FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Urban

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Urban » 22 okt 2009, 00:22

Taso je napisao/la:Sta vise nego smjesno ja da sam veceras bio Manijak ili simpatizer Zelje ja bi se stidio nakon onakvi sudiski odluka koje je stvarno tesko nabrojiti.
Da smo mi imali onakvo sudjenje u Vrapcicima bilo bi 3-0 za nas ali sta to sve sada vrijedi kada odes 250kilometara da gledas svoj klub a posteni Zeljo potkupi sudiju i na neposten nacin se plasira dalje.
Jos jedna stvar na kraju utakmice bezpotreban napad na pojedine navijace Veleza...... stvarno neznam sta reci nakon ovi nedavnih desavanja samo ste sebi stvorili problem.

o kakvi napadima ti pricas majke ti gdje kad pored mene ljudi prolazili niko ih nije ruzno pogledao e svasta sta pricas
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 okt 2009, 00:23

gogineman je napisao/la:
harinjo je napisao/la:
Taso je napisao/la:Sta vise nego smjesno ja da sam veceras bio Manijak ili simpatizer Zelje ja bi se stidio nakon onakvi sudiski odluka koje je stvarno tesko nabrojiti.
Da smo mi imali onakvo sudjenje u Vrapcicima bilo bi 3-0 za nas ali sta to sve sada vrijedi kada odes 250kilometara da gledas svoj klub a posteni Zeljo potkupi sudiju i na neposten nacin se plasira dalje.
Jos jedna stvar na kraju utakmice bezpotreban napad na pojedine navijace Veleza...... stvarno neznam sta reci nakon ovi nedavnih desavanja samo ste sebi stvorili problem.[/quotedaj

daj ba o čemuu ti pričaš :?: svi znaju da je na grbavici pošteno suđenje :!: a što se furate da ste ekipa šehić do gola bio neocjenjen igrač :!: branite se sa 12 igrača :!: a navijanje red armya evo komentar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Joj...svi znate kakvo je sudjenje na grbavici...ja bar znam za Rudar Prijedor...gasenje semafora i igranje 10 minuta da Zeljo zabije gol (koji nije uspio zabiti) i Rudar Prijedor opet se vraca sa bodom u Prijedor i ti kazes da je na Grbavici posteno sudjenje....ebem ga ja ljudi pa daj budite OBJEKTIVNI BAR JEDNOM U ZIVOTU!!!
Svaka cast Zelji na prolazu nadam se da vas necemo izvuci u kupu :D :D :D
vidi jarane da je sudija htio da šteli probio bi sam bunker rudara na grbavici :mrgreen: uzeli ste bod svaka čast ali nemoj o suđenju svako objektivan zna kako se sudi zadnjih 5g na grbavici :!: koliko su nam penala svirali 0

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2009, 00:25

Jos jedna stvar na kraju utakmice bezpotreban napad na pojedine navijace Veleza...... stvarno neznam sta reci nakon ovi nedavnih desavanja samo ste sebi stvorili problem.
Što je najgore, kakvo suđenje. Sudija je dopustio vašim igračima veoma grubu igru i valjanje. Realno je navlačio za nas nakon izjednačenja al sa par faulova i jednim u zoni šuta. Ti očito zaboravljaš kako je (bilo) igrati u Vrapčićima i ostalim gostovanjima. Nama su poništili čist gol u Banja Luci, to je krađa. Dok ti sudija ne dijeli žute ko blesav, stalno maše zastavicom, ne podapinje gostujuće igrače i isključuje ih kad mu ovi prigovore, poništava čiste golove, "dobro je". Zapravo nije, al se prvo čisti u svojoj avliji pa se gleda tuđa ;) To bi bila logika, valjda. Da je kod vas milina igrati, prihvatio bih komentar, ovako :roll:

Što se tiče belaja, za to zaista ne znam. Znam slijedeće. Meni lično je uvijek bilo pismenije i normalnije gostovanje u Zapadnom Mostaru nego u Vrapčićima. Vaša dječica baš vole da bacaju kamenice i tako stalno nekoliko godina, bilo je razbijenih naših glava. Ove godine nisam bio pa ne znam dok ste vi ovdje bili primani raširenih ruku bez belaja. Znam da su neki momci imali belaj na bajramskom turniru i ovo. Opet ista priča, use i u svoje kljuse. Niste ni vi zlatni. Meni se čini da su ti vaši vama i nama napravili problem. Realno, Grbavica je uvijek bila pismeno gostovanje za druge navijačke skupine. Al ****, ako naj.ebeš tamo negdje, neće ti biti pravo kad ovi dođu. Nećeš ga tufahijom dočekati.

