HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
sutra po pobjedu protiv ljutog rivala..sretnoo

sretno sutra !
zgazite rođene !
zgazite rođene !

Detalj sa utakmice kada je Zrinjski savladao Veleza sa 2:0 oba gola Leon Buhic!
Mislim da je ovo prvi derbi pod B.B.Sjećam se odlično te tekme , prekrasan sunčan dan ,dva odlična gola,pobjeda!Ma uživanje ,nadam se sutra sličnom ambijentu i rezultatu.Ali nek sve protekne kako bog zapovjeda a pobjeda će doći sama po sebi.bekicamir je napisao/la:
Detalj sa utakmice kada je Zrinjski savladao Veleza sa 2:0 oba gola Leon Buhic!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Sve ok ,ali mislim da je bolje da netko drugi započne tekmu jer nažalost Lazar je očajan u zadnje vrijeme i možda je bolje da počnemo sa nekim drugim.Možda Lazar bude bolji kad uđe u igru ,neka bude "džoker sa klupe"Rosas7 je napisao/la:ne igraju nam stojkic,scepanovic i bekic,ostali spremni....bez dva najbolja idemo,ali nema veze
melher-markovic,markic,radeljic,m.anicic-zurzinov,muminovic,arezina,milicevic,marjanovic-anicic----mislim da ce ovaj sastav izvest peric sutra
MLADI PLEMIĆI NADIGRALI ROĐENE
Uvertiru pred sutrašnji mostarski derbi odigrali su kadeti i juniori Veleža i Zrinjskog, a u obje konkurencije slavili su Plemići.
U okviru 15. kola Premijer lige za kadete i juniore danas su u Vrapčićima snage odmjerili Velež i Zrinjski.
U kadetskoj konkurenciji Plemići su slavili sa 3:1. Dva gola za pobjedničku momčad postigao je Luka Juričić, a jednom se u listu strijelaca upisao Josip Krželj, dok je počasni pogodak za Rođene postigao Dino Milišić.
U juniorskoj konkurenciji bilo je nešto zanimljivije, a mladi Plemići su slavili sa 2:1. Rođeni su bolje otovorili susret i u 5. minuti autogolom Marka Odaka došli su do prednosti. Međutim, Zrinjski preko Romana Vlahe u 38., te Ildara Klarića u 70. preokreće rezultat u svoju korist.
ČESTITKE KLINCIMA
!
Uvertiru pred sutrašnji mostarski derbi odigrali su kadeti i juniori Veleža i Zrinjskog, a u obje konkurencije slavili su Plemići.
U okviru 15. kola Premijer lige za kadete i juniore danas su u Vrapčićima snage odmjerili Velež i Zrinjski.
U kadetskoj konkurenciji Plemići su slavili sa 3:1. Dva gola za pobjedničku momčad postigao je Luka Juričić, a jednom se u listu strijelaca upisao Josip Krželj, dok je počasni pogodak za Rođene postigao Dino Milišić.
U juniorskoj konkurenciji bilo je nešto zanimljivije, a mladi Plemići su slavili sa 2:1. Rođeni su bolje otovorili susret i u 5. minuti autogolom Marka Odaka došli su do prednosti. Međutim, Zrinjski preko Romana Vlahe u 38., te Ildara Klarića u 70. preokreće rezultat u svoju korist.
ČESTITKE KLINCIMA
A ko bi igrao umjesto Lazara ?acovic1 je napisao/la:Sve ok ,ali mislim da je bolje da netko drugi započne tekmu jer nažalost Lazar je očajan u zadnje vrijeme i možda je bolje da počnemo sa nekim drugim.Možda Lazar bude bolji kad uđe u igru ,neka bude "džoker sa klupe"Rosas7 je napisao/la:ne igraju nam stojkic,scepanovic i bekic,ostali spremni....bez dva najbolja idemo,ali nema veze
melher-markovic,markic,radeljic,m.anicic-zurzinov,muminovic,arezina,milicevic,marjanovic-anicic----mislim da ce ovaj sastav izvest peric sutra![]()
![]()
.
I Radeljic je koliko se sjecam dobio dvije utakmice kazne
bekicamir je napisao/la:![]()
![]()
Ova slika pokazuje grad Mostar,sacica huligana uvijek dobije veci kolac medijske pompe pa smo zato i prikazani kao grad slucaj!
Pobjeda danas i juniora i kadata!
to je ono što sam govorio, bit će sutra spektakl.....
Hoce li se kod vas navijaci obiljeziti dan drzavnosti BiH nekom parolom, transaprentom Ili se i kod vas kao u Banja Luci hoda mracnim tunelom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
hoce,isto k'o sto ste i vi obiljezili dan herceg bosneElegant je napisao/la:Hoce li se kod vas navijaci obiljeziti dan drzavnosti BiH nekom parolom, transaprentom Ili se i kod vas kao u Banja Luci hoda mracnim tunelom ?
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Tako je @ rosas, sretno susjedima sutra, i da sve prođe u najboljem redu, te nek' pobijedi bolji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
acovic1 je napisao/la:Sve ok ,ali mislim da je bolje da netko drugi započne tekmu jer nažalost Lazar je očajan u zadnje vrijeme i možda je bolje da počnemo sa nekim drugim.Možda Lazar bude bolji kad uđe u igru ,neka bude "džoker sa klupe"Rosas7 je napisao/la:ne igraju nam stojkic,scepanovic i bekic,ostali spremni....bez dva najbolja idemo,ali nema veze
melher-markovic,markic,radeljic,m.anicic-zurzinov,muminovic,arezina,milicevic,marjanovic-anicic----mislim da ce ovaj sastav izvest peric sutra![]()
![]()
.
nema 'ko drugi,draze mi je lazara gledat,nego brlenica
mislim da ce alzo ovu utakmicu odigrat odlicno,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
tako je brate,nek bolji dobije i to je to,jel dolazis na tekmu?....ocekujem da ovo bude jedan od boljih derbijazizu1991 je napisao/la:Tako je @ rosas, sretno susjedima sutra, i da sve prođe u najboljem redu, te nek' pobijedi bolji.
- Crveni_1922
Nemoj te zaboraviti na derbi ponijeti slike Gotovine
Mi nesto kontamo ili bi Tursku zastavu ili zastavu Palestine...nekako ona crvena se vise uklapa
Mi nesto kontamo ili bi Tursku zastavu ili zastavu Palestine...nekako ona crvena se vise uklapa
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
ja bez onog transa sa likom druga Jože ne polazim na naš hram...Crveni_1922 je napisao/la:Nemoj te zaboraviti na derbi ponijeti slike Gotovine![]()
![]()
A zastavu Brazila ?Crveni_1922 je napisao/la:Nemoj te zaboraviti na derbi ponijeti slike Gotovine![]()
![]()
Pa ja mislim da se na vasem hramu u Vrapcicima mogu cuvat ovce i bez slike druga jozicekerzen je napisao/la: ja bez onog transa sa likom druga Jože ne polazim na naš hram...
Anicica za ovo simuliranje treba Peric kaznit sa 5 utakmica, sam ide na golmana on se onako baca 
Evo na kraju Anicic odluci derbi
Cestitke Zrinji 
dobra tekma, nama se ovo često ponavlja ove jeseni. realno i vi i mi trebamo remont ekipa......i na kraju čestitke na pobjedi.....
Igra nije bila bajna,ali pobjeda je tu
Odlicna atmosfera i sjajan zavrsetak polusezone.Bravo za sve danas
Odlicna atmosfera i sjajan zavrsetak polusezone.Bravo za sve danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.