Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 25 nov 2012, 00:09

Johnson u najboljim godinama ne bi bio Murinjov otpadak, a znamo ko je i šta je Murinjo. Da je najbolji bek lige sekunde nije istina, frajer je ocajan u defanzivi. To što njegovi prodori vizuelno lice na prodore mdoernog beka je samo opticka varka. Osman je sad za sad za Sahina izmislio fudbal u engleskoj ligi
nema potpisa

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 25 nov 2012, 00:16

Narin je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ona malaga ako je još u problemima treba odma u januaru ili na ljeto poslat ponudu za Iska, frajer je potencijal i igrac koji stvara dodatni kvalitet

prodat po 5mil ako treba kerola, dauvninga i ostale balvane, a turcinu vec u januaru platit kartu u jednom smjeru
Mislim da je tek potpisao novi ugovor i da mu je otkupna klauza 40M.
Prema transfermarkt-u ugovor mu važi do : 30.06.2016

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 nov 2012, 00:40

Admir_Sa je napisao/la:Johnson u najboljim godinama ne bi bio Murinjov otpadak, a znamo ko je i šta je Murinjo. Da je najbolji bek lige sekunde nije istina, frajer je ocajan u defanzivi. To što njegovi prodori vizuelno lice na prodore mdoernog beka je samo opticka varka. Osman je sad za sad za Sahina izmislio fudbal u engleskoj ligi
Za mene je najbolji bek lige, a Mourinho ga je tražio kada je tek došao u Real tako da to potapa sve priče da je njegov otpadak.
Ne znam zašto mi odgovaraš na post, a naveo si samo dva igrača. Odgovori na cijeli post pa da možemo pričati ko ljudi, a ne ovako hinjski donosiš neke zaključke i kolutovog smajlića stavljaš na kraju svake rečenice.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 25 nov 2012, 00:44

Sretan rođendan jednom i jednom Xabiju Alonsu !

slika

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 nov 2012, 10:26

http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 47638.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Brendan doveo sportskog psihologa u ekipu, radiće jednom sedmično sa igračima. Očigledno misli da su igrači slabi mentalno. Ovaj psiholog je radio sa olimpijskim šampionom Bradley Wigginsom i Bellamyem, sad znamo kako je Bellars uspio da se smiri pod stare dane. :mrgreen:
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 nov 2012, 10:42

Sretan vam dan državnosti, jevmil ašura, Željina jesenja titula ( kako kome :mrgreen: ), nadam se da ćemo uzeti danas 3 boda i da Suarez neće dobiti žuti karton. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 nov 2012, 11:07

Carlo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Johnson u najboljim godinama ne bi bio Murinjov otpadak, a znamo ko je i šta je Murinjo. Da je najbolji bek lige sekunde nije istina, frajer je ocajan u defanzivi. To što njegovi prodori vizuelno lice na prodore mdoernog beka je samo opticka varka. Osman je sad za sad za Sahina izmislio fudbal u engleskoj ligi
Za mene je najbolji bek lige, a Mourinho ga je tražio kada je tek došao u Real tako da to potapa sve priče da je njegov otpadak.
Ne znam zašto mi odgovaraš na post, a naveo si samo dva igrača. Odgovori na cijeli post pa da možemo pričati ko ljudi, a ne ovako hinjski donosiš neke zaključke i kolutovog smajlića stavljaš na kraju svake rečenice.
Jedan Fereira mu uzimao mjesto u Chelziju i Murinjo ga tražio u Realu :lol: Šta imam svakog pojedinacno nabrajati, imaš Suareza i eventualno Agera koji odskacu od igraca Evertona, a sve ostalo je tu negdje. Teško je to tebi objasniti koji si još zaslijepljen Kerolom kao nekom igracinom, znaci imaš totalno drugaciji pogled na sve. Ko je bliže da bude upravu vidimo po igrama Liverpula u zadnje 2-3 godine
nema potpisa

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 nov 2012, 11:17

Frajer reče da Agger nije ništa bolji od Jagielke. :lol: :lol: :lol:

suso30fernandez ‏@suso30fernandez
Morning. Just woke up... Game day today vs Swansea ..we have to win and get another 3 points

Billy Liddell ‏@Liddellpool
Suarez was Liverpool's top Premier League scorer last season with 11 goals, he already has 10 this season

Jack Sear ‏@Jack_Sear_
Lineker on Ridgewell pen: “If that was someone like Suarez we’d be up in arms but because its an English player we tend to not say much.” :mrgreen:

Arsenal set to make £10m swoop for Liverpool flop Downing in January according to Daily Mail

Allen believes Williams’ comments, will give Suarez extra motivation to add to his tally of 13 goals for #LFC this season.
You'll never walk alone.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 nov 2012, 11:27

Ma ne treba ovog lika gore shvatat ozbiljno, on ionako navija za Romu, ovdje dođe samo kad treba popljuvat.

