RK Gradacac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: RK Gradacac
Hajde ne seri, ono na pocetku utakmice od Doborca je bio normalan faul, vas igrac trco u kontru, Damir ga prestigo i normalan faul na 9 m. A mali Fidahic se sudario sa nasim igracem glavom o glavu. Jedino nesportski sto sam vidio je bilo ono sto je vas igrac postavio kuku i sutno Damira kad je skako na cepelin, prema tome druze budi objektivan 

O gospodine Kajeviću,pa i vi imate ovdje na forumu. Glupi su ti argumenti,ako i ti isto. Tebi svi smetaju,pljuješ po sudijama Begić-Knezović,pa Kamberović-Šabić,pa Dragičević-Križanec,pa Raca.Rakar...pa valjal tebi iko...skačeš ko maj..n po tribinama kad se igra u Goraždu(ko ne zna nek pogleda na tv bpk utakmicu iz Goražda) ,udaraš trenera poslije utakmice... i ti si došao ovdje da pišeš ko je gdje povrijeđen. E onako se igra rukomet,a ne ko tvoji ,plati ljudima malo teretane pa nek ojačaju kao Doborac,pa nisu došli igrat balet. I nemoj se provaljivati ,ima na tv-u ,i vidjet će ljudi iz Goražda,pa će i oni vidjeti da si jedan običan lažov.
Koliko si puta platio sudije,koliko si platio Dejanović-Marčetić u Gradačcu da nas povali prije tri godine da bi ti otišao u Evropu,i u toj istoj Evropi izgubiš 20 razlike u Češkoj...
Ja pratim rukomet i pratit ću,ali nemoj biti blesav,i budi objektivan. Lijepo pročitaj moj post pa ponovo prokomentariši. I Šta je na kraju bilo sa tim dijetom,je li imao možda operaciju...nije nego je lijepo zbrinut, na utakmicu oko njega su bila 3 ljekara, i kada ste zatražili u istom trenutku je i odvežen u hitnu,i kako čujem ti(Kajević) si inzistirao da dijete ide u Tuzlu na snimanje. Kad do Tuzle, gle čuda,kažu dijete sjedi ,smije se u autu i piše poruke..
Meni je žao djeteta ,i čuo sam iz prvih izvora da mu nije ništa,da je sve ok.
Ali ,evo neka ovdje napišu svi klubovi ,i njihovi navijači,igrači itd...kako su dočekani u Gradačcu,kakvo su suđenje imali,je li iko prebijen od njih...samo vi u Goraždu,ali ne samo vi ,nego ti (kajeviću) komantarišeš po noviama ,i pljuješ klubove,navijače,igrače i dr...
Molim te da višene raspravljamo ovdje,pošalji mi poruku u pp tvoj broj telefona,pa da se jai ti ispričamo ,odnosno ima na stranici saveza tvoj broj telefona pa ću te ja nazvati, pa da ja malo s tobom prokomentarišem, o zvanju igrača,sudija,delegata ...napadanju istih... i ne diži tenzije tamo gdje ih nema,Gradačac je dobar domaćin i to će ostati...i vidjet ćemo na tv-u...samo nam napiši kad je ta utakmica,pa da je svi komentarišemo,kako treba...sa OBJEKTIVNE STRANE...
Koliko si puta platio sudije,koliko si platio Dejanović-Marčetić u Gradačcu da nas povali prije tri godine da bi ti otišao u Evropu,i u toj istoj Evropi izgubiš 20 razlike u Češkoj...
Ja pratim rukomet i pratit ću,ali nemoj biti blesav,i budi objektivan. Lijepo pročitaj moj post pa ponovo prokomentariši. I Šta je na kraju bilo sa tim dijetom,je li imao možda operaciju...nije nego je lijepo zbrinut, na utakmicu oko njega su bila 3 ljekara, i kada ste zatražili u istom trenutku je i odvežen u hitnu,i kako čujem ti(Kajević) si inzistirao da dijete ide u Tuzlu na snimanje. Kad do Tuzle, gle čuda,kažu dijete sjedi ,smije se u autu i piše poruke..
Meni je žao djeteta ,i čuo sam iz prvih izvora da mu nije ništa,da je sve ok.