Pozdrav
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 22 okt 2009, 00:29

mrzim_ulizice je napisao/la:cestitke od srca zelji za pobjedu a ovaj sto prica za rudar iz prijedora treba da suti nama su iz auta dali go i sudija im prizno
Kasnije sam citao da je ustvari i bio go...btw mi smo dali jedan CIST gol koji je ponisten za koji je GLAVNI SUDIJA rek'o da je CIST gol i za koji je DOKAZANO DA JE CIST GOL...zato tisina...btw kakve to veze ima sa ovim Zeljinim...u Prijedoru je "moralo" biti nerijeseno i podjela bodova...isto ti sve dodje :D
harinjo je napisao/la:vidi jarane da je sudija htio da šteli probio bi sam bunker rudara na grbavici :mrgreen: uzeli ste bod svaka čast ali nemoj o suđenju svako objektivan zna kako se sudi zadnjih 5g na grbavici :!: koliko su nam penala svirali 0
To sto nije bilo penala znaci da nije bilo namjestanja...dovoljno je kao nama u Tuzli da pomocni sudija samo svira offside i da igraci drugog tima ne mogu prici drugom golu...ista stvar i u Travnik (ne samo nama vec svim ekipama) sto znaci da ako ovi u 90 minuta ne mogu dati gol sa konstantnim napadima e ja ih **** odma :D :D: D
BIlo kako bilo necemo se svadjati jer to moze ici u nedogled svi znamo da svako ima domacinsko sudjenje (osim Modrice) i to bi bilo to :D
Kako god sretno vama,pa nebil izvukli borac ili zrinjski :D samo da mi doguramo sto dalje :mrgreen:

EDIT: nikad_izvini ...nisam ove god bio na Grbavici zbog nekih problema ali oni momci sto su bili kazu da su docekani RASIRENIH RUKU od svih ljudi na stadionu,policije...manijaci su cak prolazili 20 metara od njih neobaziruci se na nas ...znaci sto se tice gostoprimstva (bar za nas) upravu si i slazem se sa tobom!

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 22 okt 2009, 00:40

nikad_izvini je napisao/la:
Što je najgore, kakvo suđenje. Sudija je dopustio vašim igračima veoma grubu igru i valjanje. Realno je navlačio za nas nakon izjednačenja al sa par faulova i jednim u zoni šuta. Ti očito zaboravljaš kako je (bilo) igrati u Vrapčićima i ostalim gostovanjima. Nama su poništili čist gol u Banja Luci, to je krađa. Dok ti sudija ne dijeli žute ko blesav, stalno maše zastavicom, ne podapinje gostujuće igrače i isključuje ih kad mu ovi prigovore, poništava čiste golove, "dobro je". Zapravo nije, al se prvo čisti u svojoj avliji pa se gleda tuđa ;) To bi bila logika, valjda. Da je kod vas milina igrati, prihvatio bih komentar, ovako :roll:

Što se tiče belaja, za to zaista ne znam. Znam slijedeće. Meni lično je uvijek bilo pismenije i normalnije gostovanje u Zapadnom Mostaru nego u Vrapčićima. Vaša dječica baš vole da bacaju kamenice i tako stalno nekoliko godina, bilo je razbijenih naših glava. Ove godine nisam bio pa ne znam dok ste vi ovdje bili primani raširenih ruku bez belaja. Znam da su neki momci imali belaj na bajramskom turniru i ovo. Opet ista priča, use i u svoje kljuse. Niste ni vi zlatni. Meni se čini da su ti vaši vama i nama napravili problem. Realno, Grbavica je uvijek bila pismeno gostovanje za druge navijačke skupine. Al ****, ako naj.ebeš tamo negdje, neće ti biti pravo kad ovi dođu. Nećeš ga tufahijom dočekati.

Pozdrav
Vi ste u Vrapcicima docekani fino bez incidentra i imali ste sudjenje mnogo bolje nego danas.
Nas igrac krece sam prema golu sudija vraca faul na nasoj polovici itd itd tako nekakvi smjesni situacija onda ofsajd u prvom poluvremenu kada Colic ulazi poslje vasi igraca i ide 1na1 al kome nabrajati vi ste prosli nezasluzeno ali ste prosli boze moj.
Sto se tice napada prava sarajevska fora ono ljudima u autu samo da te nesto pitam pravo ciganski.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2009, 00:43

Prosli smo "nezasluzeno" a ti od zavisti idi lijepo guli jabuku ili kupaj ribice...

