FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ultras1921 » 24 nov 2012, 16:46

Smjesni ste! Ukljucim se u prijenos- 85 minuta. Cuje se i kad redas poraze i onda na kraju ih htjeli bit! HAHAHAHA :lol: :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 nov 2012, 16:49

Ultras1921 je napisao/la:Smjesni ste! Ukljucim se u prijenos- 85 minuta. Cuje se i kad redas poraze i onda na kraju ih htjeli bit! HAHAHAHA :lol: :lol:
Ajde nemoj tako, najveci uspijeh tima jeste pobjeda nad Zeljom u igri bez igre... ;)
Nama su probili usi kako nam jedna Bijeljina uze bod na Grabvici. A evo vidi sta njima uradi ta ista Bijeljina... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 24 nov 2012, 16:51, ukupno mijenjano 2 puta.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2012, 16:51

Jovic najavljuje neke ispisnice.

Po meni bi trebao istjerati one Srbijanske polovnjake i otjerati neke igrace koji su vec bili u inostranstvu,a nisu se pokazali.
Takvi igraci nam ne trebaju u nasim najvecim klubovima.

Sto se tice pojacanja,tu treba dovoditi igrace koji su medju boljim u nasoj ligi,a igraju u onim slabijim klubovima,tu mislim na Jusufbasica iz Goska,Cimirota iz Leotara i sl.
A sto se tice inostranstva,odatle treba dovoditi samo igrace koji imaju iskustva,ne neke propalitete.
I naravno,okosnicu ekipe trebaju ciniti igraci iz omladinskog pogona.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 nov 2012, 16:56

Majkemi moje isto da ste retardirani. Ko da vam je krivo sto su popusili koliko ih tjesite i pokusavate da oraspolozite. Pratite im svaki korak. Pustite njih i drzite se naseg kluba.
NO PYRO NO PARTY

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 nov 2012, 16:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Devils isto ko da nisi jedan od nas.

NIJE PROBLEM U PORAZU, STVARNO NIJE ALI PROBLEM JE U ZALAGANJU POJEDINACA I ODNOSA PREMA NAMA I PREMA DRESU E TO SE TREBA MJENJATI I PICKE KOJE NE ZELE DA NOSE OVAJ DRES TREBA OTPUSTITI!
Cuj nisam :lol: :lol: daj ba budi ozbiljan ja dok sam ziv navijacu za FKS, mene samo nervira to sto nasi manekeni po terenu ne mogu kraj sa krajem, jednom radniku nisu mogli dati najmanje dvicu. :roll: , ali hajde da ce bog nesto u drugom dijelu sezone ja se nadam, ali neke igrace treba podhitno mjenjati! :)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 24 nov 2012, 17:04

Sad s tekme,sta reci?Mogu samo reci da s ovom ekipom mi mozemo biti sretni sto ovi konkurenti za liga europu zaostaju puno,jer bi nas i oni prestigli.Pa jedna ekipa Radnika nas je rastavila na proste faktore,nismo im sutnuli u gol,katastrofa.Jovic da ima obraza on bi sam prvi otisao,al jok ostace on i dalje ce nam dovoditi panjeve poput Gujica,Ademovica i njima slicne.Ne boli me toliko poraz,hebat ga navikli smo na to,al ponasanje pojedinih igraca i odnos prema dresu je katastrofa.Svaka cast Deji Bandovicu koji doveo momka koji preskocio u teren nazad na tribinu,a ono smece Belosevic da se ja pitam odma sad bi dobio ispisnicu,on se naso protiviti navijacima sto negoduju.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 nov 2012, 17:28

Uzdrman mit o Draganu Joviću, disciplina popustila, igra bezidejna

Sramotan pristup i poraz Sarajeva u Bijeljini od 2:1 opasno će uzdrmati mit o taktičaru Draganu Joviću. Strateg Sarajeva pokušao je zbuniti protivnika, a na kraju je zbunio sebe, učinivši previše loših poteza da bi uspio doći do pozitivnog rezultata.

