Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
PINTOLE BA sto moras prije menepintol_TM87 je napisao/la:I oni mi opet mater jebu hahhaludjaak ako ga danas zabije ima da zuti dobije zbog proslave gola
Sta ima 5000CARSON je napisao/la:
Drugovi neznam jeste li svjesni da veceras ako pobijedimo rjesavamo se dva rivala za TITULU siroki bi 100% bio izbacen iz utrke dok malo sarajevo ima sanse ali samo u slucaju da mi napravimo glupost danima sam vas molio da prestanete sa kritikam da nije sve crno mozda nismo zasluzili jesenji naslov ali posto se pruzila mogucnost to treba iskoristiti posjeta nece biti besto jer je ipak hladno znaci max 5000 ali nema veze doci ce opet vrijeme kad ce Grbavica biti tjesna
Ja im to kazem ali oni opet svoje kad kritikuju nemozes ih ubkediti da nije sve tako crno sad ih euforija puca i opet ih nemozes ubjediti da naovoj zimi plafon 5000juveboy je napisao/la:De ne lupetajte, ako bude 5000, treba biti zadovoljan. . . Sretno Zeljo!
Moje mišljenje je da će doći ljudi koji vole Željezničar, a samim tim i skupinu TM87 koja je u ovom trenutku najveća snaga kluba.Koliko god se plačale kazne i radile pizdarije klub bez grupe ne funkcionira, što je jedini pravi put .Danas je dobra prilika i da Manijaci kažu što misle o komforu Grbavice...CARSON je napisao/la:Ja im to kazem ali oni opet svoje kad kritikuju nemozes ih ubkediti da nije sve tako crno sad ih euforija puca i opet ih nemozes ubjediti da naovoj zimi plafon 5000juveboy je napisao/la:De ne lupetajte, ako bude 5000, treba biti zadovoljan. . . Sretno Zeljo!
Upravu je Carson. Pa prosle godine smo igrali protiv Slavije gdje nam je bila potrebna potvrda da postanemo drzavni prvaci i kakva je posjeta bila? Katastrofalna.... Ne ocekujte puno da se ne bi razocarali. Ako jug bude pun, bice mila majka...CARSON je napisao/la:Ja im to kazem ali oni opet svoje kad kritikuju nemozes ih ubkediti da nije sve tako crno sad ih euforija puca i opet ih nemozes ubjediti da naovoj zimi plafon 5000juveboy je napisao/la:De ne lupetajte, ako bude 5000, treba biti zadovoljan. . . Sretno Zeljo!
ma nesto me nije strah za posjetu,kad treba paliti baklje,uvijek ih se skupi...DzoleZeljo je napisao/la:Upravo je Carson. Pa prosle godine smo igrali protiv Slavije gdje nam je bila potrebna potvrda da postanemo drzavni prvaci i kakva je posjeta bila? Katastrofalna.... Ne ocekujte puno da se ne bi razocarali. Ako jug bude pun, bice mila majka...CARSON je napisao/la:Ja im to kazem ali oni opet svoje kad kritikuju nemozes ih ubkediti da nije sve tako crno sad ih euforija puca i opet ih nemozes ubjediti da naovoj zimi plafon 5000juveboy je napisao/la:De ne lupetajte, ako bude 5000, treba biti zadovoljan. . . Sretno Zeljo!
Nije, stranica ce biti nedostupna koji dan radi ciscenja da se tako izrazim... ocekujte nas uskoro, mozda bude i nekih dizajnerskih promjena...terabajt je napisao/la:Zasto nece m a n i j a c i . b a ,jel opet hakerski napad ??.
Zekoo je napisao/la:Da na vrijeme pitam za stream. Ako neko ima da može da uradi stream bio bih zahvalan a ako nema konekciju za veliki broj gledalaca mislim da je moja konekcija za to jaka pa bil se moglo recimo izvest nešto ovako da on meni salje stream a da ja dalje prosljedjujem ne znam bas kako to najbolje ide ???
Kralju nemamo kako treba streama kad igramo u gostima tako da nemoj se ni veceras u nas uzdati pretjerano.. Na h.e.r.c.e.g.o.v.i.n.a.l.i.v.e pise da ce prenositi..Zekoo je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Da na vrijeme pitam za stream. Ako neko ima da može da uradi stream bio bih zahvalan a ako nema konekciju za veliki broj gledalaca mislim da je moja konekcija za to jaka pa bil se moglo recimo izvest nešto ovako da on meni salje stream a da ja dalje prosljedjujem ne znam bas kako to najbolje ide ???
Zekoo dragi, pitas vec danima.....Zekoo je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Da na vrijeme pitam za stream. Ako neko ima da može da uradi stream bio bih zahvalan a ako nema konekciju za veliki broj gledalaca mislim da je moja konekcija za to jaka pa bil se moglo recimo izvest nešto ovako da on meni salje stream a da ja dalje prosljedjujem ne znam bas kako to najbolje ide ???
Arean Sport prenosi utakmicu, sad jedino ako ce neko sa TV-a preuezti sliku na racunar pa to prosljediti na stream. Ili ako Arena ima na web kanal ista stvar.Zekoo je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Da na vrijeme pitam za stream. Ako neko ima da može da uradi stream bio bih zahvalan a ako nema konekciju za veliki broj gledalaca mislim da je moja konekcija za to jaka pa bil se moglo recimo izvest nešto ovako da on meni salje stream a da ja dalje prosljedjujem ne znam bas kako to najbolje ide ???