Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jao precke, kakva je ovo igracina, bravo Raheem...
Ponisten gol Hoseu
Ponisten gol Hoseu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Na ljeto tražiti zamjenu za Gerrarda.
Šteta za poništen gol i prečku. Stvarno igramo lijepo.
Šteta za poništen gol i prečku. Stvarno igramo lijepo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Kakva precka Raheema.
Evo ponistise go, pu
Evo ponistise go, pu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Na kojem linku vi gledate ? meni se čini da ovaj sopcast malo kasni...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Gradiš akciju dva sata, daš loptu Downingu i on sve syebe 

Ofsajd 100%.
Ne znam meni ono sve nesh presporo i tromo i sa nase i sa njihove strane.
"You'll Never Walk Alone"
Šteta, Šteta. Šteta, trebali smo voditi, imali smo igru, poništen gol, prečku al ne da se jbg. Valjda u drugom zabiju. COME ON YOU REDS !
Prvo poluvrijeme je predobro odigrano, ostaje da samo ovako nastavimo u drugom i da damo gol.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kako smo samo dobro odigrali.
Mislim da se gol i sad trese od one prečke.
U ovoj utakmici smo uočili da nije samo Suarez igrač koji može napravit prekretnicu.Johnson to također može kao i Enrike.
Mislim da se gol i sad trese od one prečke.
U ovoj utakmici smo uočili da nije samo Suarez igrač koji može napravit prekretnicu.Johnson to također može kao i Enrike.
You'll never walk alone.
Po meni treba Enriqeta uvijek gurat prema naprijed više stvari uradi od Downinga....
swansea skoro svaki put je sutao izvan kaznenog, kod nas jeto puno cesce unutra.
gerrard nekakpo slab, downing napravio par gresaka u odbrani, ostali jako dobri, malo ej raheem preslab za duele al opet prolazi, samo naprijed i da ne primimo go
gerrard nekakpo slab, downing napravio par gresaka u odbrani, ostali jako dobri, malo ej raheem preslab za duele al opet prolazi, samo naprijed i da ne primimo go
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Dobro prvo poluvrijeme, da smo imali sreće mogli smo i voditi. Gerrard i Downing najlošiji za sad. Mogao bi Rodgers Shelveya ubaciti umjesto Stivia. I Allen je bio loš, par puta su ga ko iz šale prošli. Hendo je bio vrlo dobar. Ostali dobri.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Steta velika za propustene prilike. Nadam se da cemo pobjediti.
Izbacio bih Gerarda a ubacio Shelveya sada na poluvremenu. Samo jos da Suki ostane miran. Usput, veoma mi je krivo za onaj njegov sut kada sam bio sam na 5 metara.
P.S. Javljam se iz svlacionice. Rodgers je ljut.
Izbacio bih Gerarda a ubacio Shelveya sada na poluvremenu. Samo jos da Suki ostane miran. Usput, veoma mi je krivo za onaj njegov sut kada sam bio sam na 5 metara.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma čist ofsajd je bio, al pitam se što nama nekad ne poklone neki gol? ili penal?BluesForever je napisao/la:Mislim da je ovo cist ofsajd.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- BluesForever
- Kontakt:
Pitajte Fergia...hanniz je napisao/la:Ma čist ofsajd je bio, al pitam se što nama nekad ne poklone neki gol? ili penal?BluesForever je napisao/la:Mislim da je ovo cist ofsajd.
![]()

Champions League Winners 2012
Downing ubjedljivo najbolji na terenu
Kako mi je krivo da nismo uspjeli postici ni 1 pogodak od onih silnih pokusaja i šansi. Enriqe jeste bio u offsidu i nema potrebe da se bunimo za poništen gol .

Henderson je napisao/la:Steta velika za propustene prilike. Nadam se da cemo pobjediti.

Gerrard i Downing out definitivno
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!