FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 04937.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- anton 1983
- Kontakt:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- brzitesanj
- Kontakt:
Mandžukić kaženjen zbog one proslave gola u prošlom kolu, pa će najvjerovatnije meč protiv Hanovera gledati sa klupe .Gomez(Pizzaro) igrati od prve minute 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nista osim 3 boda, to nam je imperativ, i onda put ka Freiburgu.
To znaci da danas imamo Javia i Schweinia u tandemu? Nadam se da ce Shaqiri dobijat vise prilike,ne bi bilo lose danas ga gurnuti u vatru.
A kako stoje stvari sa Robbenom, do kada ce se oporaviti?
To znaci da danas imamo Javia i Schweinia u tandemu? Nadam se da ce Shaqiri dobijat vise prilike,ne bi bilo lose danas ga gurnuti u vatru.
A kako stoje stvari sa Robbenom, do kada ce se oporaviti?
Stern des Südens
U Minkenu ovih dana ostar vazduh pa mu zabranili da izlazi vani da se nebi povrijedioproFCB je napisao/la: A kako stoje stvari sa Robbenom, do kada ce se oporaviti?

Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Steta za Gustava, objektivno niti Martinez a niti Tymoschuk ga ne mogu zamijeniti na nacin koji je neophodan. Ovo se posebno odnosi na utakmice protiv snaznijih protivnika tipa Dortmund. Ne znam kako ce se Martinez nositi s super brzim veznjacima Dortmunda, jos kada se tomu doda da se jos nije niti blizu navikao na igru Bayerna, a mozda cak i nece. Postavljanje mu je jako lose, o okretnosti da i ne pricamo a jos jedna jako losa njegova karakteristika je da pocesto zna da ode negdje na stranu a ne igra poziciju koja mu je zadana. Tymoschuk s druge strane, iako trenutno nije kalibar Bayerna je po meni jos uvijek bolji na DMF-u pogotovo u tim defanzivnim zadacima, jeste da loptu samo zna poslati nazad, medjutim vrlo je disciplinovan. O Kroosu ne treba niti trositi rijeci, on na poziciji 6-ice ne zna da igra sto se pokazalo u brojnim utakmicama do sada. Tako da vjerovatno sve ostaje na Martinezu, koji je daleko od onoga sto moze i kako bi trebao da igra za najveci njemacki klub. Bas me zanima kako ce to izgledati protiv Dortmunda.
Sto se tice danasnje utakmice, proslost nam govori da Hannover nema sta traziti na Allianz Areni, pa cak iako igraju odlicno u Evropa Ligi, a u Bundesligi su takodjer solidni. Odmarali su par igraca u susretu protiv Twentea, sto je bilo i razumljivo s obzirom da su vec osigurali plasman u knockout fazu. Tako da danas bi trebala biti zanimljiva utakmica na Allianz Areni, a na kraju se ocekuje pobjeda Bayerna naravno.
Sto se tice danasnje utakmice, proslost nam govori da Hannover nema sta traziti na Allianz Areni, pa cak iako igraju odlicno u Evropa Ligi, a u Bundesligi su takodjer solidni. Odmarali su par igraca u susretu protiv Twentea, sto je bilo i razumljivo s obzirom da su vec osigurali plasman u knockout fazu. Tako da danas bi trebala biti zanimljiva utakmica na Allianz Areni, a na kraju se ocekuje pobjeda Bayerna naravno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Neuer - Lahm, Dante, Badstuber, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukic
a ovako to izgleda sa **** dekoracijom

a ovako to izgleda sa **** dekoracijom

za pljuvatore Martineza 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Jel ima neko neki dobar link,hvala unapred 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Zabili smo gol nakon izvedenog kornera!

- anelbavarac
- Kontakt:
Javiiiiiii! 1:0
Eto trazio si ,dobio sidon_burza je napisao/la:de malo da damo koji obican gol

- anelbavarac
- Kontakt:
Kako rece komentator ide ovo ka petardi izgleda
Super ovo izgleda
eh sad bih ja najvise volio da Gomez odmah udje jer ionako Mandzo ima zuti
eh sad bih ja najvise volio da Gomez odmah udje jer ionako Mandzo ima zuti
-
- Kontakt:
Odlican gol Martineza, samo jos da popravi svoju defanzivnu igru, jer objektivno mnogo puse kroz sredinu, a Hannover nema m.uda da to iskoristi, dok Bayo s druge strane po obicaju uvijek razmontira Hannovera na AA.
Tacno Kroos nije nikada dao nekakav obican gol, sve su to fantazija golovi, svaka mu cast.
Drago mi je zbog kralja Riberya i njegovog novog gola, inace sve pohvale za ekipu neka samo tako nastave.
P.S Mandzukicu niti jedan faul koji je bio napravljen na njemu nije sviran, ocigledno da onaj njegov potez protiv Nurnberga nije ostao nezapazen, trebalo bi njega izvaditi dok ne dobije drugi zuti.
Tacno Kroos nije nikada dao nekakav obican gol, sve su to fantazija golovi, svaka mu cast.
Drago mi je zbog kralja Riberya i njegovog novog gola, inace sve pohvale za ekipu neka samo tako nastave.
P.S Mandzukicu niti jedan faul koji je bio napravljen na njemu nije sviran, ocigledno da onaj njegov potez protiv Nurnberga nije ostao nezapazen, trebalo bi njega izvaditi dok ne dobije drugi zuti.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Metnu ga Javi bas ono elegantno.
Kroos takodjer veoma lucidno, dok je gol Riberya bio cista rutina.
Statistika kaze da smo ovaj put trcali vise u odnosu na svog protivnika, cime se dokazuje ona Juppova kritika i teznja ka agresivnijoj igri. Jos jedan dokaz su zuti kartoni.

Kroos takodjer veoma lucidno, dok je gol Riberya bio cista rutina.
Statistika kaze da smo ovaj put trcali vise u odnosu na svog protivnika, cime se dokazuje ona Juppova kritika i teznja ka agresivnijoj igri. Jos jedan dokaz su zuti kartoni.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Martinez zabio. Di je @Klare? 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.