afa97 je napisao/la:Najjaci je tu bio golman Radnika prilazi pomocnom sudiji i govori "ruka je bila majke mi mile"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
afa97 je napisao/la:Najjaci je tu bio golman Radnika prilazi pomocnom sudiji i govori "ruka je bila majke mi mile"
Saša matić kaže da je bilo rame !exbabilon je napisao/la:Kakav Ibrahimovic, Hadzic iz kornera dao go ramenom.
Sta pricas za Saida? Covjek jednostavno nema s kim da igra, da pruzi taj zadnji pas. Da barem ima jedan priblizan njegovoj kvaliteti bilo bi drugacije..DevilS je napisao/la:Jel vas stid jadoviiiiiiiiiiii, saide ited!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikad vise necu otici na tekmu nikad!!!!!!!!!!!!!!!!
Uredu je hilmo ali sta je ovo do kada ide ovo znali mi iko reci do kada cemo mi derati svoja grla, do kada cemo cekati titulu dok ja napunim 80 jel?hilmo je napisao/la:@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
konacno si dosao pameti ...... bravo za tebeDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro te jesili to dosao da provociras sad?santafe je napisao/la:konacno si dosao pameti ...... bravo za tebeDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sabura, sabura...tiha voda bregove valja....Poletili smo nakon nekoliko kola (istina igrali smo dobro) valjda dok su igrači bili u usponu forme, sad se desio pad, umor, menadžeri, transferi.....DevilS je napisao/la:Uredu je hilmo ali sta je ovo do kada ide ovo znali mi iko reci do kada cemo mi derati svoja grla, do kada cemo cekati titulu dok ja napunim 80 jel?hilmo je napisao/la:@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
on kako pise 99% ce promjenit dres .........klub se voli i kad gubi i kad dobijachampions1921 je napisao/la:Uvjek sam govorio da si kraljDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bujrum u PLAVU ARMIJU
To nikad drug moj samo govorim realno kako jeste Jovica treba dobro nalemati mamu mu **** njegovu, pa dokle vise sta trebam da fikne srcani?champions1921 je napisao/la:Uvjek sam govorio da si kraljDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bujrum u PLAVU ARMIJU
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Confiance, Google Adsense [Bot], keli, laznokrilo, miguelramos, NeSamSafetee, Posejdon, ubipara i 30 gostiju.