Pristalice bordo boje su razočarane, pitanja je mnogo, a Jović će se, sigurni smo, naći pod paljbom. Pristup igrača bio je ispod svakog nivoa i val kritika sa razlogom ide prema treneru. Drugi val kritika ide prema taktici gdje je Bordo tim izgledao potpuno bezidejno i bezopasno. I to traje mjesecima. Posljednja pobjeda u gostima upisana je u Trebinju još u septembru mjesecu, od tada je igra van Koševa siva i bezlična.

Spori, nemoćni i sterilni

Iako je nakon meča izjavio kako su pojedini igrači sami sebe udaljili iz kluba (što je tačno) nije preuzeo krivicu na sebe. Podsjetit ćemo ga da je on pojedine igrače doveo, a za ostale dao zeleno svjetlo da presele u bordo svlačionicu.

Podsjetićemo ga da je sramotno eliminisan od Zete (pretposljednjeplasirane ekipe iz Crne Gore) u Evropskoj ligi. Svi koji vole klub prešutili su tu blamažu i pustili da priča ide dalje.

Govorio je o osvajanju duple krune, ali je ubrzo nakon toga eliminisan od Zrinjskog u Kupu BiH. Poraz od Travnika, remi sa Zvijezdom (sa igračem više) i remi u Istočnmom Sarajevu sa Slavijom nagovijestili su samo ono što će se desiti u Semberiji. Radnik je očitao lekciju Jovićevim izabranicima. Igrači tima sa Koševa bili su spori, nemoćni i sterilni. Prvi šef struke Sarajeva sa klupe je posmatrao kako se Basara i Nikić igraju sa odbranom. Gurao je ruke u džepove, a tamo nije bilo čarobnog štapića, a ni na klupi nije bilo magije koja bi realne nedostatke mogla pretvoriti u vrline.

Kiksevi u nizu se ne opraštaju

Velika neprilika bila je izostanak Sesara. No, jedan igrač nije ekipa , ali jedan igrač može biti itekako značajan. Međutim, Sarajevo je palo kolektivno i individualno. Ukoliko Željezničar pobijedi Široki Brijeg Bordo tim izgubit će i prvu poziciju, a težak raspored na proljeće ne budi previše optimizma za navijače koševskog premijerligaša koji su se ponadali da će ove sezone jedan trofej završiti u vitrinama. Čak su u jednom dijelu prvenstva igrali uvjerljivo, ali za ostanak na vrhu tabele treba odigrati u kontinuitetu kvalitetno.

Torlak i saigrači, očito je, nisu to mogli. Nisu dorasli tom izazovu. One priče o dugom prvenstvu i velikom broju utakmica stoje, ali budimo realni prvi šef struke Jović mogao bi hodati po tankoj žici. Iako Uprava stoji iza njega, Travničanin treba znati da se na Koševu kiksevi u nizu ne opraštaju. Ono što Jović neće priznati ,ipak, ne može se negirati. Disciplina je popustila, neki su se igrači previše opustili.

Osim toga, pojedinima dometi nisu aposolutno za Bordo tim. Najbolji primjer je anonimus Ademović koji je, kakve li ironije, najavljen kao veliko pojačanje. Tu su još Gujić, Karamatić, Nuhanović...

Pred Sarajevom je sada novi početak redizajniranja ekipe kao i svake godine. Da li nova, ili stara, istina?
Sto se covjek svasta nagovori :lol: Vidi se da je otvorio dusu :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 nov 2012, 17:30

Im'o sam srece da udjem na klix taman kad je objavljen ovaj clanak i sve je covjek fino rekao, onako realno. Pitanje je jedino jel pitar kojem je dosta svega, il nas neki koji je jedva docekao da kritikuje. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 nov 2012, 17:47

cuj jovica neki su sebi napisali ispisnice..pa ljudi dali je on sebi napisao ispisnicu.sramota je ovo za jedan klub kakav je sarajevo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 nov 2012, 18:06

