FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 24 nov 2012, 17:29

anton 1983 je napisao/la:Daj ne brukaj se! :lol:
Pa zar nije prvi kontakt s loptom nakon ulaska s klupe i odmah gol, aj jesam se obrukao :roll:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 nov 2012, 17:34

Ovaj tempo treba sada odrzati do kraja. Prema onom sto se dalo vidjeti, igra se dosta agresivno i sto je najvaznije sacuvala se fizicka snaga onim rotiacijama do sada.
Najvaznija utakmica ce biti ova protiv Dortmunda i tu kada odradimo posao rijesili smo pitanje prvaka.
Ovakvom igrom se tu uzimaju bodovi bez problema!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 nov 2012, 17:34

momci jeli danas roben bio na klupi ako nije kada se vraca danke unapred.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 nov 2012, 17:35

GAL je napisao/la:momci jeli danas roben bio na klupi ako nije kada se vraca danke unapred.
Nije bio na klupi, a kada se vraca to se nikada ne zna s Robbenom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 nov 2012, 17:37

Eh eto, tako to rade profesionalci kada su svjesni svog zadatka i kada imaju samo jedan cilj a to je pobjeda.
Sve je nekako besprijekorno bilo, islo je kao po loju, bez nekih prevelikih gresaka.

Javi napokon odigrao jednu koliko toliko dobru utakmicu, mada i danas nije bio na najvecem nivou, ali najvaznije je da se poceo oslobadjati i da je prema naprijed puno opasniji za razliku od nekih prethodnih utakmica.

Odmora nema, a vec u srijedu na repertoaru je Freiburg a do tada se nadam da cemo imati Robbena spremnog kao i Boatenga, jer svaki igrac je vazan pred kraj ovog dijela sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 nov 2012, 17:53

Bastian ima 4 zuta tako da bi ga trebalo odmoriti protiv Vinara da nam nebi falio protiv Zutalja
Thomas Müller - Fußballgott

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2012, 17:55

slika

slika slika slika slika slika slika slika slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 nov 2012, 18:06

Omerbavarac je napisao/la: Javi napokon odigrao jednu koliko toliko dobru utakmicu, mada i danas nije bio na najvecem nivou, ali najvaznije je da se poceo oslobadjati i da je prema naprijed puno opasniji za razliku od nekih prethodnih utakmica.
Puno, puno bolji nego do sada sto je bio... Oslobadja se tog grca i nekog straha. Malo grub u igri sto je opet normalno obzirom da se nije adaptirao na BL. Ja se nadam se da ce konacno on i Dante popraviti skok igu koja kod Bayerna nije na zavidnom nivou, i to jos odkako je Buyten na klupi. Martinez je takodje odlican u vazdusnim duelima kao i Dante 8-)
Danas smo zabili dva komada iz prekida sto je dobar znak. Vrijeme je da se taj dio igre popravlja jer se bojim da se u LP ne mogu ostvariti veliki uspjesi bez tog segmenta igre.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 24 nov 2012, 18:17

Ima li neko link za Gomezov pogodak, gosti me pometoše pa nisam vidio, a na goalsareni nema. Imaju ona četiri a njegovog nema.
24.04.1991.
Stern des südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 nov 2012, 18:20

gorstak je napisao/la:Ima li neko link za Gomezov pogodak, gosti me pometoše pa nisam vidio, a na goalsareni nema. Imaju ona četiri a njegovog nema.
Evo mada nije neka kvaliteta slike.

" onclick="window.open(this.href);return false;

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 24 nov 2012, 18:36

Bundesliga je napisao/la: Evo mada nije neka kvaliteta slike.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Thnx bro! ;)
24.04.1991.
Stern des südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 nov 2012, 18:46

gorstak je napisao/la:Thnx bro! ;)
Nema problema i drugi put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 nov 2012, 19:03

JAVI MARTINEZ

Danas najjači igrač na terenu, kao prvo zabio je najspektakularniji gol utakmice, ako ne i ove polusezone. Kao drugo oduzeo je veliki broj lopti. Treće, imao je veliki broj dobrih pasova prema naprijed. Taj igrač sad počinje pokazivati sve što zna i umije. I kao što sam rekao za 2 sezone najdalje on će vrijediti najmanje 60 miliona eura i smiješno će ovo izgledati što je naša uprava sad za njega platila.

Onda odmah dolazimo do Marija Gomeza koji je posebna vrsta fenomena. Čovjek uđe i zabije pogodak a da ne prođe ni minuta od njegovog ulaska. I to u kakvom ga je stilu zabio. Još je bio rastrčan, raspoložen, željan igre.
A ne zaboravimo da je Mario učestvovao i kod gola u Valenciji. Koliko se napadača može tako uspješno vratit nakon povrede? Mnoge quasi zvijezdice među evropskim napadačima ne mogu gol bez ikakvih prethodnih pauza usljed povreda da pogode, pa taman igrali kontantno i konstantno po 90 minuta.

Ovu dvojicu igrača sam izdvojio (posebno Martineza), ali zapravo je teško bilo koga izdvajati, kada su svi bili dobri.

Kroos fenomenalan gol, sjajna organizacija igre. Dante bezkompromisan, oštar, konkretan , te zabio gol. Isto desetka. Badstuber agresivan, oštar (ma sve ko u Dantea možda za nijansicu slabije).
Ribery opet dobar, zabio gol (a zamislite bio je dobar, a moramo reči da je ovo sitnica bila danas, šta smo samo sve vidjeli od njega ove sezone). Alaba fenomenalan i možda bi mogli reči da je bio među trojicom najboljih danas, iako opet kažem da su svi bili odlični. Ali samo kako je Alaba uzeo par lopti i zaustavio par napada, pa to je bila fantazija. Posebno impresivno uklizavanje Diofu kod rezultata 1:0, kada je spasio gol, jer da je Diouf proša mogla je golčina biti. Prema naprijed sjajna saradnja sa Riberyjem.

