FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 25 nov 2012, 02:01

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XDvbtalhUc

Al sto me nasmija ono - Valdez citavo vrijeme leta i hvata neke leptire :D :D :D
Bas tako - leptire :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 nov 2012, 08:55

enobarca je napisao/la:Sutra bez Ville, nekako ne vjerujem da je povreda u pitanju.Mislim da se tu pravi mjesto za Neymara, bice mi zao ako Villa ode zbog ovog horoza :twisted:
Ma volim i ja Villu kao igrača i lika sve to ,ali ako ćemo realno gledati nije on više onaj isti od prošle sezone a kamoli onaj iz 2010-11. Jesu i godine učinile svoje ali poslije povrede ne igra više isto onako.. Neymar bi taman došao dobro baš onako kako je Villa došao na početku 2010-11 sezone .. Neymar je možda jedan od najboljih u Brazilskoj ligi ali u Španiji on bi bio samo jedan sjajan napadač, jer Španska liga je puno kvalitetnija od ove... Pa zamisli da je Villa u svom najboljem razdoblju igrao u Brazilu :o Pele bi ga prozvao najboljim svih vremena al ono zauvijek

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 nov 2012, 09:27

viKK je napisao/la:
enobarca je napisao/la:Sutra bez Ville, nekako ne vjerujem da je povreda u pitanju.Mislim da se tu pravi mjesto za Neymara, bice mi zao ako Villa ode zbog ovog horoza :twisted:
Ma volim i ja Villu kao igrača i lika sve to ,ali ako ćemo realno gledati nije on više onaj isti od prošle sezone a kamoli onaj iz 2010-11. Jesu i godine učinile svoje ali poslije povrede ne igra više isto onako.. Neymar bi taman došao dobro baš onako kako je Villa došao na početku 2010-11 sezone .. Neymar je možda jedan od najboljih u Brazilskoj ligi ali u Španiji on bi bio samo jedan sjajan napadač, jer Španska liga je puno kvalitetnija od ove... Pa zamisli da je Villa u svom najboljem razdoblju igrao u Brazilu :o Pele bi ga prozvao najboljim svih vremena al ono zauvijek
ma neymar ni blizu nije golgeter ko villa ,ove sezone villa tako malo igro a dao vec 7-8 golova,neymar je igrac tipa alexis puno dribla a nikakve fajde od toga ,ni blizu nema osjecaj za gol ko villa.onako barca nema puno igraca sa osjecajem za gol,nema one prave 9ke ,samo je villa takav tip igraca i takav igrac treba ovom timu.nadam se da ga nece prodat na kraju sezone a tog neymara ne bi doveo nikako ,pogotovo za tolike pare ,jedino za nekih 20-25 miliona da dodje ,prevelik rizik za toliku lovu ,brazilska je brazilska a spanska liga i barca je nesto drugo.samo se sjeti onog keirrisona kak se vec zove,najbolji strijelac brazilske lige bio ,dodje u barcu nije minute igro ,na kraju nece ga ni wisla krakov da uzme :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 nov 2012, 13:14

Villa nije onaj od ranije? Istina, prije je trebao pomasiti 5 zicera da bi jednom pogodio, sad pogađa iz svake prilike. Doduse ranije je mnogo trcao, sada malo manje, ali to mozemo pripisati dugom izbivanju sa terena.
Ali ono sto je ocito kod njega ove sezone je da puno bolje igra kada uđe sa klupe, nesto kao.. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 25 nov 2012, 13:39

Ma Barci uopšte nije potreban Neymar, zapravo bilo koji napadac....imamo ih za izvoza, a i dobri su ovi sadašnji jer zabijaju.
Potreban je stoper, jak i kvalitetan defanzivac....to je ono što je potrebno.
Prica se o Morenu iz Espanyola, jest da reprezentativac Mexica i dobar igrac ali ne znaci da je samim tim i novi Rafa Marquez kako ga predstavljaju....relativno mlad (24 god.) jeftina je varijanta, koštao bi max 10 miliona - ali nisam siguran koliko je on klasa za Barce ;) . Ne djeluje mi kao plaho brz stoper, a nama trebaju upravo takvi - brzi stoperi koji znaju i nešto sa loptom....pošto Barca izlazi sa zadnjom linijom haman na centar u 90% utakmica.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2012, 14:24

Barca B zgazila Racing sa 4-1. Dva puta pogodio Deulofeu. Koja mašinerija. 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 nov 2012, 14:35

messilla je napisao/la:Barca B zgazila Racing sa 4-1. Dva puta pogodio Deulofeu. Koja mašinerija. 8-)
hegemonija.
naprijed rejal

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 nov 2012, 14:52

Deulofeu ce vec iduce godine dobijati prilike u prvom timu u tom sam i vise nego siguran. Momak je pokazo ove jeseni da je jedan od najboljih i najveci talenata u drzavi. A cinjenica da je odma posto clan prve 11:orku u 21-reprezentaciju potvrdjuje to.

