Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 24 nov 2012, 20:20

Znao sam da je nešto tu čudno :mrgreen:
Edinson Cavani's Agent is Constantin Dumitrascu of Mondial Sport Management & Consulting Sarl. Quotes going rounds about possible move to Liverpool on twitter and facebook are FAKE.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 nov 2012, 20:21

Znači opet neko s*anje sa Suarezom. :mrgreen: Najbolje da se ne pozdrave nikako.Što moraju? :mrgreen:

Hiljadama puta je prežvakano i rečeno da se ove sezone ne očekuje TOP 4 nego otprilike 6.mjesto. :D
Čovjek podmlađuje ekipu,trebaju mu još neka pojačanja i sve će se to posložiti.
Vidjećemo šta će biti na kraju sezone,ali ja bi mu dao dvije sezone.King je također trebao dobit dvije sezone,ali...

Pred sutrašnji meč nisam optimističan,čak se bojim debakla.
znači dobijamo :mrgreen:
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 nov 2012, 20:37

neurofunk je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:West Brom hladno do trećeg mjesta :lol: :lol:
Nemoj Spamati ! ;)

[youtube][/youtube]
Kako je to spam? :?

Vidi Roy ima bolji procenat od Rodgersa :lol: :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 nov 2012, 21:56

Trebaju nam ta 3 boda sutra. Nadam se da neće Brendon ekperimentisati ništa sutra i da će igrati 4-2-3-1 formaciju.

------------Reina-------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
------Allen-----Gerard-------
--Raheem-Shelvey-Assaidi-
-----------Suarez-------------
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 nov 2012, 22:22

ona malaga ako je još u problemima treba odma u januaru ili na ljeto poslat ponudu za Iska, frajer je potencijal i igrac koji stvara dodatni kvalitet

prodat po 5mil ako treba kerola, dauvninga i ostale balvane, a turcinu vec u januaru platit kartu u jednom smjeru
nema potpisa

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 nov 2012, 22:23

Admir_Sa je napisao/la:ona malaga ako je još u problemima treba odma u januaru ili na ljeto poslat ponudu za Iska, frajer je potencijal i igrac koji stvara dodatni kvalitet

prodat po 5mil ako treba kerola, dauvninga i ostale balvane, a turcinu vec u januaru platit kartu u jednom smjeru
Mislim da je tek potpisao novi ugovor i da mu je otkupna klauza 40M.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 nov 2012, 22:25

Narin je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ona malaga ako je još u problemima treba odma u januaru ili na ljeto poslat ponudu za Iska, frajer je potencijal i igrac koji stvara dodatni kvalitet

Mislim da je tek potpisao novi ugovor i da mu je otkupna klauza 40M.
prodat onda i Škrtela dok je još na cijeni

samo kupovinom provjerenih potencijala i vec dokazanih igraca liverpul se može vratiti na ispravni put. kakva ba podmladjivanja i slicne budalaštine sa šelvijima i slicnima :roll:
nema potpisa

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 24 nov 2012, 22:31

raja mene je stvarno strah da onaj wiliams ne napravi sutra neku budalastinu i povrijedi suareza!!! "šuhveli" mi je to pravo : :? :/

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 nov 2012, 22:34

HeKen je napisao/la:raja mene je stvarno strah da onaj wiliams ne napravi sutra neku budalastinu i povrijedi suareza!!! "šuhveli" mi je to pravo : :? :/
Rodgers kaže da ga je zvao i da je dao Suareza na telefon i da su malo popričali. To je Rodgers lično izjavio, tako da mislim neće biti problema. Teško je Suareza povrijediti, a najbolje bi bilo kada bi Wiliams dobio crveni karton u prvoj minuti. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 nov 2012, 22:54

Treb'o bi to Suarez probati iskoristiti i probati iznuditi crveni karton. Mada su sigurno i jedan i drugi dobili instrukcije, ali kada se "zakuha" na terenu to sve pada u vodu.

Šteta za Liverpool što nemaju još par kvalitetnih igrača jer "konkurencija" za 4. mjesto igra poprilično loše. Arsenal se i dalje traži, a Tottenhamu sa Boasom će trebati još vremena da se uigraju onako kako to Portugalac zamišlja.
FK Pjetlovi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 nov 2012, 23:20

reds je napisao/la:Treb'o bi to Suarez probati iskoristiti i probati iznuditi crveni karton. Mada su sigurno i jedan i drugi dobili instrukcije, ali kada se "zakuha" na terenu to sve pada u vodu.

