Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Cleveland-Pittsburgh kp2 @ 1.75
Even without Ben Roethlisberger, the Steelers were competitive last week against division leading Ravens. Charlie Batch, the 3rd string QB for the Steelers will be the started this week. Since 2010, Charlie Batch has won 3 of his 4 starts. Batch may not carry his team to victory on his own, but he will not lose it for them either. The duo of Jonathan Dwyer and Rashhard Menedhall will be asked to provide the bulk of the offense. The Browns have struggled stopping the run allowing 5 rushing touchdowns in their last 4 games.
On the other side, Brandon Weeden will be leading the Browns at home after a deflating loss to the Cowboys. As expected from a rookie QB, Weeden has had his ups and downs. It is however about to get a lot worse for Weeden. From Walter Football "Dick LeBeau (Steelers DC) is 17-1 SU vs. rookie quarterbacks" He will get looks against the Pittsburgh defense that he has not yet seen as a rookie. Pittsburgh D has allowed an average of 15 points per game in its last 5 games, including games vs. the Redskins, Giants and Ravens. The Steelers are allowing a league best 5.9 passing YPA (yards per attempt) and 3.8 rushing YPA, 5th in the NFL respectively. Even though Trent Richardson is too talented to be completely shut down, he will not have a stellar game this Sunday. This game will be dominated by the defense with Pittsburgh's D coming out on top.
Miami-Seatle kp2 @ 1.65
Nakon dobrog početka sezone domaći sada bilježe rezultate kakve smo i očekivali i vezali su 3 poraza. I ne samo to, izgledali su užasno loše u tim utakmicama, naročito u napadu. Tvrde kako moraju ostvariti balans u napadu i pokušavati više po zemlji. Teško da će im to poći za rukom protiv ekipe koja igra jednu od najboljih odbrana u ligi i dozvoljavaju svega 16,1 poena po utakmici. Osim toga, domaćima je u posljednje vrijeme veliki problem braniti se protiv probijanja a glavno oružje gostiju je zapravo probijač Marshawn Lynch (preko 1000 jardi ove sezone). Seatle je loš u gostima, ali imali su dovoljno vremena da se pripreme i vjerujem da je vrijeme da to poprave.
Orlando-Boston kp2 @ 1.40
Orlando ima 2 pobjede zaredom, 3 bi bile već previše. Naročito bi bilo previše da pobijede Celticse koji su u prošloj utakmici savladali Oklahomu 108-100 i izbjegli treći uzastopni poraz. I ne samo to, nego su i igrali jako dobro. Polako hvataju neki ritam, a i prošle godine su dobili sve 3 duela protiv Magica.
Philadelphia-Phoenix kp1 @ 1.50
Phila je sinoć jako namučila Thunder i izgubili su tek nakon produžetka. Vezali su 2 poraza, ali nakon takve utakmice vjerujem da će biti nabrijani da ne dozvole i treći poraz. Phoenix je loš u gostima i vjerujem da će se mučiti protiv jake odbrane Sixersa.
Even without Ben Roethlisberger, the Steelers were competitive last week against division leading Ravens. Charlie Batch, the 3rd string QB for the Steelers will be the started this week. Since 2010, Charlie Batch has won 3 of his 4 starts. Batch may not carry his team to victory on his own, but he will not lose it for them either. The duo of Jonathan Dwyer and Rashhard Menedhall will be asked to provide the bulk of the offense. The Browns have struggled stopping the run allowing 5 rushing touchdowns in their last 4 games.
On the other side, Brandon Weeden will be leading the Browns at home after a deflating loss to the Cowboys. As expected from a rookie QB, Weeden has had his ups and downs. It is however about to get a lot worse for Weeden. From Walter Football "Dick LeBeau (Steelers DC) is 17-1 SU vs. rookie quarterbacks" He will get looks against the Pittsburgh defense that he has not yet seen as a rookie. Pittsburgh D has allowed an average of 15 points per game in its last 5 games, including games vs. the Redskins, Giants and Ravens. The Steelers are allowing a league best 5.9 passing YPA (yards per attempt) and 3.8 rushing YPA, 5th in the NFL respectively. Even though Trent Richardson is too talented to be completely shut down, he will not have a stellar game this Sunday. This game will be dominated by the defense with Pittsburgh's D coming out on top.
Miami-Seatle kp2 @ 1.65
Nakon dobrog početka sezone domaći sada bilježe rezultate kakve smo i očekivali i vezali su 3 poraza. I ne samo to, izgledali su užasno loše u tim utakmicama, naročito u napadu. Tvrde kako moraju ostvariti balans u napadu i pokušavati više po zemlji. Teško da će im to poći za rukom protiv ekipe koja igra jednu od najboljih odbrana u ligi i dozvoljavaju svega 16,1 poena po utakmici. Osim toga, domaćima je u posljednje vrijeme veliki problem braniti se protiv probijanja a glavno oružje gostiju je zapravo probijač Marshawn Lynch (preko 1000 jardi ove sezone). Seatle je loš u gostima, ali imali su dovoljno vremena da se pripreme i vjerujem da je vrijeme da to poprave.
Orlando-Boston kp2 @ 1.40
Orlando ima 2 pobjede zaredom, 3 bi bile već previše. Naročito bi bilo previše da pobijede Celticse koji su u prošloj utakmici savladali Oklahomu 108-100 i izbjegli treći uzastopni poraz. I ne samo to, nego su i igrali jako dobro. Polako hvataju neki ritam, a i prošle godine su dobili sve 3 duela protiv Magica.
Philadelphia-Phoenix kp1 @ 1.50
Phila je sinoć jako namučila Thunder i izgubili su tek nakon produžetka. Vezali su 2 poraza, ali nakon takve utakmice vjerujem da će biti nabrijani da ne dozvole i treći poraz. Phoenix je loš u gostima i vjerujem da će se mučiti protiv jake odbrane Sixersa.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Partizan - Smederevo ..... 4+ ..... 2,50
Kvota je dar sa neba!
Kvota je dar sa neba!
- suicidesquad
- Kontakt:
Giessen - Bonn(163,5) 1 1,85
Ovaj par sam uplatio u Williamsu jer je najbolja kvota. U Premieru je već pala na 1,70. U BetLiveu i Sportplusu ovaj par se ne može igrati. Od 8 utakmica Bonna ove sezone na 6 je bilo 163 ili manje koševa. Giessen 5 0d 9. Najveći razlog zbog čega igram ovaj par su međusobni susreti ove dvije ekipe. Na zadnjih 9 utakmica između Giessena i Bonna je bilo 163 ili manje koševa - to su zadnje 4 sezone:
http://www.betexplorer.com/basketball/g ... id=1370836" onclick="window.open(this.href);return false;
Utakmica počinje u 17h. Nisam mogao prije postaviti. Valjda će proći
Ovaj par sam uplatio u Williamsu jer je najbolja kvota. U Premieru je već pala na 1,70. U BetLiveu i Sportplusu ovaj par se ne može igrati. Od 8 utakmica Bonna ove sezone na 6 je bilo 163 ili manje koševa. Giessen 5 0d 9. Najveći razlog zbog čega igram ovaj par su međusobni susreti ove dvije ekipe. Na zadnjih 9 utakmica između Giessena i Bonna je bilo 163 ili manje koševa - to su zadnje 4 sezone:
http://www.betexplorer.com/basketball/g ... id=1370836" onclick="window.open(this.href);return false;