Ispisnice odma sutra uruciti: Diatta, Ademovic, Krpic, Gujic i Nuhanovic
Zna li neko sta je sa onim Plakalom sto je bio u Portugalu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 nov 2012, 18:07

Necu da se petljam u admin tim samo neka kone i ostali provociraju necu se ja nervirati ni sekund bice bolje braco moja ja vjerujem u to iako samo nervozan citav dan boziji. ;)
@astra nemoj da kvarim sve lijepo sto mislim o vama/gradu brini se ti o svome klubu nas pusti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2012, 18:09

Evolution87 je napisao/la:Ispisnice odma sutra uruciti: Diatta, Ademovic, Krpic, Gujic i Nuhanovic
Zasto ispisnice klupa igracima?
Zasto en standardnim?
Oni su najvise krivi.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 24 nov 2012, 18:10

Eh da rezimiramo :D

Zadnju utakmicu nisam gledao cijelu zato sto vise nisam mogao gledati bruku i sramotu. Ne znam fakat sta bih vise rekao o toj utakmici.
Polusezona hm, od kada se Čomor povrijedio mi vise nismo napravili neki bolji rezultat sve je bilo gutavo i sada bih pitao one sto su pljuvali po njemu ko je to od igraca trcao vise od njega mislim ko ga je zamjenio u trkackom smislu.
Što se tice Jovica mislim da je dobar trener za ovaj nivo na kojem se nalazi Sarajevo, mislim da bi on cak i mogao iznijeti neke vece izazove ali trenutno ga ovi igraci ne razumiju bas najbolje.

Napad: Hadzic i Krpic nisu tip igraca za rezultate koje ocekujemo mozda mogu biti rezerve bar ovaj prvi
Vezni red: osim Saida i Sesara i Belog ko ji bolje igra na krilu nego kao bek mislim da bi nasa djeca podjednako dobro odigrala kao i ovi ostali koji su dosli. Suljic je fakat zvijer samo sto mora razmisljati a ne onako zaletiti se pa sta bude, i njega ne bih mjenjao definitivno osim ako se moze zaradit na njemu.
Odbrana: mislim da onaj lik koji nam je danas prvi dao gol moze biti taj desni bocni kod nas koji bi sigurno bolje odigrao od bilo kojeg u ovoj sezoni kod nas. Mogu reci da nam je jedino odbrana dobro funkcionisala ove polusezone.
Golmani: i to je jedan segment za koji se uz odbranu n emoramo brinuti.

Za mene ova polusezona je predobro zavrsila kako su pojedini igraci igrali, nebitno da li cemo zavrsiti prvi ili drugi nakon ovog jesenjeg djela na kraju ne vjerujem da uz ovaj igracki kadar da mozemo do prvog mjesta. Mislim da mozemo izboriti evropu al cak nisam siguran da uz OVAJ IGRACKI KADAR mozemo garantovati da cemo zavrsiti i na drugom mjestu i mislim da ce i ta evropa visiti u zraku.

Truduo sam se da budem realan ne znam da li sam to uspio :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 nov 2012, 18:11

ASD je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Ispisnice odma sutra uruciti: Diatta, Ademovic, Krpic, Gujic i Nuhanovic
Zasto en standardnim?
Oni su najvise krivi.
pa valjda zato sto primaju platu a ne doprinose dobrim rezultatima kluba
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 nov 2012, 18:12

ovo je najslabija utakmica do sada. uzas. smor i za dusu i za tijelo. bez ideje, bez zelje. nista.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 nov 2012, 18:14

ZZtop10 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Zasto en standardnim?
Oni su najvise krivi.
pa valjda zato sto primaju platu a ne doprinose dobrim rezultatima kluba
Pa dobro,ima i toga,ali ipak su prvotimci malo vise krivi. :mrgreen:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 nov 2012, 18:14

BernardBarnjak je napisao/la:ovo je najslabija utakmica do sada. uzas. smor i za dusu i za tijelo. bez ideje, bez zelje. nista.
Idioti blago receno!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 nov 2012, 18:14

