Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do prekosutra oni nebi gola dali.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Opet nam poništiše čist gol, opet remi, opet prečka..

Inače, dobar bod Liverpoola, ne znam zašto se tako nezadovoljni - Swansea nije naivna ekipa, a i ne može baš svako na gostovanju kod njih očekivati tri boda.
Rodgers je gori stručnjak od Hodgsona. Sve što je govorio je ostalo na riječima. Tika-take i ostale zavrzlame može okačiti mačku o rep.
Jedan je King Kenny.
Jedan je King Kenny.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
MoR je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Opet nam poništiše čist gol, opet remi, opet prečka..![]()
Inače, dobar bod Liverpoola, ne znam zašto se tako nezadovoljni - Swansea nije naivna ekipa, a i ne može baš svako na gostovanju kod njih očekivati tri boda.
??

- youngredcomps
- Kontakt:
sve ,ama bas sve treba promjeniti,gerrarda poslati u penziju i sve rasprodati i dovest momke koji ce igrati za grb.pa njima je svejedno kako god zavrse,pobjedili,izgubili nerjesili isti imm kur.ac.ko kod ujanurau ponudi kakvu takvu love za bilo kojeg igraca prihvatiti objerucke i dovest prave igrace
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Čovjek uči dok je živ, tako da izvoli, edukuj se :Unica_Liverpool_ je napisao/la:MoR je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Opet nam poništiše čist gol, opet remi, opet prečka..![]()
??
http://en.wikipedia.org/wiki/Offside_%2 ... ootball%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni je žao samo Suareza, svaku utakmicu se lavovski bori, daje sve od sebe, al nemože ni on sve sam, kad su svi iza njega nesposobni. Ne vidim način na kojeg bi ga mogli zadržati, može jedino ukoliko baš voli Liverpool i nema namjeru da ide. LP neće vjerovatno biti još dugo dugo godina. I ne znam za vas, al je ne vidim nikakav napredak, samo mi nemojte pametovati, biće u narednim sezonama, ne treba se nadati ovoj. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- youngredcomps
- Kontakt:
treba im FATIH TERIM da im pokaze kako se igraCarlo je napisao/la:Rodgers je gori stručnjak od Hodgsona. Sve što je govorio je ostalo na riječima. Tika-take i ostale zavrzlame može okačiti mačku o rep.
Jedan je King Kenny.

ako sta ne ide odmah udara
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Sta ovde ima diskutovat.Jos iz ove perspektive se vidi da je ofsajd.Liverpulu u ovoj utakmici je falio knipser ili ti ga napadac sesnesterca..Bod nije los na ovom gostovanju..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ako se ruka pika kao offside onda je ovo čist offside, a inače koliko sam ja vidio Enriqetova noga je bila paralelna sa nogom od ovog iz Swansija.
Moglo je gore, moglo je i bolje, ostaje zal zbog one Raheemove prećke i ove kontre par minuta prije utakmice, onakve se stvari jednostavno MORAJU rutinski rješavati, Suarez i Sterling idu s centra 2 na 1 i spetljaju se, katastrofa.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nemamo mi ekipe za ozbiljniji plasman na tabeli..Jedino mi je zao Suareza koji je jedina pozitivna stvar u liverpool-u uz Enriqea ( kapa do poda za borbenost i zalaganje ) i danas dosta raspolozenom Reini.
Sterlingu **** pleme,da Bog da ne vidio prve postave u narednih 50 dana
Downinga donirat u humanitarne svrhe
Sterlingu **** pleme,da Bog da ne vidio prve postave u narednih 50 dana

Downinga donirat u humanitarne svrhe
ZZ
offside nije bitan meni je zao one kontre suareza i sterlinga kad je ispred njih bio samo 1 igrac, ono se moralo iskoreistit, ugl 8 utakmica bez poraza i jos jedan clean sheet
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Nešto lošije drugo poluvrijeme al mislim da je bod potiv Swanseaja u gostima ok. I Čelzi ništa više nije odnio sa Libertya. Nismo imali sreće jbg, Raheem je syebao akciju poslije koje smo trebali voditi al et. Okrenut se Tottenahamu i tu pokušat izvuć što bolji rezultat.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- AndyCarrol
- Kontakt:
Rodgers je trener za prosjecne ekipe kojim je uspjeh da ostanu ligu ,a liverpool zeli ligu prvaka onda bujrum dovedi pravog trenera koji ima neki znacajan uspjeh iza sebe ,a i vlasnici ako hoce uspjeh nek dovedu prave igrace a ne neke downinge , borinie , hendersone ,colove itd.
- BeyKopites
- Kontakt:
Nakon što propustiš prilike koje je Liverpool propustio, moraš biti nezadovoljan, nebitno protiv koga si igrao.MoR je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Opet nam poništiše čist gol, opet remi, opet prečka..![]()
Ako su ambicije kluba TOP 10 onda je bod k'o kuća.
Problem je što nam ambicije ne bi smjele biti TOP 10 i sl.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
neurofunk je napisao/la:Nešto lošije drugo poluvrijeme al mislim da je bod potiv Swanseaja u gostima ok. I Čelzi ništa više nije odnio sa Libertya. Nismo imali sreće jbg, Raheem je syebao akciju poslije koje smo trebali voditi al et. Okrenut se Tottenahamu i tu pokušat izvuć što bolji rezultat.

Pa nisam ni napisao "moramo pobjedit"
Napisao sam "pokušat izvuć što bolji rezultat"

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Sve se svodi na to da se mora dovest adekvatan partner Suarezu jer Sterling je još mlad da bi se na njega ovoliki teret stavljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.