adisg je napisao/la:bomber je napisao/la:E moj adisg sta si ti gledao. Ako smo mi losi vi ste katastrofa. Sto nas niste dobili u Mostaru kad kazes da ste bolji tri puta od nas. Zapamti sta ce tebi reci jedan ciko koji je gledao deset puta boljeg Veleza od ovoga veceras, sa vasom ovakvom odbranom mi cemo vam u subotu tri zavaliti a ti ni slucajno da se kladis jer ce tako i biti. Znam da boli a sto prije pocnes gledati u vase greske bit ce ti puno stvari jasnije
E moj ciko,
Da tebi Adi kaze da koliko ja pamtim a pamtim od 1977, Zeljo nikad ali nikad do 1991 nije moga ni cipele Velezu obrisati.
A ciko moj dobri ti bi trebao znati da su Velezu nase dobre komasije nekadasnje uzimale titule po kljucu pa je tako izmakla jedna 72/ 73, pa druga u sezoni nakon te a jos jedna 90/ 91, jer su se boze nasli veliki mestri tipa Miljanica i kompanije........
A Adi se sjeca Veleza u sastavu:
Petranovic-Hadziabdic-Juric-Prskalo -Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric- Karabeg - Tuce.
a tata kaze da su "neki" ;
1- Maric-Meter-Ristic-Pecelj--ledic-Topic-Okuka-Vladic-Bajevic - Vukoje
a kazu da je Velez nekad 81 dobio zelju u Kupu, kazu Vaha zabio dva a Njegusa su kao ganjali jer je boze prodao Velezu, dzaba i Mesha i dva penala..dzaba
Eh sad, da ti kazem ciko vi ne mozete za tri godine dati velezu tri gola, dodushe ako bude sudija kao veceras mozete vi sve....no sikiriki Brkovic ce to srediti..sudije su njegove.....
Čuj Željo Veležu do 1990 nije mogao cipele obrisat.a gdje to Željo igro do tada???buraz evo ti svi Željini uspjesi od osnivanja pa do danas.
Sampion Bosne i Hercegovine 1946.godine
Jesenji Prvak Jugoslovenske Lige 1966/1967
Vice sampion ex Jugoslavije 1970/71.godine
Sampion ex Jugoslavije 1971/72.godine
Finalist Kup-a ex Jugoslavije 1981
Polufinalist Kup-a UEFA 1984/85
Sampion Bosne i Hercegovine 1997/98.godine
Osvajac Super Kupa 1998
Osvajac Kup-a BiH 2000.godine
2000/2001 - Prva dupla kruna
2001/2002 - Druga titula zaredom
2002/2003 - Vicesampioni i Osvajaci Kupa BiH
Buraz uzei ste nas 1981 u finalu kupa 3:2 i to je to šo se tiće vaših uspijeha,a mi smo uzimalli titule,igrali polufinale Kupa UEFA,a gdje ste vi bili??1 titula kupa i to je to.zato ne kaki da vam nismo mogli ni cipele obrisat do 1990.
Velež jeste veliki klub i poštujem ga i volim.to mi je najdraži klub u BiH posije Želje.ali neću nikome dozvoliti da blati i ponižava Želju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!