DevilS je napisao/la:Necu da se petljam u admin tim samo neka kone i ostali provociraju necu se ja nervirati ni sekund bice bolje braco moja ja vjerujem u to iako samo nervozan citav dan boziji. ;)
@astra nemoj da kvarim sve lijepo sto mislim o vama/gradu brini se ti o svome klubu nas pusti.
Devils gledao sam obe utakmice zvijezde i protiv nas i protiv ovih fuj protiv nas su ginuli a tamo kao da hljeba nisu jeli i zato im od srca želim da ispadnu jer da su se barem isto borili protiv fuj pa nek su i izgubili a oni nisu ni potrčali a protiv nas se bacaju na stativu koje licemjerstvo i jad to sam rekao odma poslije one utakmice sa nama i sad to govorim.
Sarajevo ljubavi moja!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2012, 18:14

sekac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:cuj jovica neki su sebi napisali ispisnice..pa ljudi dali je on sebi napisao ispisnicu.sramota je ovo za jedan klub kakav je sarajevo
Ja tvom timu želim raspad ako Bog da i da ispadnete ne javljaj se ovde kako te nije stid
Stvarno astra kako te nije stid? Zelji pustite a Sarajevu necete ni uz pomoc sudija. Sram vas bilo.

Davno sam ja za tebe sekac rekao da si ubleha. Evo sad si i dokazao.

Za ostale navijace Sarajeva samo da kazem da nije vrijeme za paniku. Zeljo je gore igrao protiv istog ovoga Radnika. U nogometu imaju periodi uspona i padova. I to je normalno. Naravno da ja navijam da Zeljo uzme titulu ali vi ste Zelji jedini konkurent i uzivaj te i navijajte za svoj klub. Jer odavno, zapravo samo 2 sezone od poslije rata Zeljo i Sarajevo su bili u ovakvim situacijama. Ovo treba bh nogometu. Nemam nista protiv Sirokog kojeg cijenim, niti Borca i Zrinjskog ali volim kad se Zeljo i Sarajevo ganjaju ipak su oni giganti naseg fudbala.

Ovi sto traze smijenu Jovica su najveci neprijatelji kluba. Niste odavno imali jaceg stratega. Poslije Husrefa ovaj vam je najjaci i pazite dobro sa de ne predjete trazenjem ostavki, otkaza itd. Ja znam da vi ne volite Amara a za to je on sam kriv osvajanjem titula. Ali jedan od rijetkih trenera slican Amaru je Jovic. A malo ko moze doci u klub i odma uzeti jednu od kruna. Zapravo to samo Amar moze. Da ne bude da vam nabijam na nos Amara dajem vam ga za primjer kako bi se vi trebali odnositi prema Jovicu.

Sto se igraca tice sramotno je od navijaca da pljuju po igracima koji su im poklonili najbolju polusezonu do sada. Pljuvanjem po njima pljujete po sebi jer ste ih prije 10 dana u zvijezde kovali.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2012, 18:16

sekac je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Necu da se petljam u admin tim samo neka kone i ostali provociraju necu se ja nervirati ni sekund bice bolje braco moja ja vjerujem u to iako samo nervozan citav dan boziji. ;)
Devils gledao sam obe utakmice zvijezde i protiv nas i protiv ovih fuj protiv nas su ginuli a tamo kao da hljeba nisu jeli i zato im od srca želim da ispadnu jer da su se barem isto borili protiv fuj pa nek su i izgubili a oni nisu ni potrčali a protiv nas se bacaju na stativu koje licemjerstvo i jad to sam rekao odma poslije one utakmice sa nama i sad to govorim.
Trebali su vam pustiti? Je li to na cemu insitriras?

Nisi jasan sirim masama. Pojasni svoje nebuloze? Sta pisac zeli da kaze?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, N3R3D, napoleon72, riki46, SamoDaKazeem, samoFKS i 72 gosta.