NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Konto sam danas igrati na kladionici -1,ali koliko vidim kod vas rasulo.
Gledajuci tabelu ako Travnika ne uzmete lose vam se pise. 
Mislim da administracija treba pripaziti na ovakve,kako se uopste registrovase ovako nekulturni i sto je najgore ovakvi treniraju djecu u Zvijezdi.pravirealinjo18 je napisao/la:des ti mamune...yebo ti i kunta i musto i ja materzmajevac je napisao/la:Gdje onaj pravirealinjo18 sto neda nikom da mu dira Kuntica,Mustu i Durguta nek i njega povedu kad budu isli doma.
Da, rasulo za one koji nisu adekvatno odgovorili za sto su plaćeni.Hvala Bogu da nije rasulo zbog financijske krize u klubu, jer tih problema nemamo,tako da se parama druze moze sve nadoknaditiamypitar je napisao/la:Konto sam danas igrati na kladionici -1,ali koliko vidim kod vas rasulo.Gledajuci tabelu ako Travnika ne uzmete lose vam se pise.
vatreni je napisao/la:Da, rasulo za one koji nisu adekvatno odgovorili za sto su plaćeni.Hvala Bogu da nije rasulo zbog financijske krize u klubu, jer tih problema nemamo,tako da se parama druze moze sve nadoknaditiamypitar je napisao/la:Konto sam danas igrati na kladionici -1,ali koliko vidim kod vas rasulo.Gledajuci tabelu ako Travnika ne uzmete lose vam se pise.
To mi i nije jasno ,pisete da para imate,ali ste uvjek negdje na dnu tabele.
svima vama ce biti jasnije neke stvari danas poslje utakmice, a samo vi pisite da nema tog crva i nevjrujte opsjednuti ste Kuntićem ali istine u ovom sto kvota pise ima 
Kakvi crvi nema bodova mi smo predzadnji u ovakoj slaboj ligi sa tom ekipom koju su pravili Kuntić i Peštalić i oni su glavni krivci ako ostanu ovi spartakovci teško namadell1922 je napisao/la:svima vama ce biti jasnije neke stvari danas poslje utakmice, a samo vi pisite da nema tog crva i nevjrujte opsjednuti ste Kuntićem ali istine u ovom sto kvota pise ima
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Al se vi međusobno prepirete, šta bi mi tek trebali iz Srebrenika onda
Opustite se, lagano ostajete smijem glavu dati
Opustite se, lagano ostajete smijem glavu dati
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Travnik i Zvijezda su ekipe podjednakih kvaliteta.Mozda imamo par kvalitetnijih pojedinaca, ali Travnik kao ekipa u cjelini je puno bolja.Lošiji rezultati su plod ne isplaćenih plata.To je ekipa koja sigurno moze i zna kod kuće ali i u gostima igrat na dobar rezultat.Igru prilagođava protivniku iz koje ima često dobar rezultat.S druge strane,mi smo pod pritiskom,igrači su svjesni koliko su do sada dali i sta danas moraju a u takvim okolnostima se desavaju greske koje će ovi sigurno iskoristiti.Grubi su nazad,opasno iz kontri i najjače oruzje im je prekid.VARUPA
,danas na sceni.
zasigurno trebamo neke promjene.danas necu komentarisat utakmicu na kraju bitno jhe da smo pobijedili i da nismo bar vizuelno na mjestu koje vodi u drugu ligu....promjene ce biti to je sigurno.
po meni samo trenara zamijeniti a igracki kadar imamo dobar samo treba neko ko ce ih dobro posloziti i nabrijati
po meni samo trenara zamijeniti a igracki kadar imamo dobar samo treba neko ko ce ih dobro posloziti i nabrijati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
UUUUUUUU,umalo da budem u pravu,sreća prečka iz Varupinog slobodnjaka.Otprilike,kako sam napisao tako je i bilo.....vatreni je napisao/la:Travnik i Zvijezda su ekipe podjednakih kvaliteta.Mozda imamo par kvalitetnijih pojedinaca, ali Travnik kao ekipa u cjelini je puno bolja.Lošiji rezultati su plod ne isplaćenih plata.To je ekipa koja sigurno moze i zna kod kuće ali i u gostima igrat na dobar rezultat.Igru prilagođava protivniku iz koje ima često dobar rezultat.S druge strane,mi smo pod pritiskom,igrači su svjesni koliko su do sada dali i sta danas moraju a u takvim okolnostima se desavaju greske koje će ovi sigurno iskoristiti.Grubi su nazad,opasno iz kontri i najjače oruzje im je prekid.VARUPA,danas na sceni.
ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........

šta je to vehabović promašio?
legijard je napisao/la:ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........![]()
sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan

-
necko_gradacac
- Kontakt:
nista strasno ... skoro pa prazan goazTer je napisao/la:šta je to vehabović promašio?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ma nesto nije uredu to je sigurnooo.....legijard je napisao/la:sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan![]()
u to ne ulazim, imaju ljudi zaduzeni za to.... ovjde je reko il ne rekomoranjak je napisao/la:Ma nesto nije uredu to je sigurnooo.....legijard je napisao/la:sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan![]()
To si upravu.....legijard je napisao/la:moranjak je napisao/la:u to ne ulazim, imaju ljudi zaduzeni za to.... ovjde je reko il ne rekolegijard je napisao/la:sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan![]()
kako je ljudi odigrao Jahic danas..... na koju je ga poziciju stavio kunta ,, vidim da je imao i asistenciju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.