Ali ,evo neka ovdje napišu svi klubovi ,i njihovi navijači,igrači itd...kako su dočekani u Gradačcu,kakvo su suđenje imali,je li iko prebijen od njih...samo vi u Goraždu,ali ne samo vi ,nego ti (kajeviću) komantarišeš po noviama ,i pljuješ klubove,navijače,igrače i dr...
Molim te da višene raspravljamo ovdje,pošalji mi poruku u pp tvoj broj telefona,pa da se jai ti ispričamo ,odnosno ima na stranici saveza tvoj broj telefona pa ću te ja nazvati, pa da ja malo s tobom prokomentarišem, o zvanju igrača,sudija,delegata ...napadanju istih... i ne diži tenzije tamo gdje ih nema,Gradačac je dobar domaćin i to će ostati...i vidjet ćemo na tv-u...samo nam napiši kad je ta utakmica,pa da je svi komentarišemo,kako treba...sa OBJEKTIVNE STRANE...
burazer je napisao/la:Ti"lifebook"očiglednos si jedan veliki i svestran navijač svog Gradačca pa samim tim i ovaj tvoj komentar koji si dao znas koliko vrijedi možeš ga objesiti znaš gdje ,očito e da veze nemas sa rukometom jer ako ti e ono licilo na rukometnu igru sinoc od strane ekipe Gradačca bolje bi ti bilo ubuduce da gledas kakvu seriju pa da komentarises,vec tri ili cetiri godine iz svake utakmice zbog grubih startova igraca Gradačca tolerisanih od strane sudija i delegata igraca Goražda završe u hitnoj ili sa teskim povredama .Treba li te podsjetiti da da je pivot Haris Jamak prije tri godine takođe zavrsio u hitnoj nakon loma brade ,da su utakmci godin dana kasnije cak dva beka sa udarcima u nos i u lice izasli krvavi sa terena imaju snimci i sve se moze pogledati javno da im je prosle godine takođe grubo povrijeđe Goran Biljaka i Dinko Dedović ,a ove godine Haris Fidahić završi na snimanju glave u Tuzli .To je bilans argumentovani lijepe igre gradacackih rukometasa.Gdje si bio kad je sinoc Damir Doborac trebao dobiti crveni vec u prvim minutama igre kad je grubo nasrnuo na mladog pivotmena Armina Krakonju,pa kasnije udarac koji je Haris Fidahic u vrat prije ovog udarca,jesi li brojao korake Doborca koje sudije nisu uopste sudile Doborcu a da negovorim o brzim centrima koji uopste nisu dozvoljavani ekipi Gorazda ,sta je bilo kad se doslo do rezultata 18-18 opet nastupa delegat poziva sudije i svi su sve vidjeli čak i dio postene gradacacke publike koja se smijala suđenju i šerifu delegatu u tome se slazem , a sto se tice Kajevića covjek je kao i svaki Predsjednik sto bi postupio reagovao pravilno jer ekipa Gradacca je duzna u neposrednoj blizini imati sanitetsko vozilo a obzirom da to nije obezbijđeno vidio sam kad su sa klupe Gorazda davali signal istom Kajeviću da treba auto pa je samim tim i tako postupio i ako bi ti kad ovako loše pises o covjeku postupio jel trebao mirno stojati i sve posmatrati al ocigledno tvoja pristrasnost ti neda da budes korektan u komentarima .Pitam se da vam nije Doborca kojem sudije uveliko gledaju kroz prste gdje biste bili sa ovakvom ekipom a Gorazde vam je sa svojom djecom dokazalo u trenutku rezultatom 18 -18 kada vam u pomoc stizu sudije , a zanimljivo je kad vašem igracu Doborcu sudije neizadju u susret il kad malo dobije batine kao u Zivinicama odmah prospete paljbu na sudije i protivnika aisti igrac toboze govori kako on vise nece igrati u ovakvoj divljoj ligilifebook je napisao/la:Guranje s leđa ,ne naročito opasno po zdravlje,ali ne ni bezazleno,ali je u trenutku kad je gurnut se sudario sa igračem Gradačca (glavom od glavu),znači jedan neoprezan start,kojeg ja