Cestitam Dan Drzavnosti svima !
Vezano za utakmicu koja nam slijedi,sada se rodila jedna lijepa sansa da to rezultatski iskoristimo.Vjerujem da ce biti lijep ambijent i da ce navijaci prirediti jednu lijepu atmosferu.Treba danas podrzati nase maksimalno,ne nabijati im bilo kakav pritisak jer to je ono cega se najvise bojim,pod pritiskom mi nismo na nivou,bar nismo bili do sada.Stvara se sansa da napravimo razliku izmedju nas i Sirokog,koja bi mogla biti presudna da ih dovedemo u situaciju da zaborave na titulu jer 10 bodova je po meni nedostizno.Isto tako imali bi veliku psiholosku prednost u odnosu na naseg gradskog rivala.Smatram da ce ovo biti teska utakmica,medjutim kako god zavrsilo rezultatski,ja sam vec sada zadovoljan jer nam komsije i da izgubimo nisu pobjegli vise od jednog boda.Ako bi ovo dobili,onda je to tek pravi posao.
Sve sto zelim danas od nasih igraca je to da ostave srce na terenu.Ne ocekujem neku prelijepu igru,ali ako se desi,to ce biti sjajno.Nadam se da ce biti puno trke i borbenosti i onda im niko nista ne moze zamjeriti.Svi koji izadju na teren imace odgovornost prema proslavi navijaca,odgovornost prema rezultatu i igri,i odgovornost prema sebi samima,da svojom igrom ponovo kazu fudbalskom svijetu u BiH da su najbolji.Ne treba im veci motiv od danasnje utakmice,od mogucnosti da preuzmu prvo mjesto i od varijante da navijaci slave rodjendan najvece grupe u BiH.Sretno Zeljo !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !