FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To što neki klub prezimi na prvom mjestu apsolutno ne znači ništa.Pred nama je i sutrašnja tekma a i cijeli proljetni dio..Komšijski se treba za.ebavati i naravno pod.ebavati kad god se pruži prilika.Pred nama je zimska pauza i možda još važniji posao a to je ustroj kluba.izbor predsjednika kluba.Sutra treba pobijediti a onda kao ozbiljan klub izabrati pravog čovjeka i u miru odraditi pripreme pa onda na proljeće potvrditi titulu
Pitari kiksali imamo sansu za to 1. mjesto, nadam se da cemo je iskoristiti.
NO PYRO NO PARTY
- zubanovic89
- Kontakt:
Ja sam prilicno siguran da cemo poderat siroki, drugo poluvrijeme protiv olimpica je bilo perverzno. A znaci kako ne znaci, pitari su se previse digli,pustimo ih da se raduju ko mala djeca i poklopimo ih kad je najsladje NA KRAJU, a znaju oni kako je toavlami97 je napisao/la:Još je rano za čestitke. Da bi bili jesenji prvaci (što u suštini ništa ne znači), moramo sutra pobjediti Široki.zubanovic89 je napisao/la:hvalaKEC je napisao/la:cestitke na jesenjoj tituli

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Prilika za 1 mjesto, 25 godišnjica manijaka , atraktivan protivnik , zar treba još nešto da bi napunili grbavicu?
I Dan DržavnostiTHC je napisao/la:Prilika za 1 mjesto, 25 godišnjica manijaka , atraktivan protivnik , zar treba još nešto da bi napunili grbavicu?

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Nemojmo se puno radovati što je njanjevo izgubilo, moze nam se daj Boze to sutra obit o glavu, nadam se da cemo sutra pobijedit pa onda da se đuture smijemo i radujemo 

Šampioni i sve cestitke bgm od srca prvi javno govorim.
Ja licno ovo govorim samo sam se uzalud nadao Jovicu svu ti fameliju ****!!!!!!!!!!!, jos jednom puno srece sutra protiv Listice i slavite kad mi ne mozemo/ne znamo!

Ja licno ovo govorim samo sam se uzalud nadao Jovicu svu ti fameliju ****!!!!!!!!!!!, jos jednom puno srece sutra protiv Listice i slavite kad mi ne mozemo/ne znamo!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Preduhitrio si me sa ovim postom,i ja se nadam vecoj posjeti.THC je napisao/la:Prilika za 1 mjesto, 25 godišnjica manijaka , atraktivan protivnik , zar treba još nešto da bi napunili grbavicu?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- storm_raider
- Kontakt:
Aj i tu jesenju titulu da uzmemo kad nam se moze.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sutra svi familijarno da proslavimo praznik,goddisnjicu i abd jesenju titulu 

SUTRA SVI U DOLINU DA PODRŽIMO MOMKE DO JESENJE TITULE!!!
Kad moze onaj momak svaku utakmicu Zelje stopom dolaziti iz Vakufa gdje god Zeljo igra, mozemo vala i mi iz Sarajeva sutra popuniti Grbavicu i napraviti atmosferu kakva dolikuje praznicima. Druga stvar sto se tice sutrasnje igre, napasti kao protiv olimpika i nema dileme oko krajnjeg rezltata.
ps. Je li moguce da su srca navijaca Sarajeva uz Listicu, ah taj Zeljo...
ps. Je li moguce da su srca navijaca Sarajeva uz Listicu, ah taj Zeljo...
sta je ovo fali mi pola komsiluka kazu gripa ih pokosila nesmiju vani prije marta 2013.

pinki je napisao/la:SUTRA SVI U DOLINU DA PODRŽIMO MOMKE DO JESENJE TITULE!!!
Da na vrijeme pitam za stream za sutra. Ako neko ima da može da uradi stream bio bih zahvalan a ako nema konekciju za veliki broj gledalaca mislim da je moja konekcija za to jaka pa bil se moglo recimo izvest nešto ovako da on meni salje stream a da ja dalje prosljedjujem ne znam bas kako to najbolje ide ???
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
vrijeme je da pobjedimo siroki!! zaostajemo za dvije pobjede u medjusobnom omjeru!!! red je da pobjedimo i na grbavici a i na pecari na proljece!!! naprijed zeljo!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pinki je napisao/la:SUTRA SVI U DOLINU DA PODRŽIMO MOMKE DO JESENJE TITULE!!!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- storm_raider
- Kontakt:
Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
O čemu ti? Široki pada već par sezona od kako se Amar vratio. Mislim da samo jedan poraz od njih imamo. Iskreno, mene je strah sutrašnje utakmice. Euforija lako udari u glavu, bit' će vjerovatno i prekida zbog bakljade..Sve u svemu 1-0 k'o kuća ako uspijemo.jovanmaksimovic je napisao/la:vrijeme je da pobjedimo siroki!! zaostajemo za dvije pobjede u medjusobnom omjeru!!! red je da pobjedimo i na grbavici a i na pecari na proljece!!! naprijed zeljo!!!