ne bih okarakterisao kao nesportski potez...i zbog toga je momak odvežen u bolnicu ,više panično nego stvarno...i čujem da momku nije ništa,i da je urađen i CT pregled glave i da je potpuno sve ok. Malo je ,ma ne malo ,malo više je podivljao onaj vaš predsjednik Kajević,čak je u jednom trenutku uletio u teren(sa tribina) napadajući klupu Gradačca da su oni krivi što se momak sudario...ne kontam ga, i mislim da onakvim luđacima nije mjesto u sportu(čak je i izviždan od strane publike,a povrijeđeni momakje dobio gromoglasan aplauz ,tokom iznošenja sa terena)...druga stvar ,povrede se dešavaju, i svakakvi grubi startovi,na koje u trenutku ne može niko uticati(u žaru borbe) ...ali da čovjek napada upravu,klupu,sekretara,igrače RK Gradačca, i da uđe na pola terena to još nisam vidio(vidjet ćete na TV -u)...Mislim da je Uprava RK Gradačca,sve učinila kako se ne bi momku ništa desilo,čak je i privatnim autom odvežen u UKC Tuzla ,radi pregleda glave ili CT-a.kaca je napisao/la:Goražde je na počezku imalo ambicija sredina tabele a ja se nadam plasmanu u doigravanje.Utakmicu u Gradačcu ću prokomentarisati kad je pogledam na TV Goraždu.Samo sam čuo da je Fidahić završio u hitnoj.
Ostalo je sve bilo OK,dobra ste ekipica,mlada i poletna kao što sam i rekao,imate dobrog trenera,koji zna povući prave poteze,ali ništa više se nije moglo u Gradačcu...Gradačac je na kraju zasluženo pobijedio ,uz tu jednu malu mrlju povrede Fidahića,koji je sa srećom zdrav i živ bez ikakavih posljedica...i opet napominjem,nekorektnost vašeg Predsjednika je bacila veliku ljagu na RK Goražde,čovjek je lud...
Suđenje neću spominjati,greške i na jednu i na drugu stranu,delegat se uplitao gdje mu nije bilo mjesto i glumio je nekog šerifa.Znači sudije nisu dorasle da sude ovom derbiju kao što je bio ovaj večeras.Puno nervoze i sa jedne i sa druge strane,golmani dobro branili u obje ekipe...
Neću komentarisati utakmicu dok je ne pogledam i znam da je Gradačac bio favorit ali je činjenica da redovno dobijamo batine mimo granica rukometa.Što se tiče ponašanja Kajevića meni je sve to poznato jer je to njegov način iskazivanja ljubavi prema klubu nekom se sviđa nekom ne nekom je smiješno ali to je on.Zao mi je što niste gledali Doborca u Goraždu(trenera) kada mu se čitava dvorana smije(1000 gledalaca)pa niko nije rekao da mu nije mjesto u rukometu.Zato prihvatite da je sada Gradačac Doborac Damir.Iskrene čestitke na pobjedi.
Kaca,vidim da si objektivan čovjek ,ali naravno na strani svog kluba...ali opet ti kažem ,ne mogu Vam biti svi krivi kad gubite...I rekao sam ,izgubit ćete još utakmica,a taj vaš predsjednik će okrenuti klubove i sudije protiv sebe,pa neće Kajević biti vječan,ostajete vi navijači,ostaje klub...a kako mislite živjeti poslije...kaca je napisao/la:Neću komentarisati utakmicu dok je ne pogledam i znam da je Gradačac bio favorit ali je činjenica da redovno dobijamo batine mimo granica rukometa.Što se tiče ponašanja Kajevića meni je sve to poznato jer je to njegov način iskazivanja ljubavi prema klubu nekom se sviđa nekom ne nekom je smiješno ali to je on.Zao mi je što niste gledali Doborca u Goraždu(trenera) kada mu se čitava dvorana smije(1000 gledalaca)pa niko nije rekao da mu nije mjesto u rukometu.Zato prihvatite da je sada Gradačac Doborac Damir.Iskrene čestitke na pobjedi.
Pogledajte utakmicu i vidjet ćete...pa ljudi Božiji,šta trebamo igrati balet ...ne razumijem...
