Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Crvena za Grafite, ovo je samo Slag na Tortu njegove igre.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
KONGO je napisao/la:Grafite crveni zbog udaranja

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ovaj KONGO pravo dobro izvjestava
kako je dobar igrac ovaj dzeko...nevjerovatno. tek se sad vidi kakav je profesionalac postao
Izgleda ovo ce ostati nerjeseno veceras.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Prije kornera u kaznenom prostoru udara odbranbenog igraca rukom u liceteferič je napisao/la:KONGO je napisao/la:Grafite crveni zbog udaranjapa šta uradi muflon?

- rob do bagro
- Kontakt:
jel dobra pljuska bilaKONGO je napisao/la:Prije kornera u kaznenom prostoru udara odbranbenog igraca rukom u liceteferič je napisao/la:KONGO je napisao/la:Grafite crveni zbog udaranjapa šta uradi muflon?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma mogao je jace, onako bezze dobio crveni isto zenska kad se grebe 

ja seljakaKONGO je napisao/la:Prije kornera u kaznenom prostoru udara odbranbenog igraca rukom u liceteferič je napisao/la:KONGO je napisao/la:Grafite crveni zbog udaranjapa šta uradi muflon?
Besiktas mnogo bolji zadnjih 10 minuta, samo izgleda ne znaju sta je ofsajd 

Kraj......slabo, bit ce tesko za Vukove ako misle dalje iz grupnog takmicenja.
Znaci cekaju Man Utd., idu u Moskvu i Istanbul !
Znaci cekaju Man Utd., idu u Moskvu i Istanbul !
ja grafiteu ne bih dao da više nosi dres Wolfsburga,da ne kalja čast kluba....koji je on kloc....zbog njega mjesto da Wolfsburg napada zadnjih 10 min on se brani......mamu mu je.em retardiranu..nikad on meni nije bio igrač....
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Ponos Torina
- Kontakt:
Prije kornera u kaznenom prostoru udara odbranbenog igraca rukom u lice
[/quote]
ja seljaka[/quote]
Ma seljacina obicna

ja seljaka[/quote]
Ma seljacina obicna

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kakav je bio Dzeko u vecerasnjoj utakmici?
Wolfsburg ako misli u drugi krug mora pobjediti u Istanbulu!
Wolfsburg ako misli u drugi krug mora pobjediti u Istanbulu!
Grafite je vrlo dobar igrac i vrlo fer fudbaler.
Sto je tice crnvenog kartona, golman Besiktasa i jos jedan igrac su vise puta gurnuli Grafitea prije kornera i nastavili da rade to i onda je Grafite pokusao rukom da gurne nazad igraca Besiktasa da prestane to.
Slucajno je ga malo darno po licu i nije bilo za crveni nego za zuti karton za Grafitea i igraca Besiktasa.
Veliki promasaj sto je Grafite dobio crveni jer nije bilo za to, nego samo zuti i za njega i igraca Besiktasa.
A Dzeko je danas bio tragicar i duzan je par golova i vjerovatno je i zato dobio najlosiju ocjenu od strane goal.com
Sto je tice crnvenog kartona, golman Besiktasa i jos jedan igrac su vise puta gurnuli Grafitea prije kornera i nastavili da rade to i onda je Grafite pokusao rukom da gurne nazad igraca Besiktasa da prestane to.
Slucajno je ga malo darno po licu i nije bilo za crveni nego za zuti karton za Grafitea i igraca Besiktasa.
Veliki promasaj sto je Grafite dobio crveni jer nije bilo za to, nego samo zuti i za njega i igraca Besiktasa.
A Dzeko je danas bio tragicar i duzan je par golova i vjerovatno je i zato dobio najlosiju ocjenu od strane goal.com
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dobro,treba reci da je Dzeko preumoran,u zadnje 2 sedmic je odigrao veliki broj utakmica,on ce u Istanbulu biti na nivou,kada bude najpotrebnije!
Ovakav nam Dzeko NE TREBA za Lisabona, onaj sto nama treba ne gadja precku i stativu iz dobrih prilika u BL - niti ce fuliti zicere kao sto je sinoc protiv Besiktasa.
Vidite sami sta znaci doza srece, eto da je bila na njegovoj strani zabio bi 3-4 gola zadnje 2 utakmice... A opet pogledajte Casillasa sinoc, sve dobro sto je napravio u Zenici protiv nas je palo u vodu, prosipao je se sinoc.
Svakako da su i Dzeko i Casillas vrhunski fudbaleri, ali jednostavno ako igrac nije 100% prisutan psihicki i u potpunosti spreman fizicki onda se desavaju ovakve stvari.
Nama je potrebna doza srece protiv Portugalaca i mi idemo u Afriku !
Vidite sami sta znaci doza srece, eto da je bila na njegovoj strani zabio bi 3-4 gola zadnje 2 utakmice... A opet pogledajte Casillasa sinoc, sve dobro sto je napravio u Zenici protiv nas je palo u vodu, prosipao je se sinoc.
Svakako da su i Dzeko i Casillas vrhunski fudbaleri, ali jednostavno ako igrac nije 100% prisutan psihicki i u potpunosti spreman fizicki onda se desavaju ovakve stvari.
Nama je potrebna doza srece protiv Portugalaca i mi idemo u Afriku !
Dajte ljudi,lopta nije htjela u gol...dešava se,nije promasivao nemoguće nego su svi navikli da on iz onih pozicija pogađa
čuj nebi mu dao da nosi dres wolzburgaŽeljoman je napisao/la:ja grafiteu ne bih dao da više nosi dres Wolfsburga,da ne kalja čast kluba....koji je on kloc....zbog njega mjesto da Wolfsburg napada zadnjih 10 min on se brani......mamu mu je.em retardiranu..nikad on meni nije bio igrač....