FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Tifoso SSCN
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dali je moguce da vas je Rubin uzeo...Nemogu da vjerujem jos uvjek.
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ajd ti jarane tamo na temu real madrid pa tamo seri a 2 gola sto smo primili od 3 suta to znaci da imamo sjajnu odbranu jer su dopustili da samo 3 puta sutiraju a to znaci da Valdes nije bio na visini zadatka i Marquez je pola sezone bio povrijeden tako da jos nije dobro uigran al sve ce to doci na svojedon Ciro je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Koju li si ti utakmicu gledao ziv ti nama bio ..don Ciro je napisao/la:5komadapa vidis kak je kad neide sve u gol,,,koliko takmi tekmi ima,,al ok,da je sve islo u gol izgubili bi od Valencije u subt.o nebi ni vidjeli LP prosle sezone,,zar ne???a sta 1 polvr niste nista uradili osim dodavanje lopte i vracenja na centar i toje to,a 2 polvr pri kraju tekme kad su ljudi crkli,,ajd vidjecemo i to u Kazanu
![]()
vidjecemo
![]()
Udarci U OKVIR gola 15:3 .. Znaci U OKVIR .. Mozes i sam skontati koji bi rezultat bio da je samo trecina usla u mrezu a ne sve kako ti kazes .. Cuj sve ulazilo proslu sezonu ..![]()
![]()
Oslijepi covjek od silne muke valjda pa onda vidi samo ono sto on hoce a ne onako kako je ... S nekima mozes fino i ljudski diskutovati i raspravljati ali ti nisi od tih .. Sretno!
P.S. Uzivaj dok mozes jer kad se zaposlis bice tesko toliko vremena kucati na forumu ..![]()
zbroj golova 1-2
![]()
ko te pita lopta je u golu Huse
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
-
- Kontakt:
sta mi vi realovci pametujete, idite na temu reala pa tamo serite, barca jednu izgubi, i odmah pocnete sa sranjima i glupostima, real ga pusi i to pocesto, jedna utakmica ne bude na nivou i odmah nesto pametujete, ljudi ne zamarajte se glupanima, jer oni pokusavaju da prekriju to koliko je njihov real nemocan, i koliko je los na evropskoj sceni, a ljubomorni na barcu, jer barca gazi sve, i koliko vidimo, iz ranijih godina, i osvaja i ligu prvaka, i spanski kup i spansku ligu, pa vi razmislite, dobro, ko je truba,i ko je los...
...rob do bagro...
Samo eto da kažem onu staru jednu....Ko se zadnji smije,najslađe se smije!!!Pozz za sve Frankovce
Poseban pozz za Ronaldinha i društvo 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
vi realovci zapeli za taj rubin ko da je kakvak otpadak .coece to su prvaci rusije,nije to mala stvarSantiago_Bernabeuo je napisao/la:Milan ipak nije Rubin......jer kad Real izgubi od Zuricha onda morete nesto reci,tako da Barca jos ceka Intera kuci i bice svastaSajoni je napisao/la:Samo eto da kažem onu staru jednu....Ko se zadnji smije,najslađe se smije!!!Pozz za sve FrankovcePoseban pozz za Ronaldinha i društvo
jos su pobjedili na sretan nacin,dva gola iz tri suta cccc
spominjes taj zurich,po meni ni blizu rubin i oni.
ruska i svicarska liga.po meni ni blizu po jacini.po tebi ne znam
a vi ste izgubili od penzionera i kladionicara(trenutni milan) treba i to znatti
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Milan ipak nije Rubin......jer kad Real izgubi od Zuricha onda morete nesto reci,tako da Barca jos ceka Intera kuci i bice svastaSajoni je napisao/la:Samo eto da kažem onu staru jednu....Ko se zadnji smije,najslađe se smije!!!Pozz za sve FrankovcePoseban pozz za Ronaldinha i društvo
Da, milan nije Rubin vec klub penzionera koji je zalutao u Madrid i podijelio vam pljuske svima ko maloj dječici...
A Boga mi i Real gostuje Milanu i Marseju, tu bi takođe moglo biti svasta