Čuj Gradačac je Damir Doborac,heheh smiješan si..ne može Doboracsam igrati...eto neće biti Doborca na polusezoni,i mi ćemo doći u Goražde da vas i dole pobijedimo..hehehhe
E tek sad vidim koliko si neobjektivan ti me posjećaš na Kajevića vidiš tuđe greške a svoje ne.Nekomentarišeš svaog trenera ali zato vidiš tuđe.Vidimo se u Goraždu a ja sam svjestan da ćemo mi izgubiti još utakmica jer mi stvaramo ekipu od svoje djece pisao sam da su ambicije sredina tabele,a uspjeh liga šest.Pitanje kada ste zadnji put izbacili kvalitetnog igrača.Na kraju želim vam puno sreće i kad ode Damir.Moje mišljenje da on više nigdje neće ići iz Gradačca. :ugeek:lifebook je napisao/la:Kaca,vidim da si objektivan čovjek ,ali naravno na strani svog kluba...ali opet ti kažem ,ne mogu Vam biti svi krivi kad gubite...I rekao sam ,izgubit ćete još utakmica,a taj vaš predsjednik će okrenuti klubove i sudije protiv sebe,pa neće Kajević biti vječan,ostajete vi navijači,ostaje klub...a kako mislite živjeti poslije...kaca je napisao/la:Neću komentarisati utakmicu dok je ne pogledam i znam da je Gradačac bio favorit ali je činjenica da redovno dobijamo batine mimo granica rukometa.Što se tiče ponašanja Kajevića meni je sve to poznato jer je to njegov način iskazivanja ljubavi prema klubu nekom se sviđa nekom ne nekom je smiješno ali to je on.Zao mi je što niste gledali Doborca u Goraždu(trenera) kada mu se čitava dvorana smije(1000 gledalaca)pa niko nije rekao da mu nije mjesto u rukometu.Zato prihvatite da je sada Gradačac Doborac Damir.Iskrene čestitke na pobjedi.
Pogledajte utakmicu i vidjet ćete...pa ljudi Božiji,šta trebamo igrati balet ...ne razumijem...
Čuj Gradačac je Damir Doborac,heheh smiješan si..ne može Doboracsam igrati...eto neće biti Doborca na polusezoni,i mi ćemo doći u Goražde da vas i dole pobijedimo..hehehhe
Damir najvjerojatnije u zimskoj pauzi ide u Zamet
Daj bože zbog njega.brzi je napisao/la:Damir najvjerojatnije u zimskoj pauzi ide u Zamet
- gradacac10
- Kontakt:
Dragi Kaca, osim ovih starijih (Doborac, Kelentric...) sada je u reprezentaciji pivot iz Gradacca Damir Halilkovic, koji je po meni bolji od Gradjana, zatim je Muamer Secic takodjer u mladoj reprezentaciji povremeno. Od vase djece, DJECE sinoc su igrali Fidahic i ovaj mali pivot, Fidahic nista posebno, nas Trakic je mnogo bolji od njega, a ovaj pivot onako, nije lose za svoje godine, ali nije ni dobar... Ostalo nijedno nije bilo dijete, sve je to preko 25 godina (Bukva, Lucic, dva golmana, krila, bekovi...), a vama sretno 

Mali Krakonja je četvrti razred,Pilav,takođe Osmanković takođe,Bičo koji je povrijeđen isto i da ne nabrajam to je budućnost koju vi nemate.Građan i Delić jedan u maladoj drugi u a reprezentaciji.Fidahić,Dedović Bukva,Jamak itd imaju 23 godine Lučić nije nas.Možemo nastaviti dalje ali nema smisla ja završavam neka drugi šta kažu.gradacac10 je napisao/la:Dragi Kaca, osim ovih starijih (Doborac, Kelentric...) sada je u reprezentaciji pivot iz Gradacca Damir Halilkovic, koji je po meni bolji od Gradjana, zatim je Muamer Secic takodjer u mladoj reprezentaciji povremeno. Od vase djece, DJECE sinoc su igrali Fidahic i ovaj mali pivot, Fidahic nista posebno, nas Trakic je mnogo bolji od njega, a ovaj pivot onako, nije lose za svoje godine, ali nije ni dobar... Ostalo nijedno nije bilo dijete, sve je to preko 25 godina (Bukva, Lucic, dva golmana, krila, bekovi...), a vama sretno
gledam utakmicu i kad igrač ide sam u kontru onda se negura sa leđa a ako igrač to uradi dobije direktan crveni što sudije nisu uradile
Korektna Gradačačka publika nije ni aplaudirala kada su Fidahića vodili u bolnicu....