Šteta za Liverpool što nemaju još par kvalitetnih igrača jer "konkurencija" za 4. mjesto igra poprilično loše. Arsenal se i dalje traži, a Tottenhamu sa Boasom će trebati još vremena da se uigraju onako kako to Portugalac zamišlja.
kako ce to reci kad wba igra sjajno :lol: :lol: :lol:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 nov 2012, 23:25

Nije sve do igrača. Everton i WBA imaju puno puta gore igrače od nas pa su u boljoj poziciji. Trener ima najmanje 70% zasluga za (ne)uspjeh ekipe.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 nov 2012, 23:29

Everton brat bratu ima po trenutnoj kvaliteti ako ne i bolje igrace
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 nov 2012, 23:34

Admir_Sa je napisao/la:Everton brat bratu ima po trenutnoj kvaliteti ako ne i bolje igrace
Ma kakvi, uporedi njihovih 11 igrača s našim pa ćeš vidjeti.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 24 nov 2012, 23:40

Carlo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Everton brat bratu ima po trenutnoj kvaliteti ako ne i bolje igrace
uporedi i qpr, pa ces vidjeti da su sastavi tu negdje, samo sto je kod qpr-a problem istrosenosti i sto svako vuce na svoju stranu na terenu ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 nov 2012, 23:40

Carlo je napisao/la:
Ko je ba tebi u liverpulu klasa osim Suareza trenutno? Reina sekunde ništa nije bolji od Howarda, onaj Bejns klasa za sve bekove u liverpulu, samo mi nemoj rec da je Johnson neki extra bek. Jagielka rame uz rame sa Agerom, od Škrtela bolji sigurno. Felaini doktor za sve veznjake Liverpula, Gerrarda su izgleda godine stisle :cry: Onaj drugi belgijanac ništa nije slabiji od Downinga, Asaidija i slicnih polukrila, liverpul i nema napadaca pa se Jelavic ne može porediti, borini je zalutao tu. Koga sam zaboravio, onaj Alen pocinje liciti na korisnog igraca, a neki solidan igrac tipa Kerik može postati onaj Shelvi, ništa više
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 nov 2012, 23:41

Carlo je napisao/la:Nije sve do igrača. Everton i WBA imaju puno puta gore igrače od nas pa su u boljoj poziciji. Trener ima najmanje 70% zasluga za (ne)uspjeh ekipe.
Tačno, ali će obje te ekipe na kraju sezone (najvjerovatnije) platiti ceh zbog nedostatka kvalitetnih igrača (prije svega WBA).

Zalaganje na terenu, kombinatorika i sama povezanost igrača su itekako važni. Nekad i važniji od samog individualnog kvaliteta igrača. Nisu uvijek najbolje ekipe osvajale trofeje i završavale bolje plasirane od onih inferiornih.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 nov 2012, 23:43

Nije bas da frcamo od kvalitete, ali da mozemo bolje, sigurno mozemo. Meni je najgore sto se uvijek ponavljaju iste greske, kao da se nijedan poraz ne uzima za ozbiljno. OK, mladim igracima se pruza sansa, ali ako cemo ih nauciti da se zadovoljavaju bodom protiv young boysa i slicnih, tesko da cemo imati koristi od njih u buducnosti. Jos kad tome dodam da marketinski ulizujemo Amerima i onim nastranim....mrak mi na oci padne.... Pali smo u svakom pogledu.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 24 nov 2012, 23:55

Sad i na zvaničnoj stranici :?

http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... s-to-talks" onclick="window.open(this.href);return false;

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 nov 2012, 23:57

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Ko je ba tebi u liverpulu klasa osim Suareza trenutno? Reina sekunde ništa nije bolji od Howarda, onaj Bejns klasa za sve bekove u liverpulu, samo mi nemoj rec da je Johnson neki extra bek. Jagielka rame uz rame sa Agerom, od Škrtela bolji sigurno. Felaini doktor za sve veznjake Liverpula, Gerrarda su izgleda godine stisle :cry: Onaj drugi belgijanac ništa nije slabiji od Downinga, Asaidija i slicnih polukrila, liverpul i nema napadaca pa se Jelavic ne može porediti, borini je zalutao tu. Koga sam zaboravio, onaj Alen pocinje liciti na korisnog igraca, a neki solidan igrac tipa Kerik može postati onaj Shelvi, ništa više
Ma kakvi. Agger i Škrtel su kvalitetniji igrači od svakog njihovog štopera uprkos što se nekad pokažu kao kiks igrači. Johnson je najbolji desni bek u ligi po meni, čovjek koji gotovo podjednako može igrati i po lijevom i desnoj strani. Sterling je puno bolji igrač od njihovih krila (čini mi se da je 3. najbolji dribler lige - statistički). Fellaini je bolji igrač od svakog našeg veznjaka, istina, ali dok njima pored Fellainija igraju Gibson i Osman kod nas igraju Gerrard, Allen i Sahin (dodaj još i Lucasa kada se vrati).
O Suarezu kao najboljem igraču i napadaču lige ne treba trošiti riječi.

A WBA ima gore igrače i od nas i Evertona pa je na puno boljoj poziciji.

@reds, upravo to i govorim. Nisu kvalitete igrača uvijek presudne, timska igrača i menadžer su mnogo bitnije karike.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.