Ekom,ekom je napisao/la:Nisi gledao utakmicu pa pricas bezveze da ne kazem gluposti, Velez slovom i brojem dva 2 suta u gol, mi pored dva gola imali precku i najmanje 3-4 dobre prilike(Alaen sam izasao pred golmana).Sudjenje je zaista bilo lose, mislim da je Zeljo vise ostecen ovakvim sudjenjem nego Velez jako gruba igra Velezove zadnje linije koji su prolazili bez kartona onda sudija kompenzirao na drugim stvarima.Ako samo malo borbenije odigramo u subotu kao zadnjih 15 minuta utakmice nabusicemo Veleza kao sto smo i Slobodu,zivi bili pa vidjeli!VFCB je napisao/la:ovo je sve namjestaljka, mi vama prolaz u kupu vi nama sad u subotu 3 boda.. jer zelji je jedini nacin da se docepa evrope kup, i sretno mu...ali ovo je sve smjesno, presmjesno ali eto, imate previse skupu ekipu u odnosu na ostale premijerligase ali ne i toliki kvalitet izgleda, zato je ovo sve ovako, zeljo mora u evropu nekako
![]()
zivi bili pa vidjeli, u subotu slljedeca utakmica nadam se u 15h kako stoji sada![]()
Glupost mi je da neko komentarise utakmicu koju nije nni gledao!!!
Ja fakat ne znam gdje si ti bio i sta si gledao, pa covjece daj majke ti da te upoznam da vidim koliko godina imas.
Tebi za napomenu ja pamtim sastave Zelje i Veleza iz nekih sretnijih vremena, ali da ti puno ne trunim......
U vezi vecerasnje utakmice:
1. Daj mi pojasni situaciju kad jse srusen Dzafic, sudija daje prednost, pa onda uzima loptu igracima Veleza.....sta je kako gdje?
2. Kako mozes reci da je Velez igrao grubo....ja sam stvarno ozbiljan i ne lazem, pa smijali su se i momci s kojima sam bio i navijaju za Zelju ( svaki kontakt igraca Veleza u odbrani je kvalificiran kao faul- smijesno, hajmo saha mozda je to bolje).
3. Ma ne moze Zeljo borbenije, jer Zeljo nema igru dobri moj i posteni EKom, vasa zadnja linija ne moze 2 lopte uvezati, pa daj reci ljudima kako ste nabijali lopte iz auta u aut, svijece....
4. Kako mozes i pricati o ostroj igri, kad je Dzafic vise bio na zemlji nego na nogama, a hajde molim te reci mi da je folirao kad je trazio izmjenu ( doduse ti mozda bolje znas Culume i ostale zalutale fudbalare).
5. Nad Zeljom iz ove vecerasnje utakmice bi trebao Amar da se dobro zamisli, a vi navijaci, hmm.... pa vi mu ionako trazite da odlazi.
5.