Pregledao utakmicu zanimljivo Goražde zaboravilo izvoditi brzi centar.Pobjeda Gradačca uz malu pomoć sudija zaslužena.Vidimo se u Goraždu nadam se sa Damirom. 

Nisi u pravu za aplauz .Fidahić je dobio gromoglasan aplauz ,čak ga je isti tajDamir iznio na rukama do auta hitne pomoći.kaca je napisao/la:Pregledao utakmicu zanimljivo Goražde zaboravilo izvoditi brzi centar.Pobjeda Gradačca uz malu pomoć sudija zaslužena.Vidimo se u Goraždu nadam se sa Damirom.
I ima li šta nekorektno od strane domaćina, osim tog nesmotrenog faula. I momci su se sudarili glavama,Šarencu je u tom trenutku pukla brada,i da nije nikog bilo ispred Fidahića,ništa ne bi nii bilo...nego G.Kajević traži opravdanje za izgubljenu utakmicu,koja je po mom mišljenju treballa da završi sa + 15 razlike. I sad je počeo da pljuje po sudijama,delegatu...njemu niko ne valja...
Nadam se da nećemo doći sa Damirom,jer Damir ne zaslužuje da igra u ovoj ligi,sa ovakvim klubovima i Predsjednicima koji ih vode.
I kažeš sudijenavijale...sva isključenja koja su bila(i koja nisu bila) dosuđena su Gradačcu kao i Goraždu,kao i sedmerci ...Goraždu 7 sedmeraca a Gradačcu 1

I još jednom kažem,meni su momci iz Goražda dragi,imamo isti mentalitet i ostalo,ali stvarno kad neko pretjera onda pretjera(mislim na dotičnog gospodina)...
Ne komentarišeš da nismo izveli ama baš nijeda brzi centar jer nam sudije nisu dozvolile.Da završim kod zdravih očiju ti me uvjeravaš u nešto drugo i sva tvoja priča se svodi na Kajevića a također sam vidio da je čovjek došao da vidi šta je sa Harisom što bi svi uradili.Moja konstatacija stoji da si ti isti on veliki navijač.Ja sam sa ovim završio a vama želim sreću.Na kraju nije Damir vanzemaljac pa da je sramota da igra u ovoj ligi igra za svoj grad.lifebook je napisao/la:Nisi u pravu za aplauz .Fidahić je dobio gromoglasan aplauz ,čak ga je isti tajDamir iznio na rukama do auta hitne pomoći.kaca je napisao/la:Pregledao utakmicu zanimljivo Goražde zaboravilo izvoditi brzi centar.Pobjeda Gradačca uz malu pomoć sudija zaslužena.Vidimo se u Goraždu nadam se sa Damirom.
I ima li šta nekorektno od strane domaćina, osim tog nesmotrenog faula. I momci su se sudarili glavama,Šarencu je u tom trenutku pukla brada,i da nije nikog bilo ispred Fidahića,ništa ne bi nii bilo...nego G.Kajević traži opravdanje za izgubljenu utakmicu,koja je po mom mišljenju treballa da završi sa + 15 razlike. I sad je počeo da pljuje po sudijama,delegatu...njemu niko ne valja...
Nadam se da nećemo doći sa Damirom,jer Damir ne zaslužuje da igra u ovoj ligi,sa ovakvim klubovima i Predsjednicima koji ih vode.
I kažeš sudijenavijale...sva isključenja koja su bila(i koja nisu bila) dosuđena su Gradačcu kao i Goraždu,kao i sedmerci ...Goraždu 7 sedmeraca a Gradačcu 1...
I još jednom kažem,meni su momci iz Goražda dragi,imamo isti mentalitet i ostalo,ali stvarno kad neko pretjera onda pretjera(mislim na dotičnog gospodina)...
a jest se damir i usrecio cuj otici ce u zamet, auuuuuh svaka cast na transferu, u cemu je razlika izmedju nase i hrvatske lige izuzmemol zagreb..... samo tudje je uvijek bilo bolje jelde strucnjaci....