- elninho_resTO
- Kontakt:
nakon male pauze par parova za veceras
R.Anderson under 16.5
Vjerovatno ce ga u niskoj petorci cuvati Iguadala sto bi trebala biti smrt za visokog sutera kakav je on . Pored toga u zadnje 3 tekme davao je redom 4 , 11 , 5 sve tri su bile protiv Atlante ali svejedno..
Galinari over 17,5
Galo je nezadrziv , 26,19,20 u zadnja 3 meca , vrlo lako dolazi i na liniju slobodnih bacanja , skoro 6 u prosjeku , neznam ko ga u New orleansu moze zaustaviti
Tony Parker over 18,5
11,26,33 zadnje 3 tekme za samo neka 33 minuta u prosjeku , ako bude igrao Lowry parker kada je on na terenu daje 22 poena , dok ako bude igrao Calderon to bi tek trebalo porasti jer je spanac los defanzivac.
probati johnson under i rondo over u nekom losijem listicu
R.Anderson under 16.5
Vjerovatno ce ga u niskoj petorci cuvati Iguadala sto bi trebala biti smrt za visokog sutera kakav je on . Pored toga u zadnje 3 tekme davao je redom 4 , 11 , 5 sve tri su bile protiv Atlante ali svejedno..
Galinari over 17,5
Galo je nezadrziv , 26,19,20 u zadnja 3 meca , vrlo lako dolazi i na liniju slobodnih bacanja , skoro 6 u prosjeku , neznam ko ga u New orleansu moze zaustaviti
Tony Parker over 18,5
11,26,33 zadnje 3 tekme za samo neka 33 minuta u prosjeku , ako bude igrao Lowry parker kada je on na terenu daje 22 poena , dok ako bude igrao Calderon to bi tek trebalo porasti jer je spanac los defanzivac.
probati johnson under i rondo over u nekom losijem listicu

