Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ajde nemoj tako, najveci uspijeh tima jeste pobjeda nad Zeljom u igri bez igre...Ultras1921 je napisao/la:Smjesni ste! Ukljucim se u prijenos- 85 minuta. Cuje se i kad redas poraze i onda na kraju ih htjeli bit! HAHAHAHA![]()
Cuj nisamSarajlijc@ je napisao/la:Devils isto ko da nisi jedan od nas.
NIJE PROBLEM U PORAZU, STVARNO NIJE ALI PROBLEM JE U ZALAGANJU POJEDINACA I ODNOSA PREMA NAMA I PREMA DRESU E TO SE TREBA MJENJATI I PICKE KOJE NE ZELE DA NOSE OVAJ DRES TREBA OTPUSTITI!
Sto se covjek svasta nagovoriUzdrman mit o Draganu Joviću, disciplina popustila, igra bezidejna
Sramotan pristup i poraz Sarajeva u Bijeljini od 2:1 opasno će uzdrmati mit o taktičaru Draganu Joviću. Strateg Sarajeva pokušao je zbuniti protivnika, a na kraju je zbunio sebe, učinivši previše loših poteza da bi uspio doći do pozitivnog rezultata.
Pristalice bordo boje su razočarane, pitanja je mnogo, a Jović će se, sigurni smo, naći pod paljbom. Pristup igrača bio je ispod svakog nivoa i val kritika sa razlogom ide prema treneru. Drugi val kritika ide prema taktici gdje je Bordo tim izgledao potpuno bezidejno i bezopasno. I to traje mjesecima. Posljednja pobjeda u gostima upisana je u Trebinju još u septembru mjesecu, od tada je igra van Koševa siva i bezlična.
Spori, nemoćni i sterilni
Iako je nakon meča izjavio kako su pojedini igrači sami sebe udaljili iz kluba (što je tačno) nije preuzeo krivicu na sebe. Podsjetit ćemo ga da je on pojedine igrače doveo, a za ostale dao zeleno svjetlo da presele u bordo svlačionicu.
Podsjetićemo ga da je sramotno eliminisan od Zete (pretposljednjeplasirane ekipe iz Crne Gore) u Evropskoj ligi. Svi koji vole klub prešutili su tu blamažu i pustili da priča ide dalje.
Govorio je o osvajanju duple krune, ali je ubrzo nakon toga eliminisan od Zrinjskog u Kupu BiH. Poraz od Travnika, remi sa Zvijezdom (sa igračem više) i remi u Istočnmom Sarajevu sa Slavijom nagovijestili su samo ono što će se desiti u Semberiji. Radnik je očitao lekciju Jovićevim izabranicima. Igrači tima sa Koševa bili su spori, nemoćni i sterilni. Prvi šef struke Sarajeva sa klupe je posmatrao kako se Basara i Nikić igraju sa odbranom. Gurao je ruke u džepove, a tamo nije bilo čarobnog štapića, a ni na klupi nije bilo magije koja bi realne nedostatke mogla pretvoriti u vrline.
Kiksevi u nizu se ne opraštaju
Velika neprilika bila je izostanak Sesara. No, jedan igrač nije ekipa , ali jedan igrač može biti itekako značajan. Međutim, Sarajevo je palo kolektivno i individualno. Ukoliko Željezničar pobijedi Široki Brijeg Bordo tim izgubit će i prvu poziciju, a težak raspored na proljeće ne budi previše optimizma za navijače koševskog premijerligaša koji su se ponadali da će ove sezone jedan trofej završiti u vitrinama. Čak su u jednom dijelu prvenstva igrali uvjerljivo, ali za ostanak na vrhu tabele treba odigrati u kontinuitetu kvalitetno.
Torlak i saigrači, očito je, nisu to mogli. Nisu dorasli tom izazovu. One priče o dugom prvenstvu i velikom broju utakmica stoje, ali budimo realni prvi šef struke Jović mogao bi hodati po tankoj žici. Iako Uprava stoji iza njega, Travničanin treba znati da se na Koševu kiksevi u nizu ne opraštaju. Ono što Jović neće priznati ,ipak, ne može se negirati. Disciplina je popustila, neki su se igrači previše opustili.