Muller i Lahm su bili solidni, ali skoro da smo ih manje primjetili i zapostavili, s obzirom koliko su drugi bili dobri. :) :) To onda sve govori, koliko je danas ekipa dobro odigrala.

Freiburg se sad ne smije podcjenit, neće to biti lako gostovanje. Protiv Bvb-a ako se odigra, ko što se danas odigralo neće biti problema. Danas je bila impresivna direktna igra, direktni pasovi, konkretni šutevi. Igralo se konkretno, brzo, a ne šlampavo i sporo kao protiv Nurnberga i Valencije.

Ne treba u ovakvoj utakmici zaboraviti ni Neuera, koji je imao par dobrih intervencija, tako da je i on bio na nivou. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 nov 2012, 19:12

Teoreticari zavjere govore da Gomez uopste nije bio povrijedjen nego da je bio na medicinskoj nadogradnji u tajnoj medicinskoj klinici napravljenoj od strane Nacista tridesetih godina u svrhu genetskog inzinjeringa :o :geek:

Moramo ovo istraziti :)

Klare

Post Postao/la Klare » 24 nov 2012, 19:17

KSIVLE je napisao/la:Martinez zabio. Di je @Klare?
I šta sad? :roll:
Zabio gol i to je to :roll: , neka se prihvati svog posla kako treba, a ovo 'vamo ide tek poslije, puno poslije.

Zaboravite, ništa od njeg' biti neće :!: ,
ah da se pohvalim kako uvijek iznova vidim nešto novo,
tako smo primjetili da je i glumac, ali loš, vrlo loš glumac.

@Bundesliga opet realno, fino, i znaj da si upravu za svaku tu napisanu riječ.

Timke bježi što prije iz ove prčijebine :x , vidiš da za sve ne glase ista pravila. ;)

A Rus je pokazao, dokazao i prošle sedmice, a i ovih 30 min kolika je to ustvari razlika u kvalitetu.

Badstuber ne igra u zavidnoj formi, no nema panike, nadoće, a sreća da tu nema zime, na klupi zapetu pušku, a u pripravnosti još sposobnog Bujtu, bravo! :!:

Mulleru je ovo i najbolja sezona, bravo! :!:

rvat, wtf :x , ide s namjerom protivnika povrijediti, a ja kao jedna velika poštenjačina takve nikada cijenio nisam, ne volimo takve vidjeti na drugoj strani terena, a zašto bi sada okretali ploču? :?:

Sreća pa Mariano pokazao, pa ćemo ovog drugog gledati manje 'vamo, a samim tim i minimalno tamo. ;)

Šta reći za Gomeza, rekao sam vratiti će se još jači,
kako čovjek ostati ravnodušan na potez protiv Valencije, i ovdje je pokazao jedan pravi arsenal poteza da zastane dah. 8-)

ps:Od Robbena nema vajde, iako cijenim, ovo više ne ide, nekada treba profesionalnost staviti ispred pažnje i oblika ljudstva. ;)
Sad se opet ne zna koliko je to ozbiljno, nema smisla više,
nego de da osvojimo Bejla,
da ako ulažemo tih 40 milja uložimo bar kako treba. 8-)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 nov 2012, 19:21

Sta treba stranac da uradi u Svabadiji da se dokaze?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 nov 2012, 19:24

Nail for Real je napisao/la:Sta treba stranac da uradi u Svabadiji da se dokaze?
Od 7 ujutro do 6 popodne Baustela :lol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 nov 2012, 19:26

Nail for Real je napisao/la:Sta treba stranac da uradi u Svabadiji da se dokaze?
Mnogi u Njemackoj su se dokazali, druga je stvar sto Svabe cijene svoje do maksimuma iako neki takvo postovanje i ne zasluzuju. Ribery je uveliko dokazani strani igrac u Bundesligi, a postoje jos mnogi takvi.

@Klare
Hvala.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 nov 2012, 19:57

Nisam stigao gledat utakmicu, naime morao sam mjesat beton, isto sto je Bayern izmjeso Hannovera :) po komentarima vidim da je odlicna utakmica bila, to je ta agresiva koja se trazi..

Drago mi je radi Javija i Dantea i Riberya naravno :):) i naravno sto Gomez ce sad pocet serijuu golova :):) Bilo bi dobro samo ne izgubiti od Dortmunda realno ak dobijemo to je kraj :):) cak i ak bude nerjeseno ostalo bi 9 bodova razlike doduse ima jos prije toga mi sa Freiburgom oni sa Fortunom :):)

Odlicnoo :)
FC Bayern !!!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 nov 2012, 20:09

Klare je napisao/la: I šta sad? :roll:
Zabio gol i to je to :roll: , neka se prihvati svog posla kako treba, a ovo 'vamo ide tek poslije, puno poslije.
Nije samo zabio gol, nego je i svoj posao obavio vrhunski.
Klare je napisao/la:Zaboravite, ništa od njeg' biti neće :!: ,
ah da se pohvalim kako uvijek iznova vidim nešto novo,
tako smo primjetili da je i glumac, ali loš, vrlo loš glumac.
Slabo ti vidiš sinko. Što je najtragičnije još si i umislio da si neki ekspert.
Klare je napisao/la:rvat, wtf :x , ide s namjerom protivnika povrijediti, a ja kao jedna velika poštenjačina takve nikada cijenio nisam, ne volimo takve vidjeti na drugoj strani terena, a zašto bi sada okretali ploču? :?:
A da tebe ipak ne žulja to što je "rvat"?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.