slika
SURPRISE WIN OVER MADRID

Betis 1-0 Madrid

Mourinho’s team hit bottom and leave half a league

And today Barça can give a huge blow

Objective: +11

Levante-Barça 21.00h

In Brazil, they only dream of seeing Pep as coach of the national team

slika
OBJECTIVE +11

Levante-Barça 21.00h

Barça has the golden opportunity to take an almost definitive advantage in a field where they have won two leagues

KO Blanco

Betis 1-0 R. Madrid – Betis complicated very much Madrid’s life
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 nov 2012, 15:11

Hajd da upisemo bodove poslije tekme - jos uvijek je samo +8.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 25 nov 2012, 15:24

meni bi bilo bas drago da atletico sto duze bude u ovakvoj formi,ne da gledamo samo na +11 ili +8 ispred reala.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 25 nov 2012, 16:46

bparena je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XDvbtalhUc

Al sto me nasmija ono - Valdez citavo vrijeme leta i hvata neke leptire :D :D :D
mozda je to razlog sto ne hvata loptu kad mu osutaju na go :mrgreen:
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 nov 2012, 16:58

Ronaldo2012 je napisao/la:
bparena je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XDvbtalhUc

mozda je to razlog sto ne hvata loptu kad mu osutaju na go :mrgreen:
Dok njemu daju golove on hvata zjake (i leptire) u zraku. Ko da sam ga ja nacrto.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 25 nov 2012, 17:04

Tacno se ne bih imao za sta nervirati u toku utakmica kad ne bismo imali Valdesa, zato neka nam ga... :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 nov 2012, 17:12

Ocekivani sastavi za vecerasnji mec u Valenciji ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 nov 2012, 17:18

YaSSaL je napisao/la:Tacno se ne bih imao za sta nervirati u toku utakmica kad ne bismo imali Valdesa, zato neka nam ga... :D
Valdez me iznervira a Murinjo razveseli :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 nov 2012, 20:06

Opet pocelo ovo forsiranje Inieste na krilo, a sve zbog smijesne forme krilnih napadaca a i cesc igra puno bolje pa nema smisla da ne pocinje od prve. Svejedno, po meni Iniesta 5x ubojiti u sredini zajedno sa xavijem, al hajd nije ni ovo sada lose jer se alba puno vise ubacuje, za razliku od prijasnjih sezona kad se znao naci na krilu a abidal prelazio polovicu jednom po tekmi.
ser del barça es el millor que hi ha !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 nov 2012, 20:12

Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Pedro, Messi i Iniesta.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 nov 2012, 20:15

Pa Tito dragi ne opet Iniestu na krilo. :cry:

Ne stavlja on Iniestu na krilo zbog loše forme napadača (krila), nego zbog toga što je Fabregas u formi, hoće da ga gura u vatru, a ne zna gdje će sa njim ako Iniestu stavi u sredinu uz Xavija.

...đaSvi mi se odbrana. 8-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 nov 2012, 20:21

mandraX je napisao/la:Pa Tito dragi ne opet Iniestu na krilo. :cry:

Ne stavlja on Iniestu na krilo zbog loše forme napadača (krila), nego zbog toga što je Fabregas u formi, hoće da ga gura u vatru, a ne zna gdje će sa njim ako Iniestu stavi u sredinu uz Xavija.

...đaSvi mi se odbrana. 8-)
pa sta fali iniesta po krilu ,x puta je i kod guardiole igro po krilu ,super se dopunjuju on i alba na toj strani ,a najmanje ce tu i igrat ,alba ce bit na strani najvise on ce opet prema sredini vise ic :)

tito bas isto postupa ko i guardiola,na pocetku to nije bio slucaj a kako vrijeme ide sve slicnija igra je .
Kad je tek doso reko je nece vise niko igrat na pozicijama koje im nisu prirodne ,npr cesc ko lazna 9ka,iniesta na krilu .Na pocetku je igro sa rasirenim krilima ,gdje nisu bekovi imali neku ofanzivnu ulogu ,alves bo limiiran .kasnije kad je skonto neke stvari vratio vecino isto sve ,i kako vrijeme odmice sve isto vidjamo ko i pep kad je bio :D ,to mi se svidja :D
jos da malo taj pojaca presing bilo bi jos bolje :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 nov 2012, 20:24

barca_87 je napisao/la: pa sta fali iniesta po krilu ,x puta je i kod guardiole igro po krilu ,super se dopunjuju on i alba na toj strani ,a najmanje ce tu i igrat ,alba ce bit na strani najvise on ce opet prema sredini vise ic :)
Ne fali mu ništa, nije loš, samo je fazon u tome što je troduplo jači u sredini uz Xavija. :)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 17 gostiju.