FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 24 nov 2012, 22:52

Ruka je i šta sad ? Nije mi jasno zbog neki se gluposti raspravljate !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 nov 2012, 22:56

Zagor je napisao/la:Ruka je i šta sad ? Nije mi jasno zbog neki se gluposti raspravljate !
pa zar nije ofirno da pokusavate na nelegan nacin doci do bodova, medjutim to i radite neuspjesno... :lol:

jah smijurije od kluba... :roll:

sljedeci put ako cujemo nesto od vas kako mi namjestamo... bolje da se usutite... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 22:58

Ja da slijepo tvrdim da nije ruka ne mogu ali fakat nisam vidio ni u ponovljenom možda je do mene a zar bi postavio javno golove da se nešto laže oko tog ne kontam fakat više ne smiješ reči ni da ne vidiš!
Sarajevo ljubavi moja!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 nov 2012, 22:58

Zagor je napisao/la:Ruka je i šta sad ? Nije mi jasno zbog neki se gluposti raspravljate !
i to je sudijska greska je li tako ?? a kada se ovo desi na Željinoj utakmici to je kradja, namjestaljka, uradjeno po naredbi Gospodina Ivice Osima itd itd. O tome se napise 50 stranica sto na temi FK ŽELJEZNIČAR sto na ostalim. Želji sviraju ne postojeci aut digne se prasina kao da je ne znam ti sta...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 nov 2012, 22:59

Ja smijurije od vas "navijača" toliko ste opsjednuti igrama i stanjem u FKS da to više prerasta u bolest...tražite profesionalnu pomoć....
@zagor, @sekac i ostali ja bih želio da se ova rasprava sa nebitnim završi...Dakle, molim vas, ali molim vas da im više ne odgovaramo.....
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 24 nov 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 24 nov 2012, 23:00

Hilmija pa ja vas sasvim normalno i kulturno, pozovem na sutrasnji spektakl,a ti nervozan i negativan prema meni! Kontam i ja da necete navijati (mozda bi devilsa i ponijelo) ali mozete makar te frustracije ispuhati na sudijama,i gostima! Zato bujrum,sutra DRZAVA slavi!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 23:00

Hajde da ti se pridružim i da i ja kažem da jeste mada ne vidim najbolje ali šta je taj gool promijenio pa se toliko digla hampa ipak nije pobjedonosni
Sarajevo ljubavi moja!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 nov 2012, 23:01

Aj da smo mi dobili ovu utakmicu sa sumnjivim golovima, al smo brate izgubili. Zato ti kažem bezveze se raspravljate oko toga.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 23:02

ZZtop10 je napisao/la:
i to je sudijska greska je li tako ?? a kada se ovo desi na Željinoj utakmici to je kradja, namjestaljka, uradjeno po naredbi Gospodina Ivice Osima itd itd. O tome se napise 50 stranica sto na temi FK ŽELJEZNIČAR sto na ostalim. Želji sviraju ne postojeci aut digne se prasina kao da je ne znam ti sta...
Sreča da nije uticalo na konačan rezultat kao u vašem slučaju onda bi imao pravo ovako..... ma ništa nam ne vrijedi vjeruj mi i da je neriješeno bilo!
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 nov 2012, 23:07

Ma i da je ruka, opet to nista ne znaci. Hadzic ima jedan gol vise, sta li? Zbog toga ce biti prvi strijelac lige i otici u Dortmund? Skroz nebitna ta ruka, ako nije uticala na konacan rezultat, a nije. Hadzic jeste nula igrac, i ja iako vas ne volim, sigurno vas ne mrzim, ali Sarajevo mora imati boljeg napadaca.

Previse ovdje lako padaju neke licne uvrede zbog razlicitih misljenja, iako se 99% vas/nas ne znamo licno. Opusteno, vi ste jos uvijek prvi (nadam se do sutra), odigrali ste nakon dugo vremena dobru polusezonu i najveca bi glupost za vas bila da otjerate Jovica. On je najbolji trener koji vas je vodio jos od Husrefa. Pruzite mu podrsku i meni licno je drago da su dva sarajevska kluba u samom vrhu ove nakaradne lige. Svi smo mi komsije i medjusobno pijemo kafe, zezamo se i dijelimo samo kada su utakmice u pitanju. Nemojte da ovaj neki novi val poslijeratnog seljakluka razvali to. Sarajevo grad je izdrzalo i mnogo jace udare, a samim tim i svoje najbolje fudbalske kolektive (Zeljeznicar i Sarajevo) sacuvalo od zaborava. Zadrzite i njegujte staru, dobru carsijsku zajebanciju, a ne ove neke nove gluposti koje se serviraju. Sretno vam u nastavku sezone i da budete drugi. Lijep pozdrav i Sretan Vam Dan Drzavnosti sutra!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 24 nov 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 nov 2012, 23:08

Joj ba manite se price kako je neko vama opsjednut, to i ovako preko ekrana izgleda smijesno... Ljudi, jedini ste nam konkuret kako sada stvari stoje, gradski ste nam rival, jedina ekipa koja ima priblizan broj simpatizera i vi ocekujete da nema nikakvog prepucavanja. Ne kontam sta vam to toliko smeta, shvatam da vam je frka sad, al zdrava prepucavanja bez vrijedjanja su meni sasvim ok. Ako ides provocirat navijace Borca, Sirokog, Zrinjskog..shvatit ce se pogresno, zato nam ostaje samo ovaj rivalitet i vi ga pokusavate unistit. No hard feelings! ;)
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 24 nov 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 nov 2012, 23:09

storm_raider je napisao/la:Ma i da je ruka, opet to nista ne znaci. Hadzic ima jedan gol vise, sta li? Zbog toga ce biti prvi strijelac lige i otici u Dortmund? Skroz nebitna ta ruka, ako nije uticala na konacan rezultat, a nije. Hadzic jeste nula igrac, i ja iako vas ne volim, sigurno vas ne mrzim, ali Sarajevo mora imati boljeg napadaca.