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sport.Cristal-Cienciano 2 4,60
Sporting Cristal će igrati sa rezervama.
Palmeiras-Atl.Goianiense x2 1,80
Palmeiras ulazi u ovu utakmicu sa mnogo izostanaka.
Sporting Cristal će igrati sa rezervama.
Palmeiras-Atl.Goianiense x2 1,80
Palmeiras ulazi u ovu utakmicu sa mnogo izostanaka.
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
Chelsea - Man.City(s.t.) 25.11. 17:00 1 2,80
Partizan - Cedevita(152,5) 25.11. 17:00 Više 1,85
Varese(78,5) 25.11. 18:15 Više 1,85
New York - Detroit(+12,5) 25.11. 19:00 2 1,85
Toronto - San Antonio(-6,5) 25.11. 19:00 1 1,85
kvota:32.80
Partizan - Cedevita(152,5) 25.11. 17:00 Više 1,85
Varese(78,5) 25.11. 18:15 Više 1,85
New York - Detroit(+12,5) 25.11. 19:00 2 1,85
Toronto - San Antonio(-6,5) 25.11. 19:00 1 1,85
kvota:32.80
- suicidesquad
- Kontakt:
NBA - broj koševa igrača:
-18,5+/N.Batum(POR) 1 1,85
http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... olas-batum" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj par sam uplatio u Premieru. Batum je ove sezone igrao 5 puta u gostima i svaki put je ubacio manje od 18.5 poena. Bolje partije pruža na domaćem parketu. Večeras Portland gostuje kod Brooklyn Netsa. Batuma će čuvati Wallace. Brooklyn s pozcije SF prima u prosjeku 14.6 poena što je ispod postavljene granice na Batumu. Batum je u zadnje dvije utakmice ubacio 13 i 9 poena - nije baš u nekoj formi. Mislim da ga Wallace i odbrana Netsa mogu zaustaviti večeras. Sretno!
-18,5+/N.Batum(POR) 1 1,85
http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... olas-batum" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj par sam uplatio u Premieru. Batum je ove sezone igrao 5 puta u gostima i svaki put je ubacio manje od 18.5 poena. Bolje partije pruža na domaćem parketu. Večeras Portland gostuje kod Brooklyn Netsa. Batuma će čuvati Wallace. Brooklyn s pozcije SF prima u prosjeku 14.6 poena što je ispod postavljene granice na Batumu. Batum je u zadnje dvije utakmice ubacio 13 i 9 poena - nije baš u nekoj formi. Mislim da ga Wallace i odbrana Netsa mogu zaustaviti večeras. Sretno!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Da se igra utakmica 3/4 ovo bi mozda i proslo. Meni trebao neki par i ja ovo ubaci, **** ga.suicidesquad je napisao/la:Giessen - Bonn(163,5) 1 1,85