Evo na oficijelnoj stranici pusenja refren...
http://zabranjeno-pusenje.bosnia.ba/muz ... php?nid=12
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 22 okt 2009, 00:47

Pa upravo adisg i pisem ti da sam gledao deset puta boljeg Veleza nego ovoga veceras i zato te ne razumijem sta si u stvari htjeo napisati. Odbrana vam je kriza i samo zbog neefikasnosti zeljinih napadaca niste primili tri, cetiri gola. Ne brini se, to vam slijedi u subotu jer mi u subotu mozemo samo bolje a vi ste igrali super, kako ti kazes pa zato budi sretan da izgubite samo sa jednim razlike.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 okt 2009, 01:00

Seyo_TM je napisao/la: Evo na oficijelnoj stranici pusenja refren...
http://zabranjeno-pusenje.bosnia.ba/muz ... php?nid=12
Nastim'o Sejo(sexon ne ti :P ) svoje gusle pravo :mrgreen:

Hocemo reprizu u subotu :mrgreen: (salim se necemo,hocemo da ranije rijesimo tekmu)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2009, 01:03

Taso je napisao/la:
Vi ste u Vrapcicima docekani fino bez incidentra i imali ste sudjenje mnogo bolje nego danas.
Nas igrac krece sam prema golu sudija vraca faul na nasoj polovici itd itd tako nekakvi smjesni situacija onda ofsajd u prvom poluvremenu kada Colic ulazi poslje vasi igraca i ide 1na1 al kome nabrajati vi ste prosli nezasluzeno ali ste prosli boze moj.
Sto se tice napada prava sarajevska fora ono ljudima u autu samo da te nesto pitam pravo ciganski.
Nisam bio ove sezone, to sam već rekao, mada su mi pričali da je bilo OK, igrate dobro, dobro ste plasirani. Šta je bilo proteklih sezona ? Šta se dešavalo na Grbavici i Vrapčićima. Gdje je konstantno bilo problema. Na Grbavici nije, ti pogodi gdje jeste. Opet kažem, zaista ne podržavam takav tip odnosa prema mostarcima što ne znači da sam pacifista inače :mrgreen: , dobri ste likovi. Al mi vjeruj da se to nije dešavalo prošlih godina. Pitanje je zašto se to počelo dešavati a nije se dešavalo prije.

Taj ofsajd nisam mogao vidjeti, pa ne bih da komentarišem, znam da sam gledao mnogo veće pljačke. U Subotu dokažite da smo nezasluženo prošli ;) Ako vas dva puta dobijemo u četiri dana a da ne izgubimo u Mostaru, onda nema više priče o toj temi.

Pozdrav
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 okt 2009, 01:04

adisg je napisao/la:
bomber je napisao/la:E moj adisg sta si ti gledao. Ako smo mi losi vi ste katastrofa. Sto nas niste dobili u Mostaru kad kazes da ste bolji tri puta od nas. Zapamti sta ce tebi reci jedan ciko koji je gledao deset puta boljeg Veleza od ovoga veceras, sa vasom ovakvom odbranom mi cemo vam u subotu tri zavaliti a ti ni slucajno da se kladis jer ce tako i biti. Znam da boli a sto prije pocnes gledati u vase greske bit ce ti puno stvari jasnije
E moj ciko,

Da tebi Adi kaze da koliko ja pamtim a pamtim od 1977, Zeljo nikad ali nikad do 1991 nije moga ni cipele Velezu obrisati.
A ciko moj dobri ti bi trebao znati da su Velezu nase dobre komasije nekadasnje uzimale titule po kljucu pa je tako izmakla jedna 72/ 73, pa druga u sezoni nakon te a jos jedna 90/ 91, jer su se boze nasli veliki mestri tipa Miljanica i kompanije........
A Adi se sjeca Veleza u sastavu:
Petranovic-Hadziabdic-Juric-Prskalo -Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric- Karabeg - Tuce.

a tata kaze da su "neki" ;
1- Maric-Meter-Ristic-Pecelj--ledic-Topic-Okuka-Vladic-Bajevic - Vukoje

a kazu da je Velez nekad 81 dobio zelju u Kupu, kazu Vaha zabio dva a Njegusa su kao ganjali jer je boze prodao Velezu, dzaba i Mesha i dva penala..dzaba