Danas bi nas mogli iznenadit i pobjedit, najogre sto smo se mi doveli u sitaciju da nam je svaka tekma sad izuzetno važna, jednostavno bodove moramo uzimati ako hoćemo da držimo priključak za prvih 6.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 25 nov 2012, 11:44

Definitivno najzaslijepljeniji simpatizeri nemoci nekog kluba na ovom forumu ste vi.... koji jednog eng. flopa Johnsona nazivaju najboljim bekom Lige.... :lol: :lol: :lol: :o :o
Carola nekom klasom..... Stoperske flopove nekim igracinama..... Pa to je malo je reci tuzno.....

I onda se razocaraju u rezultate...... Pa naravno da ce biti losi kad je i ekipa losa, al' ne vama je uvijek neko dr. kriv, te sudije, te lopovija zvana UNT itd......... Priznajte sebi da ste losi i bice sve uredu.... Nece biti disapointinga :D i mirna Bosna ......

Sretan dan drzavnosti onima koji ga slave....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 nov 2012, 11:46

Da,Agger je flopina,samo vam ne ide u prilog da su ga tražili najjači timovi svijeta. :lol:
idi dijete drago sa teme,idi živi,radi šta,biće ti lakše.
Mi znamo da možemo bolje i to je naše mišljenje.
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 nov 2012, 11:52

Hypnose je napisao/la:Definitivno najzaslijepljeniji simpatizeri nemoci nekog kluba na ovom forumu ste vi.... koji jednog eng. flopa Johnsona nazivaju najboljim bekom Lige.... :lol: :lol: :lol: :o :o
Carola nekom klasom..... Stoperske flopove nekim igracinama..... Pa to je malo je reci tuzno.....

I onda se razocaraju u rezultate...... Pa naravno da ce biti losi kad je i ekipa losa, al' ne vama je uvijek neko dr. kriv, te sudije, te lopovija zvana UNT itd......... Priznajte sebi da ste losi i bice sve uredu.... Nece biti disapointinga :D i mirna Bosna ......

Sretan dan drzavnosti onima koji ga slave....
Ti si izgleda baš pod hipnozom kako ti i nick govori. Trubimo već dva mjeseca kako smo preloši i sad se ti našao pametan da nam predložiš da priznamo sebi da smo loši.
Ja sam rekao da je Johnson najbolji desni bek lige i to je moje mišljenje. Ako ti misliš suprotno, tvoja stvar.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 nov 2012, 11:53

Redsi samo lagano stavite takve na ignore, vama puno srece u nastavku prvenstva i bgm ovo iskreno govorim vama je mjesto u samom vrhu! ;) :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 25 nov 2012, 12:03

Kako bi bilo dobro da danas uzmemo 3 boda + 8. utakmica za redom onda da ne gubimo u PL.Uhvatili bi kakav takav prikljucak.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 nov 2012, 12:55

RtoX je napisao/la:Kako bi bilo dobro da danas uzmemo 3 boda + 8. utakmica za redom onda da ne gubimo u PL.Uhvatili bi kakav takav prikljucak.
Skoro godinu dana nismo uvezali dvije uzastopne pobjede, sumnjam da ćemo danas pobjediti.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 25 nov 2012, 12:57

Šta znate možda su se dogovorili mi njih pustimo u kupu, oni nas ovu tekmu :mrgreen:

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 25 nov 2012, 13:38

slika

LFC subs: Jones, Carragher, Coates, Suso, Shelvey, Cole, Sahin.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 25 nov 2012, 13:44

Solican sastav, za prvih 8 u ligi 100%
Glory Glory Man United!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 nov 2012, 13:45

suarez7 je napisao/la:slika

LFC subs: Jones, Carragher, Coates, Suso, Shelvey, Cole, Sahin.
Nema Assaidija :?
Wisdom isto malo odmara.

Imam neki super osjećaj da dobijamo :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 nov 2012, 13:57

Wisdom ima povrijeđeno koljeno, neće igrati 2 sedmice. A Assaidija nema iz nepoznatih razloga. Čudan sastav, ne mogu reći da sam optimističan.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.