FK Radnik Bijeljina

Ultra05
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la Ultra05 » 25 nov 2012, 15:01

Ovo da je Incident nekog napo je cista laz,ta ekipa Incenta Blue devils je bila na stadionu prije,nego sto su Horde i dosle u Bijeljinu,a na kraju krajeva,oni nisu sposobni nikog napast,tako da je ovo sto je ovaj napiso laz,koju je on procitao na Fb grupi.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 nov 2012, 15:33

Ultra05 je napisao/la:Ovo da je Incident nekog napo je cista laz,ta ekipa Incenta Blue devils je bila na stadionu prije,nego sto su Horde i dosle u Bijeljinu,a na kraju krajeva,oni nisu sposobni nikog napast,tako da je ovo sto je ovaj napiso laz,koju je on procitao na Fb grupi.
Ovo nije laz i ne lupaj gluposti molim te..nemam ni jedan jedini razlog da lazem...

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 25 nov 2012, 15:37

To je cista laz,koji su procitao na fb,ja ti kazem da je ta nazovi pod grupa bila pola sata pred utakmicu na stadionu vec,a Horde Zla su dosle u 10 minutu utakmice.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 nov 2012, 15:48

Ultra05 je napisao/la:To je cista laz,koji su procitao na fb,ja ti kazem da je ta nazovi pod grupa bila pola sata pred utakmicu na stadionu vec,a Horde Zla su dosle u 10 minutu utakmice.
A jesam li ja napisao pre tekme da se ovo desilo ?

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 25 nov 2012, 15:51

Necu se raspravljati s tobom.Nije bilo ni prije,ni posle tekme.Jer je ekipa incidenta usla prije Hordi,a zadrzana na stadionu dok Horde nisu izasle sa parkinga stadiona u Bijeljini..Rasprava s moje strane se ovdje zavrsava.

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 nov 2012, 16:07

Ultra05 je napisao/la:Necu se raspravljati s tobom.Nije bilo ni prije,ni posle tekme.Jer je ekipa incidenta usla prije Hordi,a zadrzana na stadionu dok Horde nisu izasle sa parkinga stadiona u Bijeljini..Rasprava s moje strane se ovdje zavrsava.
Tvrdoglav si decko..cao zdravo pozz. :)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 25 nov 2012, 20:04

Ako ima ko da mi kaze vise o vasem igracu mislim da se preziva Basara godine,pozicija i ako znate do kada je vezan ugovorom unaprijed hvala

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 nov 2012, 21:17

kinder_jaje je napisao/la:Ako ima ko da mi kaze vise o vasem igracu mislim da se preziva Basara godine,pozicija i ako znate do kada je vezan ugovorom unaprijed hvala
marko basara je vec zvijezdin igrac,razligu :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 25 nov 2012, 21:53

kinder_jaje je napisao/la:Ako ima ko da mi kaze vise o vasem igracu mislim da se preziva Basara godine,pozicija i ako znate do kada je vezan ugovorom unaprijed hvala

http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 35970.html" onclick="window.open(this.href);return false; tu imas par informacija o njemu ;)

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 25 nov 2012, 22:19

slika svaka cast incidenti !!!
& & ?
FC LIVERPOOL

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 nov 2012, 22:28

Odakle vam to fol nama oteli jelde????, mange nema dalje... :lol: :lol: :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 25 nov 2012, 22:33

maraBL je napisao/la:slika svaka cast incidenti !!!

Jel ovo stvarno oteto ili ? :lol:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 25 nov 2012, 22:42

Nisam Hordas i vrlo su mi mrski al' kad vec kupujete salove protivniclih ekipa, kupujte barem one prave i autenticne a ne ove neke kopije koje se mogu i u Janji kupiti i koje ni na sta nisu nalik....
Ovo je sramotno za grupu sta ovo radi.... Bruka teska....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sudija007
Kontakt:

Post Postao/la Sudija007 » 26 nov 2012, 13:56

Hvala Amaru Osimu sto nam je pomogao da pobjedimo Sarajevo!Usao je u pojedine igrace Sarajeva da se ne zalazu, izmirio ugovorne obaveze nasim igracima i dao dobre premije.Semberija mu to nece zaboraviti,zelimo mu i na kraju prvenstva da bude prvi!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 nov 2012, 14:00

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zivio sudija!
Sport je lijek za tijelo i duh.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 nov 2012, 18:03