Eh sad, da ti kazem ciko vi ne mozete za tri godine dati velezu tri gola, dodushe ako bude sudija kao veceras mozete vi sve....no sikiriki Brkovic ce to srediti..sudije su njegove.....
Čuj Željo Veležu do 1990 nije mogao cipele obrisat.a gdje to Željo igro do tada???buraz evo ti svi Željini uspjesi od osnivanja pa do danas.
Sampion Bosne i Hercegovine 1946.godine
Jesenji Prvak Jugoslovenske Lige 1966/1967
Vice sampion ex Jugoslavije 1970/71.godine
Sampion ex Jugoslavije 1971/72.godine
Finalist Kup-a ex Jugoslavije 1981
Polufinalist Kup-a UEFA 1984/85
Sampion Bosne i Hercegovine 1997/98.godine
Osvajac Super Kupa 1998
Osvajac Kup-a BiH 2000.godine
2000/2001 - Prva dupla kruna
2001/2002 - Druga titula zaredom
2002/2003 - Vicesampioni i Osvajaci Kupa BiH

Buraz uzei ste nas 1981 u finalu kupa 3:2 i to je to šo se tiće vaših uspijeha,a mi smo uzimalli titule,igrali polufinale Kupa UEFA,a gdje ste vi bili??1 titula kupa i to je to.zato ne kaki da vam nismo mogli ni cipele obrisat do 1990.

Velež jeste veliki klub i poštujem ga i volim.to mi je najdraži klub u BiH posije Želje.ali neću nikome dozvoliti da blati i ponižava Želju.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 okt 2009, 01:07

Pa vi ste gori što se spuštate na njegov nivo i nešto mu objašnjavate :o ...bez uvrede,ali ne mogu da vjerujem :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 okt 2009, 01:08

gdje su oni sto se lizu sa velezovcima prije utakmica na forumu :lol: :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 okt 2009, 01:10

bistrikboy je napisao/la:gdje su oni sto se lizu sa velezovcima prije utakmica na forumu :lol: :P
Oni što su mene napadali kad sam govorio strogu istinu i nazivali me internet huliganom...nema ih nešto sad :D ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2009, 01:11

bistrikboy je napisao/la:gdje su oni sto se lizu sa velezovcima prije utakmica na forumu :lol: :P
Pa odgovorio si jeboga....
nisu tu jer se lizu sa njima :mrgreen: ovaj put poslije tekme...uzivo :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 okt 2009, 01:15

Seyo_TM je napisao/la:
Pa odgovorio si jeboga....
nisu tu jer se lizu sa njima :mrgreen: ovaj put poslije tekme...uzivo :mrgreen:
Oni vole taj sex :P

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2009, 01:16

znam da sam nesto zaboravio napisati...neopisivo mi je drago da se vratio stari/prijeratni transparent hamo 3:16! Najjaci ;D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 okt 2009, 01:20

Seyo_TM je napisao/la:znam da sam nesto zaboravio napisati...neopisivo mi je drago da se vratio stari/prijeratni transparent hamo 3:16! Najjaci ;D
e vidis ja kontam sve vrijeme sta je ono,imal' neko znacenje ovo 3:16 :?:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2009, 01:25

Kako nema :mrgreen:
To je transparent od malo starije raje sa dobrinje...
U bibliji je na primjer "John 3:16" a oni su stavili "Hamo 3:16" :mrgreen:

(da debili ne pomisle slucajno, nema nikakve veze sa nacionalistickim vrijedjanjem)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 okt 2009, 01:45

Seyo_TM je napisao/la:Kako nema :mrgreen:
To je transparent od malo starije raje sa dobrinje...
U bibliji je na primjer "John 3:16" a oni su stavili "Hamo 3:16" :mrgreen:

(da debili ne pomisle slucajno, nema nikakve veze sa nacionalistickim vrijedjanjem)
I kad je ranije bio taj transparent na Grbavici? Poslije rata ga nisam nikad vidio. A mislim da niko i dalje ne shvata smisao transparenta, pa ako ti nije mrsko da nam malo detaljnije pojasniš... (Ako uopšte ima smisla).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 22 okt 2009, 03:38