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
-
ovdje se pisu gluposti da ne povjerujes cuj da milan nije Rubin i to milan malim slovom a Rubin velikim , ovo je sada pitanje za ove snavijace barselone: znate li vi ko je Milan u opste?RE-SU je napisao/la:Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Milan ipak nije Rubin......jer kad Real izgubi od Zuricha onda morete nesto reci,tako da Barca jos ceka Intera kuci i bice svastaSajoni je napisao/la:Samo eto da kažem onu staru jednu....Ko se zadnji smije,najslađe se smije!!!Pozz za sve FrankovcePoseban pozz za Ronaldinha i društvo
Da, milan nije Rubin vec klub penzionera koji je zalutao u Madrid i podijelio vam pljuske svima ko maloj dječici...
A Boga mi i Real gostuje Milanu i Marseju, tu bi takođe moglo biti svasta)) Tragikomično
))
Pirlo , Sedorf, Nesta , Pato bi imali mjesto u prvoj postavi svijeta a kamoli u bilo kojoj ekipi a tu kada jos dodas ronaldinja, koji je stvorio ovo sto sada navijaci misle da jeste barselona, onda nemate sta pricati...
porede milan i Rubin... smijesno
U ime Gospodara...
HAHA sta se tjese ovi sto navijaju za Real Barsa prolazi nemogu dvije za redom izgubiti onakva masinerija Reala cemo da napunimo do vrha
)) Tragikomično
))[/quote]
ovdje se pisu gluposti da ne povjerujes cuj da milan nije Rubin i to milan malim slovom a Rubin velikim , ovo je sada pitanje za ove snavijace barselone: znate li vi ko je Milan u opste?
Pirlo , Sedorf, Nesta , Pato bi imali mjesto u prvoj postavi svijeta a kamoli u bilo kojoj ekipi a tu kada jos dodas ronaldinja, koji je stvorio ovo sto sada navijaci misle da jeste barselona, onda nemate sta pricati...
porede milan i Rubin... smijesno[/quote]
Milan, najstarija ekipa u LP, ocitali vam lekciju a taj Rubin nije ugodna ekipa, jeste kiks ali ne zbog lose igre vec zbog spleta nesretnih i nespretnih okolnosti... Ma nebitno ba, ovo vam se samo vraca sto ste sinoc pohrlili da zezate, samo sto vi druze imate isto dva teska gostovanja (Milan i Marsej) i tu je stosta moguce da se desi...

ovdje se pisu gluposti da ne povjerujes cuj da milan nije Rubin i to milan malim slovom a Rubin velikim , ovo je sada pitanje za ove snavijace barselone: znate li vi ko je Milan u opste?
porede milan i Rubin... smijesno[/quote]
Milan, najstarija ekipa u LP, ocitali vam lekciju a taj Rubin nije ugodna ekipa, jeste kiks ali ne zbog lose igre vec zbog spleta nesretnih i nespretnih okolnosti... Ma nebitno ba, ovo vam se samo vraca sto ste sinoc pohrlili da zezate, samo sto vi druze imate isto dva teska gostovanja (Milan i Marsej) i tu je stosta moguce da se desi...
To za ''milan'' malim slovom je bilo sasvim slucajno, u nastvkuu sam pisao velikim a dobra ideja da pisem ''real'' na takav nacin...
PS. Ma kao sto neko rece, imate najljepsu ekipu, ne sikiraj se
PS. Ma kao sto neko rece, imate najljepsu ekipu, ne sikiraj se

Mi cemo na kraju biti 1 u grupi zato sto u Milanu mozemo da pobijedimo lakse nego vi u Rubinu jer oni su bas jaki
i nemozete njih oni su jaki,,,a mi cemo Zurich da nabijemo opet,pa onda u Marseju nerijeseno i sa 13 bodova 1 mjesto
...Casillas ce da brani u Milanu dobro,a Real ce iz grski da im daje golove..

Ma frankovci su izgubili od ekipe Milana koju je Zurich pobijedio hehehehe...jel ono bjese 2:3 veceras...aha jest...samo lagano...Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Milan ipak nije Rubin......jer kad Real izgubi od Zuricha onda morete nesto reci,tako da Barca jos ceka Intera kuci i bice svastaSajoni je napisao/la:Samo eto da kažem onu staru jednu....Ko se zadnji smije,najslađe se smije!!!Pozz za sve FrankovcePoseban pozz za Ronaldinha i društvo
P.S.Cristiano Ronaldo 94miliona ; Kaka 65miliona ; Xabi Alonso 35miliona; Karim Benzema 35 miliona ... karati Real u sred Madrida...neprocjenjivo!!! xaxaxaxaxa,brw Milanezi :DDDDD
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
meni te zaodon Ciro je napisao/la:Mi cemo na kraju biti 1 u grupi zato sto u Milanu mozemo da pobijedimo lakse nego vi u Rubinu jer oni su bas jaki![]()
i nemozete njih oni su jaki,,,a mi cemo Zurich da nabijemo opet,pa onda u Marseju nerijeseno i sa 13 bodova 1 mjesto
![]()
...Casillas ce da brani u Milanu dobro,a Real ce iz grski da im daje golove..