Previse ovdje lako padaju neke licne uvrede zbog razlicitih misljenja, iako se 99% vas/nas ne znamo licno. Opusteno, vi ste jos uvijek prvi (nadam se do sutra), odigrali ste nakon dugo vremena dobru polusezonu i najveca bi glupost za vas bila da otjerate Jovica. On je najbolji trener koji vas je vodio jos od Husrefa. Pruzite mu podrsku i meni licno je drago da su dva sarajevska kluba u samom vrhu ove nakaradne lige. Svi smo mi komsije i medjusobno pijemo kafe, zezamo se i dijelimo samo kada su utakmice u pitanju. Nemojte da ovaj neki novi val poslijeratnog seljakluka razvali to. Sarajevo grad je izdrzalo i mnogo jace udare, a samim tim i svoje najbolje fudbalske kolektive (Zeljeznicar i Sarajevo) sacuvalo od zaborava. Zadrzite i njegujte staru, dobru carsijsku zajebanciju, a ne ove neke nove gluposti koje se serviraju. Sretno vam u nastavku sezone i da budete drugi. Lijep pozdrav
.
Svaka čast majstore, o tome ja pričam !

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 24 nov 2012, 23:24

Karamatic se ne naigra kod vas ove jeseni.

Poraz u Bijeljini je bio ispit vase zrelosti. Sto se tice navijaca, svaka vam cast, cista 10-ka, ali igracki ste skroz pali, meni nije jasno iz kojeg razloga. Ako se radikalno ne promjenite, Zeljo ce se lagano prosetati i ove godine do duple krune, Siroki Brijeg mu nece biti nikakva prepreka(govorim o KUP-u), u prvenstvu je ove sezone sve jasno Zeljo ili Sarajevo, ali nakon ovog kiksa Sarajeva. Zeljine sanse su naglo porasle. Mislim u procentima u ovom trenutku Zeljo je 80 % prvak. Utakmice u Istocnom Sarajevu i u Bijeljini ste jednostavno morali dobiti i tu ste pali do vas je 100 %.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 nov 2012, 23:27

Crni gavran je napisao/la:Karamatic se ne naigra kod vas ove jeseni.

Poraz u Bijeljini je bio ispit vase zrelosti. Sto se tice navijaca, svaka vam cast, cista 10-ka, ali igracki ste skroz pali, meni nije jasno iz kojeg razloga. Ako se radikalno ne promjenite, Zeljo ce se lagano prosetati i ove godine do duple krune, Siroki Brijeg mu nece biti nikakva prepreka(govorim o KUP-u), u prvenstvu je ove sezone sve jasno Zeljo ili Sarajevo, ali nakon ovog kiksa Sarajeva. Zeljine sanse su naglo porasle. Mislim u procentima u ovom trenutku Zeljo je 80 % prvak. Utakmice u Istocnom Sarajevu i u Bijeljini ste jednostavno morali dobiti i tu ste pali do vas je 100 %.
MIslim da si ti i zamorni zbog njihovog poraza vise razocarani nego oni :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 23:31

EEE jarane kako si, šta se desi vama opet i vi nikako da stanete na noge u Pm sve nek ide šta je ovo ne kontam.
Sarajevo ljubavi moja!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 24 nov 2012, 23:38

Buu je napisao/la:

MIslim da si ti i zamorni zbog njihovog poraza vise razocarani nego oni :mrgreen:
Nije to ba, vec je monotono, svake godine samo vi u vrhu, nema vise u ligi zanimljivisti. A i za vas je bolje da imate konkurenta, imali bi bolje nastupe u Evropi. Ovako se napusete kao purani, a tek u evropskim nastupima pokazete svoje pravo lice - realno govorim bez podebavanja.

@Sekac, buraz, ma mi se jos dizemo iz pepela, jos nismo prohodali dobro, a neki od nas ocekuju da potrcimo :D . Za sve treba vremena. Kazu , ko zurio, vrat slomio ;)

Niko ne napisa nista za Karamatica
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 24 nov 2012, 23:42

Dan te dragi j.ebo,strumfici nam nasli nesto pricat,mi bar postignemo gol kako tako,vi niste mogli ni zabit,pa su vam precke poceli priznavat !!!!!!!!!!!!!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 23:42

@ Crni Gavran Vidi ne znam status Žarka u Sarajevu ali me baš čudi što ne igra ne znam koji su ga k.... dovodili onda.Po meni igrač za prvi tim 100% mada treba da igra u kontinuitetu a ne da ulazi po 20 minuta ne znam fakat ja bi volio da griješim drag mi je igrač ali mislim da za njega ovde nema hljeba neko ga ne voli opet podvvlačim to je moje mišljenje
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 nov 2012, 00:50

SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 nov 2012, 01:42

ma sta me briga za zeljeznicar,al nezelim ovako SARAJEVO koje gubi u travniku ,bijeljini ,golubovcima.ZA TEBE ZIVIMO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Dave i 65 gostiju.