don Fabia i Josea.
A ovaj gore što pokušava zvučati ozbiljno, bitch please,jednom sam pokušao ozbiljno diskutirati i vidio da lik koji glumiš i ozbiljna rasprava ne idu zajedno zato fak of,ne citiram tvoja sranjja a iz principa ne koristim ignore.
Ja ovdje pokušavam dokazati da treba pružiti priliku projektu.Otpuštanje trenera svaki čas je dovelo do toga da iole ozbiljniji treneri zaobilaze Madrid.Pogledajmo koji su to likovi trenirali Madrid izmedju don Fabia i Josea.
A ovaj gore što pokušava zvučati ozbiljno, bitch please,jednom sam pokušao ozbiljno diskutirati i vidio da lik koji glumiš i ozbiljna rasprava ne idu zajedno zato fak of,ne citiram tvoja sranjja a iz principa ne koristim ignore.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Jedini koji može vratiti Real na stare staze slave je kralj

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@monolog
Brko je nažalost nemoguć.Jedino da ga Florentino na koljenima moli
Wenger?Nije za njega Real.
Ja bih volio nekog Španca vidjeti na klupi Reala.Karanka je naravno prvi izbor,naučio je od Mourinha dosta o ponašanju prema igračima,a igrao je u Realu i zna kako treba izgledati igra Reala.Vjerujem da bi se i Toril odlično snašao,naravno uz podršku Florentina ali to treba svima.Tu je i Michel koji radi dobar posao u Sevilli.
Od stranaca tu je Scolari koji bi se u Madridu bolje snašao nego Mourinho i naravno Pellegrini i Capello.Pellegrinija bi teško bilo nagovoriti da preuzme Real u toku sezone ipak je to jedan veliki gospodin,a Capello bi nam sjeo ko budali šamar.Nije tačno da je Real igrao ovako ružno s Capellom,ličilo je to na nešto sa 10 puta slabijom ekipom.Kod Joze se sve svodi na individualnu kvalitetu Ronalda,Ozila,Benza,Higuaina,Di Marie...
Opet možda je i @legenda u pravu.Zašto ne dati šansu Raulu?Radio je kroz karijeru s odličnim trenerima valjda je nešto naučio
@madridista Schuster je odličan trener,ali ti se očigledno ne sjećaš da je na početku druge sezone imao pola ekipe u bolnici.Pellegriniju Ronalda nije bilo mjesec dana,Pepea također i pored svega toga mu falila 3,4 boda za titulu i nije se sramotio protiv Barce.Uostalom Pellegrini je najbolji trener u najjačoj ligi na svijetu već 6-7 godina ne znam šta više očekivati od jednog čovjeka.
Brko je nažalost nemoguć.Jedino da ga Florentino na koljenima moli

Ja bih volio nekog Španca vidjeti na klupi Reala.Karanka je naravno prvi izbor,naučio je od Mourinha dosta o ponašanju prema igračima,a igrao je u Realu i zna kako treba izgledati igra Reala.Vjerujem da bi se i Toril odlično snašao,naravno uz podršku Florentina ali to treba svima.Tu je i Michel koji radi dobar posao u Sevilli.
Od stranaca tu je Scolari koji bi se u Madridu bolje snašao nego Mourinho i naravno Pellegrini i Capello.Pellegrinija bi teško bilo nagovoriti da preuzme Real u toku sezone ipak je to jedan veliki gospodin,a Capello bi nam sjeo ko budali šamar.Nije tačno da je Real igrao ovako ružno s Capellom,ličilo je to na nešto sa 10 puta slabijom ekipom.Kod Joze se sve svodi na individualnu kvalitetu Ronalda,Ozila,Benza,Higuaina,Di Marie...
Opet možda je i @legenda u pravu.Zašto ne dati šansu Raulu?Radio je kroz karijeru s odličnim trenerima valjda je nešto naučio

@madridista Schuster je odličan trener,ali ti se očigledno ne sjećaš da je na početku druge sezone imao pola ekipe u bolnici.Pellegriniju Ronalda nije bilo mjesec dana,Pepea također i pored svega toga mu falila 3,4 boda za titulu i nije se sramotio protiv Barce.Uostalom Pellegrini je najbolji trener u najjačoj ligi na svijetu već 6-7 godina ne znam šta više očekivati od jednog čovjeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.