Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Wolverine
-
Kontakt:
don Ciro je napisao/la:JameS je napisao/la:izgubiti od ovakvog Milana je velika sramota,igra Kaka je sramotna,a Casillas je veceras bio prica za sebe

Pellegrini dabogda odkaz,,,,ebo ga Benzema nizna ga postaviit u igri nikako..A KAKA ko kita je igro ebo ga Milan,,ako vako budu igrali u Milanu **** ce biti 1 grupi,
al dotad Ronaldo opraviit valjda,ebo od koga izgubimo strasno smijesan Casillas smijesan i jadan neka ide gledati crtani vaceras sram ga bilo
nadajmo se svi da nece

-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2009, 23:01
don Ciro je napisao/la:JameS je napisao/la:izgubiti od ovakvog Milana je velika sramota,igra Kaka je sramotna,a Casillas je veceras bio prica za sebe

Pellegrini dabogda odkaz,,,,ebo ga Benzema nizna ga postaviit u igri nikako..A KAKA ko kita je igro ebo ga Milan,,ako vako budu igrali u Milanu **** ce biti 1 grupi,al dotad Ronaldo opraviit valjda,ebo od koga izgubimo strasno smijesan Casillas smijesan i jadan neka ide gledati crtani vaceras sram ga bilo
Ko diro ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
don Ciro
-
Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Brukaaaaaa

, bilo 1-0 ja reko gotovom, aono
M neke Casillas,Pellegrini, odu skupa izudaraju se glavama jedan drugog...umjesto mirno da odigraju zadnji 25min,,,3gola Milana iz Nicega...jao jao smijesan i sretan je ovaj Milan
-
sakho
-
Kontakt:
hajmo sad ovi sto navijaju za Baarcu javljajte se!

-
don Ciro
-
Kontakt:
sakho je napisao/la:hajmo sad ovi sto navijaju za Baarcu javljajte se!

papak mi nismo izgubili od Rubina tog,,,, vec od CASILLASA ....papak jedan :evil:amater koda je usao u njega
-
JameS
-
Kontakt:

Pellegrini dabogda odkaz,,,,ebo ga Benzema nizna ga postaviit u igri nikako..A KAKA ko kita je igro ebo ga Milan,,ako vako budu igrali u Milanu **** ce biti 1 grupi,al dotad Ronaldo opraviit valjda,ebo od koga izgubimo strasno smijesan Casillas smijesan i jadan neka ide gledati crtani vaceras sram ga bilo
**** ga opet nam igra previse zavisi od Ronalda,vidjeli smo kako Real igra sa njim,a kako bez njega...nema Ronalda odmah se ni Kaka ni Benzema ne vide na terenu

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
Zadnja izmjena:
CRNI_SA, dana/u 21 okt 2009, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
nidjo_barca
-
Kontakt:
Postao/la nidjo_barca » 21 okt 2009, 23:07
sakho je napisao/la:hajmo sad ovi sto navijaju za Baarcu javljajte se!

ma ne moramo,znaju i sami kolko su cemerni

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
-
TheManiacs
-
Kontakt:
Postao/la TheManiacs » 21 okt 2009, 23:08
Kunem se svacim na svijetu da sam prije utakmice reko starom da ce milan pobjediti
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
-
LeBronJamesKing
Postao/la LeBronJamesKing » 21 okt 2009, 23:09
don Ciro je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Brukaaaaaa

, bilo 1-0 ja reko gotovom, aono
M neke Casillas,Pellegrini, odu skupa izudaraju se glavama jedan drugog...umjesto mirno da odigraju zadnji 25min,,,3gola Milana iz Nicega...jao jao smijesan i sretan je ovaj Milan
i trebala su biti jos dva, doduse jedan bio ali glupi belgijanac vas spasi i ono jednom mlitavo sto je pucao Pato a sva sreca je bila na vasoj strani jer je Sedorf bio suterski ne raspolozen...
o kasiljasu ne vrijedi ni pisati nikada i nije bio nit ce biti svjetski vrh, zna braniti, ali daleko je to daleko od najboljeg golmana svijeta...
U ime Gospodara...
-
Wolverine
-
Kontakt:
don Ciro ja stvarno neznam kako mozes tako da pises o covjeku koji vam je ubjedljivo, ali ubjedljivo najbolji igrac u zadnjih 5 godina. da tog covjeka nije bilo real ne bi osvojio nijednu od dvije titule zadnje. i ti sad govoris da bi njega trebalo biti stid, ccc... tebe bi trebalo biti stid da najboljeg golmana reala svih vremena blatis nakon jedne lose tekme. toliko o postovanju svojih igraca (ooops igraca tima za koji navijas). ja se ne bi usudio ni rijeci napisati o takvom golmanu, igracu i covjeku kojeg vjerovatno najvise cijenim, iako igra u realu. i onda se ti nadjes tu i pises nesto o njemu. treba tebe stid da bude, tebe ne njega.
-
LeBronJamesKing
Postao/la LeBronJamesKing » 21 okt 2009, 23:13
Karim_Madrid je napisao/la:Benzema i Casillas su me jako razocarili vaceras,,,stetat sto vako nisi u Zenici kikso,,od prosjenog Milana izgubimo nako iz nicega,prvo polvr odlicna odbrana,,a zadnjih 25 min Casillas,,pamtit ce ovu utakmicu dugo