Osim toga, pojedinima dometi nisu aposolutno za Bordo tim. Najbolji primjer je anonimus Ademović koji je, kakve li ironije, najavljen kao veliko pojačanje. Tu su još Gujić, Karamatić, Nuhanović...
Pred Sarajevom je sada novi početak redizajniranja ekipe kao i svake godine. Da li nova, ili stara, istina?
Zasto ispisnice klupa igracima?Evolution87 je napisao/la:Ispisnice odma sutra uruciti: Diatta, Ademovic, Krpic, Gujic i Nuhanovic
Zna li neko sta je sa onim Plakalom sto je bio u Portugalu?
pa valjda zato sto primaju platu a ne doprinose dobrim rezultatima klubaASD je napisao/la:Zasto ispisnice klupa igracima?Evolution87 je napisao/la:Ispisnice odma sutra uruciti: Diatta, Ademovic, Krpic, Gujic i Nuhanovic
Zasto en standardnim?
Oni su najvise krivi.
Pa dobro,ima i toga,ali ipak su prvotimci malo vise krivi.ZZtop10 je napisao/la:pa valjda zato sto primaju platu a ne doprinose dobrim rezultatima klubaASD je napisao/la:Zasto ispisnice klupa igracima?Evolution87 je napisao/la:Ispisnice odma sutra uruciti: Diatta, Ademovic, Krpic, Gujic i Nuhanovic
Zasto en standardnim?
Oni su najvise krivi.
Idioti blago receno!!!!BernardBarnjak je napisao/la:ovo je najslabija utakmica do sada. uzas. smor i za dusu i za tijelo. bez ideje, bez zelje. nista.
Devils gledao sam obe utakmice zvijezde i protiv nas i protiv ovih fuj protiv nas su ginuli a tamo kao da hljeba nisu jeli i zato im od srca želim da ispadnu jer da su se barem isto borili protiv fuj pa nek su i izgubili a oni nisu ni potrčali a protiv nas se bacaju na stativu koje licemjerstvo i jad to sam rekao odma poslije one utakmice sa nama i sad to govorim.DevilS je napisao/la:Necu da se petljam u admin tim samo neka kone i ostali provociraju necu se ja nervirati ni sekund bice bolje braco moja ja vjerujem u to iako samo nervozan citav dan boziji.![]()
@astra nemoj da kvarim sve lijepo sto mislim o vama/gradu brini se ti o svome klubu nas pusti.
Stvarno astra kako te nije stid? Zelji pustite a Sarajevu necete ni uz pomoc sudija. Sram vas bilo.sekac je napisao/la:Ja tvom timu želim raspad ako Bog da i da ispadnete ne javljaj se ovde kako te nije stidastra1922 je napisao/la:cuj jovica neki su sebi napisali ispisnice..pa ljudi dali je on sebi napisao ispisnicu.sramota je ovo za jedan klub kakav je sarajevo
Trebali su vam pustiti? Je li to na cemu insitriras?sekac je napisao/la:Devils gledao sam obe utakmice zvijezde i protiv nas i protiv ovih fuj protiv nas su ginuli a tamo kao da hljeba nisu jeli i zato im od srca želim da ispadnu jer da su se barem isto borili protiv fuj pa nek su i izgubili a oni nisu ni potrčali a protiv nas se bacaju na stativu koje licemjerstvo i jad to sam rekao odma poslije one utakmice sa nama i sad to govorim.DevilS je napisao/la:Necu da se petljam u admin tim samo neka kone i ostali provociraju necu se ja nervirati ni sekund bice bolje braco moja ja vjerujem u to iako samo nervozan citav dan boziji.![]()
@astra nemoj da kvarim sve lijepo sto mislim o vama/gradu brini se ti o svome klubu nas pusti.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NazorUso, nedimmmm1337, rimljanin90, TETRAPAK i 75 gostiju.