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:
Fudbal :
Malo rizicniji al vrijedi probat (Tiket 1) :
Željezničar - Široki Brijeg - 1
Chelsea - Man.City - X![]()
Milan - Juventus/pik/ - 2
Kvota : 8,00
Manchester United!
Tiket 4.
Leverkusen daje gol
Chelsea daje gol
Porto daje gol
Juventus daje gol
Ukupna kvota 2x9= 18km
Stanje Banke 91-9= 82 km
LOSE
Leverkusen daje gol
Chelsea daje gol
Porto daje gol
Juventus daje gol
Ukupna kvota 2x9= 18km
Stanje Banke 91-9= 82 km
LOSE
Pustiću sunce da topi ljubav!
Da se probam izvadit
Porto 2
Juve 2
Atletico Mg. 2
Bahia 1
20km

Porto 2
Juve 2
Atletico Mg. 2
Bahia 1
20km
Pustiću sunce da topi ljubav!
Sretno,al ima jedna stara izreka "Ne kune majka sto se kladio vec sto se vadio"hoshafka je napisao/la:Da se probam izvadit![]()
Porto 2
Juve 2
Atletico Mg. 2
Bahia 1
20km

dali ima netko da bi mi poslao 1 euro na wwin racun ja bih njemu poslao kredit za mobitel unaprijed hvala
Brooklyn - Portland 1 1,4
Philly - Phoenix 1 1,5
Orlando - Boston 2 1,5
DeRozan 17,5 VISE 1,85
Anthony 27,5 VISE 1,85
Kvota 10,78
Eto moj za NBA vcrs
) Svidja mi se tiket.. Nije dugoo mi se jedan ovako svidio
Valjda bude nestoo..
Inace igral ovaj zeljooo.. Imal nade da zabiju
EDIT: Nisam ni vidio da je poceo anthony i derozan
Prosla oba.. Valjda ce i ostale trii.. Prodje i zeljoo masallah
i onaj drugi tiket je u igrii
Philly - Phoenix 1 1,5
Orlando - Boston 2 1,5
DeRozan 17,5 VISE 1,85
Anthony 27,5 VISE 1,85
Kvota 10,78
Eto moj za NBA vcrs

Inace igral ovaj zeljooo.. Imal nade da zabiju
EDIT: Nisam ni vidio da je poceo anthony i derozan

@ stomaklija
kakav je osjećaj past' na INSTITUCIJI ?
kakav je osjećaj past' na INSTITUCIJI ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:Totenham - West Ham - 1 (1.70)
Totenham u zadnjih 5 meceva 4 poraza i 1 pobjeda prosli su najgorio dio prve ppolusezone odnosno odigrali su sve utakmice sa najjacim klubovima.Danas kod kuce igraju protiv West Hema koji je jednu poziciju iznad Totenhema.Totenhem bi ovom pobjedom bio na 7oj poziciji sa istim brojem bodova kao i Arsenal ali Arsenal ima bolju gol razliku.
Željezničar - Široki Brijeg - 1 (1.55)
Po meni jedna od najsigurnijih utakmica danas,Željo dobio motiv za pobjedom jer je Sarajevo juce kiksalo protiv Radnika ovom pobjedom bi se Željo vratio na 1. poziciju...
Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Vidi Juve gubi :SEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:
Fudbal :
Malo rizicniji al vrijedi probat (Tiket 1) :
Željezničar - Široki Brijeg - 1![]()
Chelsea - Man.City - X![]()
Milan - Juventus/pik/ - 2
Kvota : 8,00
Manchester United!
Ahahah bravo majstore izvuko si me ti s ovim prelazom danasstomaklija je napisao/la:
Ovo sam odigrao nešto na sitno. Ne znam smiju li se reklamirati dojave ali eto, ako ko ima šta sitno. može u WWINU i kao singl.

stomaklija je napisao/la:
Ovo sam odigrao nešto na sitno. Ne znam smiju li se reklamirati dojave ali eto, ako ko ima šta sitno. može u WWINU i kao singl.
svaka cast
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hvalaaaastomaklija je napisao/la:

Castim te kad budes htio samo se javi

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.