a ti si izgleda toliko mlada da mislis da je ovo ono sto kasiljas treba da pamti ti se meni se cini ne sjecas utakmica lige prvaka od prije dvije tri godine kada mu je zuninjo davao golove sa cetrdeset metara pa delpiero prosle godine pa, pa,pa , jos kolko hos nije ovo nista posebno lose od prosjecnog golmana....
U ime Gospodara...
-
Romariooo
-
Kontakt:
Dzaba ste pare bacili onolike, jos ste jadniji nego prosle godine, penzioneri vas razvalise heh. Valja vam opet u El Clasicu primiti pet ili vise komada.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
drop
-
Kontakt:
Karim_Madrid je napisao/la:
ebiga sada

Casillas vako brani 1godini a mi nismo izgubili od Rubina=Zurcha,,sada su oni puno jaci od Zuricha jelde,,al ok sve te ekipe Apeol,Zurch,Rubin,Macabi,Unirea itd...... su toj kapi autsjadera pa se nezna koje najlosi od njih..al ipak Casillas .....nas je pobijedio sam.gori je od Dide
Ne znaš neke stvari izgleda...Rubin je PRVAK rusije (liga koja jaca iz godine u godinu),dok je Milan jedva završio kao 4-ti u talijanskoj ligi (koja iz godine u godinu pada u kvaliteti)...plus što je Milan zaista dom penzionera i veterana kojima je prosjek starosti oko 40 godina (ni sjenka nekadašnjeg Milana) ali opet i kao takvi oderu Realu guzove u sred Madrida ( i još im je sudija poništio cist gol)...mislim da si pogriješio da tim usporedbama

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
ruska liga za 2-3 godine ce biti jaca od francuske i njemacke ako nije vec

nemojte kriviti samo ikera jer nemate nikakvu igru protiv valjadolida ste se mucili i sada

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
Trasimaco
-
Kontakt:
Parama se moze kupiti lijep tim i naizgled vrlo mocan. Uzivajte. Imate najljepsu ekipu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 21 okt 2009, 23:23
Joj drame na Bernabeu. Milan večeras pokazao da i nije totalno propao. Kada je ušao onaj napadač umjesto Inzagija sve se promijenilo. Real još jednom pokazao dobru igru, ali odbrana Milana je bila na visini zadatka
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
drop
-
Kontakt:
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Dzaba ste pare bacili onolike, jos ste jadniji nego prosle godine, penzioneri vas razvalise heh. Valja vam opet u El Clasicu primiti pet ili vise komada.
RONALDO je falio kao kad bi vama bio odsutan Messi...zato sutite gubite od Rubina=Zurch...al da oni su prvaci Rusije,,,pa Real je Ruskog prvaka Zenita koji je punoo jaci od tog Rubina bio i imao bolje igrace razbio.........ebemti Casilllasa sam nas pobijedi..
Može Real dobiti Zenit ali ne može dom penzionera iz Milana...ljudi se nekako jedva plasirali u LP kao cetvrti i to u zadnjim kolima,starci se vuku po terenu ali opet sa lakocom utrpaše 3 komada Realu...puce mindža u sred Madrida.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
LeBronJamesKing
Postao/la LeBronJamesKing » 21 okt 2009, 23:32
el-fighter je napisao/la:Joj drame na Bernabeu. Milan večeras pokazao da i nije totalno propao. Kada je ušao onaj napadač umjesto Inzagija sve se promijenilo. Real još jednom pokazao dobru igru, ali odbrana Milana je bila na visini zadatka
dobro primjeceno vratio se najbolji odbrambeni igras svijeta svih vremena i logika da ce sada odbrana milana biti 70% jaca jos da im se onaj golman vrati , koji usput receno i nije tako los, vrlo ce im teskodati gol bilo koja ekipa...
U ime Gospodara...
-
Napoli
-
Kontakt:
RONALDO je falio kao kad bi vama bio odsutan Messi...zato sutite gubite od Rubina=Zurch...al da oni su prvaci Rusije,,,pa Real je Ruskog prvaka Zenita koji je punoo jaci od tog Rubina bio i imao bolje igrace razbio.........ebemti Casilllasa sam nas pobijedi..[/quote]
Može Real dobiti Zenit ali ne može dom penzionera iz Milana...ljudi se nekako jedva plasirali u LP kao cetvrti i to u zadnjim kolima,starci se vuku po terenu ali opet sa lakocom utrpaše 3 komada Realu...puce mindža u sred Madrida.[/quote]
penezioneri da ,,,a Casillas koda je odigro 2 na kladionici ebo majku svoju[/quote]
Nema to veze sa Casillasom i njima je Dida zahebo stvar al judi zabili 3 komada u sred Madrida
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.