Hypnose je napisao/la:Nisam Hordas i vrlo su mi mrski al' kad vec kupujete salove protivniclih ekipa, kupujte barem one prave i autenticne a ne ove neke kopije koje se mogu i u Janji kupiti i koje ni na sta nisu nalik....
Ovo je sramotno za grupu sta ovo radi.... Bruka teska....
Ni ja nisam navijač,već simpatizer ;) ali isto tako siguran sam da je ovo što je na slici i još jedna zastava oteto,zastavica je zapaljena u centru.... E sad od koga je oteto to je pitanje moguće od lokalnih komšija iz Janje... U BN nemaš gdje kupiti ništa od navijačkih rekvizita osim Radnika,CZV i Partizana. ;)

I da hvala svima na čestitkama,nismo mi igrali ni za Želju ni za Široki,već za sebe,nama je ova pobjeda dobro došla jer će manji pritisak biti na proljeće,kada ćemo valjda i taj opstanak izboriti....

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 06 dec 2012, 02:05

Momci su do 10. januara na zasluzenom odmoru. Bice nekih promena u ekipi, otislI su Rikanovic i Jovanovic, mala minutaza, mozda jos ode Basara(neke ponude), Nikic takodje (ali ne verujem,jos treba da se dokaze), golman Lucic (Celik)...Prica se o pojacanjima, 3-4 igraca sigurno, napadac i stoper prioritet. Sve u svemu odlicna polusezona, opstanak je sada veoma realna opcija.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 dec 2012, 11:21

Nažalost teško da ćemo Basaru zadržati,ali nek mu je srećan put i hvala mu za sve ono što je uradio za Radnik.
Što se rezultata tiče oni su odlični i nadam se da ćemo na proljeće samo potvrditi iste,mada je proljeće u ovoj i ovakvoj ligi gadno,uglavnom se dogovara,a uvijek najviše na.ebe novajlija....

Sudija007
Kontakt:

Post Postao/la Sudija007 » 07 dec 2012, 12:47

Ako svi u gradu znaju da je dogovorena utakmica sa Slavijom,ako svi znaju da je kupljena utakmica sa Sarajevom,ispada da smo mi pobjedili samo Gradinu koja je zadnja na tabeli i to ko je gledao na jedvite jade i uz pomoc sudija,o kakvoj uspjesnoj polusezoni ti pricas?Interesantno da jedan obicni simpatizer kluba zna sta ce klub uraditi u narednom periodu,jer to su povjerljive informacije.Ja mislim da se ti na forumu predstavljas kao INCIDENT,kao SINERGIJA,kao SAMORADNIK, i kao IB2000 i da si ti jedan bolestan covjek koji je u upravi kluba a koga mi navijaci iz Semberije najvise mrzimo.Kako te nije sramota da se javljas kao clan nase grupe INCIDENT.A ti si nam zabranio da dolazimo na utakmice naseg kluba!I dok god si ti u klubu mi necemo dolaziti!Znas kako smo otjerali Zicu Mirazica iz kluba,tebe cemo na jos gori nacin i da znas da te cekamo BORO DJOKICU!!!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 07 dec 2012, 13:43

Sudija007 je napisao/la:Ako svi u gradu znaju da je dogovorena utakmica sa Slavijom,ako svi znaju da je kupljena utakmica sa Sarajevom,ispada da smo mi pobjedili samo Gradinu koja je zadnja na tabeli i to ko je gledao na jedvite jade i uz pomoc sudija,o kakvoj uspjesnoj polusezoni ti pricas?Interesantno da jedan obicni simpatizer kluba zna sta ce klub uraditi u narednom periodu,jer to su povjerljive informacije.Ja mislim da se ti na forumu predstavljas kao INCIDENT,kao SINERGIJA,kao SAMORADNIK, i kao IB2000 i da si ti jedan bolestan covjek koji je u upravi kluba a koga mi navijaci iz Semberije najvise mrzimo.Kako te nije sramota da se javljas kao clan nase grupe INCIDENT.A ti si nam zabranio da dolazimo na utakmice naseg kluba!I dok god si ti u klubu mi necemo dolaziti!Znas kako smo otjerali Zicu Mirazica iz kluba,tebe cemo na jos gori nacin i da znas da te cekamo BORO DJOKICU!!!
Hahaha kakav ludak, pa ja kad bih ti rekao ko sam, ne bi mi verovaom, a o ovom tvom postu nemam sta da kazem, ocigledno da patis za Radnikom.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Hansestadt, Hrammm1921, ristagrad i 32 gosta.