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Da a Real Zuricha 2-5...ebiga svi su **** situaciji i Real sada,Liverpool juce,Inter,Barca,sada Bayern.....ebeno bice u 4kolu ...svi ovi gosti morace da mjenjaju nesto i da idu na pobijedu,ja znam da ce Real morati bolje u Milanu uz malo srece naravno vise,a ne nesrece jer vaceras smo izgubili nesretno zli duhovi su bili na Bernabeuo..kao juce na Nou Campu..al ovo na Bernabeuo je veci peh jer 25 min Milan nije nista uradio a nije ni posle al CasillasSajoni je napisao/la:Ma frankovci su izgubili od ekipe Milana koju je Zurich pobijedio hehehehe...jel ono bjese 2:3 veceras...aha jest...samo lagano...Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Milan ipak nije Rubin......jer kad Real izgubi od Zuricha onda morete nesto reci,tako da Barca jos ceka Intera kuci i bice svastaSajoni je napisao/la:Samo eto da kažem onu staru jednu....Ko se zadnji smije,najslađe se smije!!!Pozz za sve FrankovcePoseban pozz za Ronaldinha i društvo
P.S.Cristiano Ronaldo 94miliona ; Kaka 65miliona ; Xabi Alonso 35miliona; Karim Benzema 35 miliona ... karati Real u sred Madrida...neprocjenjivo!!! xaxaxaxaxa,brw Milanezi :DDDDD

Ebiga nije ipak MILAN =RUBIN pa ako budete 1 a Milan 2 ...mozda vidite sta je sreca AC MILANA
kako penzioneri imaju srece mislim kako sudije im dodaju jos toj sreci

Iskreno...penal nad Benzemom je bio...al isto tako cist gol Milana ponisten!!!don Ciro je napisao/la:Ebiga nije ipak MILAN =RUBIN pa ako budete 1 a Milan 2 ...mozda vidite sta je sreca AC MILANA![]()
![]()
@DonCiro...znas li ti da je juce Barca imala preko 20 šuteva U OKVIR GOLA?? 11 kornera? nekoliko stativa?? da je imala posjed lopte 70% u svojim nogama....da je Rubin svega nekoliko puta prešao na polovinu Barcelone (onaj šut sa 30 metara sjeda na volej jednom u 100 godina),da su rusi opucali na gol Barcelone sve ukupno 3 puta,a zabili 2 gola (dakle realizacija preko 66%)...i o kakvom Rubinu ti pricas?? Barca ce ih pregaziti u rusiji taman se igralo po ledu na -30 stepeni jer ne može se dva puta na srecu proci...to je moglo sinoc i pitanje je kad ce opet nekome moci poci za rukom na Nou Campu...ali eto,ti volis da zivis u nekim iluzijama da je Rubin jaca ekipa od Barce
grohotom se smijem.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ne kkakvi lose razumjes normalno hvala bogu da je BARCA bolja al nije ih islo,al opet pokazuje koliko drze loptu znaci..li to da Rubin iz toliko malo sanse tako lako dodje do sanse da da gol,znaci odbrana Barce je bila losa imala je peh,dobro one golove 1 je nesto poput Pirlovog vaceras,,a 2 gol Rubina je akcija Barce..ebiga fudbal je **** stvar,REALU se osvetilo sto je ceko previse imalu su kornera puno al nista Sergio Ramos je nekad zabijo glavom kao lud a sada ni sjena u prekidu nije kao sto je nakad bio uostalom u svemu je los Sergio Ramos ija bi ga malo na klupu,,pa neka odmara,jest da je propustio pripeme 3mjeseca out,al ebiga sto je previse previse,,,ebiga moracemo vi u Rubinu a mi u Milanu po osvetudrop je napisao/la:@DonCiro...znas li ti da je juce Barca imala preko 20 šuteva U OKVIR GOLA?? 11 kornera? nekoliko stativa?? da je imala posjed lopte 70% u svojim nogama....da je Rubin svega nekoliko puta prešao na polovinu Barcelone (onaj šut sa 30 metara sjeda na volej jednom u 100 godina),da su rusi opucali na gol Barcelone sve ukupno 3 puta,a zabili 2 gola (dakle realizacija preko 66%)...i o kakvom Rubinu ti pricas?? Barca ce ih pregaziti u rusiji taman se igralo po ledu na -30 stepeni jer ne može se dva puta na srecu proci...to je moglo sinoc i pitanje je kad ce opet nekome moci poci za rukom na Nou Campu...ali eto,ti volis da zivis u nekim iluzijama da je Rubin jaca ekipa od Barce![]()
![]()
grohotom se smijem.
a to je pri kraju kad je Real mogao da rijesi ranije,,,a crveni karton koji je trebo...al ebiga sto je bilo bilo je.po osvetu u Milan i Kazan nista drugo nepreostaje ako misle ijedni i drugi na 1 mjesto...Sajoni je napisao/la:Iskreno...penal nad Benzemom je bio...al isto tako cist gol Milana ponisten!!!don Ciro je napisao/la:Ebiga nije ipak MILAN =RUBIN pa ako budete 1 a Milan 2 ...mozda vidite sta je sreca AC MILANA![]()
![]()