Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Hajmo svi u glas EDINNNNN DZEKOOOOO
@ soccerfan
Istina, ali Edinov work-rate je bio čista nula. 70 % njegovih pasova su bili pogrešni pasovi. Sva poenta je da ovo pišem sa Mancinijeve tačke gledaišta. Koja nije logična nikome osim njemu.
Istina, ali Edinov work-rate je bio čista nula. 70 % njegovih pasova su bili pogrešni pasovi. Sva poenta je da ovo pišem sa Mancinijeve tačke gledaišta. Koja nije logična nikome osim njemu.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 25 nov 2012, 16:52, ukupno mijenjano 2 puta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovog Mancinia fakat nemoguce procitat, bio sam siguran da ce Dzekson na klupu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
JTS je napisao/la:@ soccerfan
Istina, ali Edinov work-rate je bio čista nula. 70 % njegovih pasova su bili pogrešni pasovi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam rekao da je bio dobar ali ni ostali nisu bili bog zna puno bolji. Odoh gledati tekmuJTS je napisao/la:@ soccerfan
Istina, ali Edinov work-rate je bio čista nula. 70 % njegovih pasova su bili pogrešni.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kad počinje utakmcica ? Mislim po našem vremenu..
Eto, taj pas spada među ovih 30 % tačnih pasova.harishp je napisao/la:JTS je napisao/la:@ soccerfan
Istina, ali Edinov work-rate je bio čista nula. 70 % njegovih pasova su bili pogrešni pasovi.Jah kao i asistencija za penal.Iz kojeg su i izjednacili.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Imal na BHT prenos utakmice?
Mozda Marin udje, pa da ga Dzeko malo zvekne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Znaci dovoljno,sta vrijedi 100% ako na kraju nema nikakvog ucinka.JTS je napisao/la:Eto, taj pas spada među ovih 30 % tačnih pasova.harishp je napisao/la:JTS je napisao/la:@ soccerfan
Istina, ali Edinov work-rate je bio čista nula. 70 % njegovih pasova su bili pogrešni pasovi.Jah kao i asistencija za penal.Iz kojeg su i izjednacili.
Sto se tice ljubljenja nogu,Mancini bi trebao Dzeku u guzicu ljubiti.Jer da ga nije bilo sad bi se sa Stokeom i Norwicem gurao za 12-13 poziciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- luis enrique
- Kontakt:
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
@ harishp
Sve to stoji, istina je to. Za mene je iznenađenje što Edin starta ovu tekmu. Čisto zbog Mancinija i njegove "logike" koja nikome nije logična. Zbog forme, golova, itd, on to zaslužuje, ali kad ga Mancini stavlja na klupu kada zabija i vadi ih iz go*ana, iznenađuje me ovaj start, a loše je odigrao protiv Reala. Mislim, da je zabio Realu, valjda bi danas sjedio na klupi
Sve to stoji, istina je to. Za mene je iznenađenje što Edin starta ovu tekmu. Čisto zbog Mancinija i njegove "logike" koja nikome nije logična. Zbog forme, golova, itd, on to zaslužuje, ali kad ga Mancini stavlja na klupu kada zabija i vadi ih iz go*ana, iznenađuje me ovaj start, a loše je odigrao protiv Reala. Mislim, da je zabio Realu, valjda bi danas sjedio na klupi

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Manciniiiiii OOOoooooOOOOoooooo Mancini OOOooOOoooOOoooooo hvalaaaa ti štoooooo igra DzekooooOooo
robijas_Ri je napisao/la:Danas ko gleda tekmu zbog Dzeke mislim da ne bi trebao gledati jer ne vjerujem da ce igrat...Pocinju siguran sam Tevez - Aguero ili cak samo jedan od njih dvojice, a prvi za uci je po meni Balloteli jer nije igrao prosle 3 utakmice...tako da tesko cemo ga danas gledat. Al svakako vrijedi pogledat tekmu mislim da ce biti svega danas..

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neko stream? Hvala
http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;shikari je napisao/la:Neko stream? Hvala
Jesam li vam reko da su mi glasovi rekli za Dzekicu da ce igrati,al mi jos jedan glas spominje nekog Balu,kaze crn je i visok i trebo bi da udje kasnije.
dosadna utakmica
formula puno interesantnija... dzeko ce ga dati ako dobije bilo kakvu sasnu za gol 

Ljudi ne znam za vas,ali moje misljenje je da je Dzeko sasvim ok danas.Vec dvije rasne asistencije.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.