trenutno vodi tešku bitku kuci sa alkarom, evo produzeci
izdrži đuro!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa gdje ćeš na njih, gdje ti je mozak bio dok si ispunjav'o listić ?TheVerminator je napisao/la:Ja od svih mogućih svjetskih liga, izaberem ovu našu i posrano Sarajevo tzv. prvaka koje ne može yebenu Bijeljinu pobjedit
Nisu ni igrali sa Bijeljinom vec su igrali u Bijeljini sa Radnikom,nema potrebe da vrijedjas gradTheVerminator je napisao/la:Ja od svih mogućih svjetskih liga, izaberem ovu našu i posrano Sarajevo tzv. prvaka koje ne može yebenu Bijeljinu pobjedit
Eh da je to tako lahko nekad se ne moze ni Singl i Dubl pogodit kamoli 6 utakmicakastel je napisao/la:Jucerasnji pad:Derby County over 2,5
![]()
CF Malaga1![]()
CF Villareal HC1![]()
Stade Reims1![]()
KV Kortrijk1![]()
RKC Waalwijk![]()
Ne moze covjek ni 6 utakmica pogodit!
Chris Paul 2 poena igra cijelo vrijeme...Griffin dominira al sad Atlanta dominira 16-0 serija u 2 cetvrtiniHass je napisao/la:Moze li mi neko reci jel igraju ikako jeb.eni C.Paul i Josh Smith,i jesu l dali imalo koseva,sve im na kamaru![]()
Net mi je u ku.rcu,pa pratim na ttxt-u a nemna b njih dvojice nikako...Hvala
Smith uso 5 min nije dao ni jedan kos i nije ulazio vise...Hass je napisao/la:Hvala care,a igra li onaj Smith ikako???
Nemam pojma brate...anonimni je napisao/la:pa gdje ćeš na njih, gdje ti je mozak bio dok si ispunjav'o listić ?TheVerminator je napisao/la:Ja od svih mogućih svjetskih liga, izaberem ovu našu i posrano Sarajevo tzv. prvaka koje ne može yebenu Bijeljinu pobjedit
trubedr.van nostrand je napisao/la:CD Nacional-Estoril 3+ 1,90
hah, isti sam. Ostali još oni, s tim da sam imao mogućnost prijevremene isplate ali nisam htio, pa sad ...BegAx je napisao/la:Jos samo Bahia. Hajde obradujte me, da i ja nakon dugo, dugo vremena osjetim slast "pobjede"!
Ipak sam pozurio,dva prelaza sa Gremiom,Sport Recife izjednaci u nadoknadiLisac je napisao/la:Tri brazilca idu iz 2 stim sto Gremio vodi 3-0 tako da oni otpadaju,al ostaju jos dvije sanse za prelaz.Jedan prelaz se vec dogodio u prvom pol Botafogo - Atletiko MG 2-1
**** im ***** majku maloumnu.. fuj fuj fuj..Citizen-X je napisao/la:sto san antonio nastima x ladno - 25 sekundi za cist napad da se realizira kos - frajer trosi vrijeme na pola terena i pimpla loptu..... i onda neko divlje bacanje lopte iza 9 metara...
ne znam je l samo meni ofirno ovo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.