[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
don_burza je napisao/la:GomezNajbolji Evropski napadac
gerdmuller je napisao/la:don_burza je napisao/la:GomezNajbolji Evropski napadac
![]()
![]()
Dalo bi se o tome diskutirat, al imamo zaista jaku klupu, i na svim pozicijama smo fino osigurani, da se ja pitam u januaru mozda da dovedemo onog iz Bochuma momka ma da i ne treba, ne vjerujem da ce biti sad neko strasnooo pojacanje , dovoljno da se oporavi Gustavo i to je togerdmuller je napisao/la:Slazete li se sa mnom da imamo najjacu klupu u Europi?
sad se namjerno zaj'ebavas,jer si bio prozvanKlare je napisao/la: Zaboravite, ništa od njeg' biti neće,
ah da se pohvalim kako uvijek iznova vidim nešto novo,
tako smo primjetili da je i glumac, ali loš, vrlo loš glumac.
uh sta bi ja dao za ovakav duks...don_burza je napisao/la:
A haj ti slinko nauči metnuti avatar, pa ćemo tek onda moći pričati.KSIVLE je napisao/la:Slabo ti vidiš sinko.
'ta se smiješ konju.gerdmuller je napisao/la:don_burza je napisao/la:GomezNajbolji Evropski napadac
![]()
![]()
Ma ne treba se osvrtati na ove ocjene, valjda se zna koliki su bekani ti novinari,Bundesliga je napisao/la:Kroos i Martinez dobili po ocjenu 1 jer su dali one fantasticne golove, medjutim ja ih ne bih izdvajao od ostatka ekipe jer objektivno svi su bili podjednako dobri. Ocjena 2 za sve igrace bi bila objektivna
Je li to zato su hrvatski portali? HAHAHHAHAHAHHAHAHHMonolog je napisao/la:Može li što manje reklamiranja drugih portala? Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.