TMovac je napisao/la:
adisg je napisao/la:
bomber je napisao/la:E moj adisg sta si ti gledao. Ako smo mi losi vi ste katastrofa. Sto nas niste dobili u Mostaru kad kazes da ste bolji tri puta od nas. Zapamti sta ce tebi reci jedan ciko koji je gledao deset puta boljeg Veleza od ovoga veceras, sa vasom ovakvom odbranom mi cemo vam u subotu tri zavaliti a ti ni slucajno da se kladis jer ce tako i biti. Znam da boli a sto prije pocnes gledati u vase greske bit ce ti puno stvari jasnije
E moj ciko,

Da tebi Adi kaze da koliko ja pamtim a pamtim od 1977, Zeljo nikad ali nikad do 1991 nije moga ni cipele Velezu obrisati.
A ciko moj dobri ti bi trebao znati da su Velezu nase dobre komasije nekadasnje uzimale titule po kljucu pa je tako izmakla jedna 72/ 73, pa druga u sezoni nakon te a jos jedna 90/ 91, jer su se boze nasli veliki mestri tipa Miljanica i kompanije........
A Adi se sjeca Veleza u sastavu:
Petranovic-Hadziabdic-Juric-Prskalo -Djurasovic-Barbaric-Kajtaz-Gudelj-Juric- Karabeg - Tuce.

a tata kaze da su "neki" ;
1- Maric-Meter-Ristic-Pecelj--ledic-Topic-Okuka-Vladic-Bajevic - Vukoje

a kazu da je Velez nekad 81 dobio zelju u Kupu, kazu Vaha zabio dva a Njegusa su kao ganjali jer je boze prodao Velezu, dzaba i Mesha i dva penala..dzaba

Eh sad, da ti kazem ciko vi ne mozete za tri godine dati velezu tri gola, dodushe ako bude sudija kao veceras mozete vi sve....no sikiriki Brkovic ce to srediti..sudije su njegove.....
Čuj Željo Veležu do 1990 nije mogao cipele obrisat.a gdje to Željo igro do tada???buraz evo ti svi Željini uspjesi od osnivanja pa do danas.
Sampion Bosne i Hercegovine 1946.godine
Jesenji Prvak Jugoslovenske Lige 1966/1967
Vice sampion ex Jugoslavije 1970/71.godine
Sampion ex Jugoslavije 1971/72.godine
Finalist Kup-a ex Jugoslavije 1981
Polufinalist Kup-a UEFA 1984/85
Sampion Bosne i Hercegovine 1997/98.godine
Osvajac Super Kupa 1998
Osvajac Kup-a BiH 2000.godine
2000/2001 - Prva dupla kruna
2001/2002 - Druga titula zaredom
2002/2003 - Vicesampioni i Osvajaci Kupa BiH

Buraz uzei ste nas 1981 u finalu kupa 3:2 i to je to šo se tiće vaših uspijeha,a mi smo uzimalli titule,igrali polufinale Kupa UEFA,a gdje ste vi bili??1 titula kupa i to je to.zato ne kaki da vam nismo mogli ni cipele obrisat do 1990.

Velež jeste veliki klub i poštujem ga i volim.to mi je najdraži klub u BiH posije Želje.ali neću nikome dozvoliti da blati i ponižava Želju.
e nije to to brate sto se tice nasih uspjeha... velez je jedan od najvecih klubova u drzavi bio i ostao moram to da kazem, tacno da nismo osvojili prvenstvo ni jednom ali 3 puta biti viceprvak bivse nam drzave je uspjeh, gubili titulu od hajduka na gol razliku, 4 puta u finalu kupa(2 puta osvojili taj kup a ne jednom kao sto kazes), igrali u cetvrt finalu kupa uefa, izbacivali ekipe poput spartaka, rapida, derby county(gdje se evropa divila tom velezu, izbaciti taj englenski klub nije mala stvar tad bila), borusie d.,tventea... i to je uspijeh,finale srednjoevropskog kupa, pobjednik balkanskog kupa itd..i da ne zaboravim da se u mostaru prije rata odrzavao najjaci turnir u evropi, gdje su nastupali najveci evropski klubovi kojeg je velez osvajao cak 15 puta, ni to nije mala stvar, dati toliki broj reprezentativaca za bivsu ali sadasnju drzavu sve su to uspjesi brate..a zasto se velez pati poslije rata nekima jos nije jasno, da je zeljo ili neki drugi klub ostao bez igdje icega vidjeli bi kako je, i bi li bilo uspjeha, velez se dize iz nicega ljudi moji...

daj Boze da Zeljo osvoji kup, a Velez prvenstvo i niko sretniji od mene !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.