Info da će Damir u Zamet nje tačna,a i ako ode Zamet će slijedeće godine da uloži u ekipu oko 15 mil kuna.robi je napisao/la:a jest se damir i usrecio cuj otici ce u zamet, auuuuuh svaka cast na transferu, u cemu je razlika izmedju nase i hrvatske lige izuzmemol zagreb..... samo tudje je uvijek bilo bolje jelde strucnjaci....
A vi što se brinete gdje će Damir,čut ćete uskoro...a do tada...robi brini se hoćel Pane dat djeci malo para,a ne da se žicaju za kafu i cigare...

Pa zašto niste izveli,čuj sudije...nije svemirac i za tvoju i za moju ekipu...to vas malo boli ,ali mislim da vas više boli što će Gradačac na polusezoni da završi prvi ... sve dušebrižnici...u Gradačcu redovne plate,ishrana,stanarina,stipendije...a kod vas????kaca je napisao/la:Ne komentarišeš da nismo izveli ama baš nijeda brzi centar jer nam sudije nisu dozvolile.Da završim kod zdravih očiju ti me uvjeravaš u nešto drugo i sva tvoja priča se svodi na Kajevića a također sam vidio da je čovjek došao da vidi šta je sa Harisom što bi svi uradili.Moja konstatacija stoji da si ti isti on veliki navijač.Ja sam sa ovim završio a vama želim sreću.Na kraju nije Damir vanzemaljac pa da je sramota da igra u ovoj ligi igra za svoj grad.lifebook je napisao/la:Nisi u pravu za aplauz .Fidahić je dobio gromoglasan aplauz ,čak ga je isti tajDamir iznio na rukama do auta hitne pomoći.kaca je napisao/la:Pregledao utakmicu zanimljivo Goražde zaboravilo izvoditi brzi centar.Pobjeda Gradačca uz malu pomoć sudija zaslužena.Vidimo se u Goraždu nadam se sa Damirom.
I kažeš sudijenavijale...sva isključenja koja su bila(i koja nisu bila) dosuđena su Gradačcu kao i Goraždu,kao i sedmerci ...Goraždu 7 sedmeraca a Gradačcu 1...
Posle svakog gostovanja predsjednik RK Gorazde pravi na forumu i facebooku frku na sudije i igrače i sluzbene predstavnike ekipe sa kojom su igrali .Necemo ici daleko unazad samo prije 14 dana. Pogledajte forum i izjave predsjednika RK Gorazde.
Predsjednik RK Goražde je čovjek koji je zaludjen rukometom u 60 minuta utakmice drugi insan. Ako pobijedi sve ok,a ako izgubi u narednih 24 sata priča i pravda svoje igrače, svi su ostali krivi zbog poraza........
Procitaj ovo predsjednice RK Gorazda ako ovo nije istina demantuj nas posmatrace rukometnih predstava - osobe koje koliko toliko objektivno prate rukometna zbivanja.
Predsjednik RK Goražde je čovjek koji je zaludjen rukometom u 60 minuta utakmice drugi insan. Ako pobijedi sve ok,a ako izgubi u narednih 24 sata priča i pravda svoje igrače, svi su ostali krivi zbog poraza........
Procitaj ovo predsjednice RK Gorazda ako ovo nije istina demantuj nas posmatrace rukometnih predstava - osobe koje koliko toliko objektivno prate rukometna zbivanja.

- gradacac10
- Kontakt:
Zasto Gorazde nije izvelo brzi centar? Bukva je na svakom pokusaju vec bio na 9 metara u protivnickoj polovini igralista, a tako se ne izvodi brzi centar, nisu sudije krive sto ne znate kako se izvodi centar...
POTPIS!salihaga je napisao/la:Posle svakog gostovanja predsjednik RK Gorazde pravi na forumu i facebooku frku na sudije i igrače i sluzbene predstavnike ekipe sa kojom su igrali .Necemo ici daleko unazad samo prije 14 dana. Pogledajte forum i izjave predsjednika RK Gorazde.
Svađaj te se sami sa sobom još uvijek imam zdrave oči i znam rukomet.Fidahića ste uspjeli onesposobiti valjda vam je to bio cilj.Nesikirajte se imamo mi još igrača iz svog pogona. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.