Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ne razumijem njegove izlete na stranu, previse je spor postao da bi ulazio u duell s igracem reala. cini mi se da u wolfsburgu nije bilo tako, ili su mu protivnici bili laksi. presporo ulazi u sesnesterac nakon sto je dao pas da mu se ubaci lopta. jedino sto mi se svidja je da je popravio pass-igru u cityu. a ostalo.. ili nije isti igrac, ili je EPL jednostavno teza liga. neznam
Slabo se pljuje danas popodne,ali skonto sam( a BOSANAC,pa ti vidi) jos je puno do Nedelje 25.11.2012. i 17.00!!!
to se posebno moglo vidit u utakmici protiv realaJohnnyDinamitas je napisao/la:ne razumijem njegove izlete na stranu, previse je spor postao da bi ulazio u duell s igracem reala. cini mi se da u wolfsburgu nije bilo tako, ili su mu protivnici bili laksi. presporo ulazi u sesnesterac nakon sto je dao pas da mu se ubaci lopta. jedino sto mi se svidja je da je popravio pass-igru u cityu. a ostalo.. ili nije isti igrac, ili je EPL jednostavno teza liga. neznam

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Zenichanin
- Kontakt:
imao je 3-4 tacna pasa za Xabia Alonsaclassic je napisao/la:to se posebno moglo vidit u utakmici protiv realaJohnnyDinamitas je napisao/la:ne razumijem njegove izlete na stranu, previse je spor postao da bi ulazio u duell s igracem reala. cini mi se da u wolfsburgu nije bilo tako, ili su mu protivnici bili laksi. presporo ulazi u sesnesterac nakon sto je dao pas da mu se ubaci lopta. jedino sto mi se svidja je da je popravio pass-igru u cityu. a ostalo.. ili nije isti igrac, ili je EPL jednostavno teza liga. neznam

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
-
- Kontakt:
dobro to, ne pricam o utakmici protiv reala nego opcenito. a city ne igra toliko na spice, vec prate neki tiki taka stil, to dzeki nikako ne odgovara. u wolfsburgu je imao misketa, poslje diega.. naravno, ovdje ima silvu/nasrija iza sebe. ili je totalno van forme ili je u pitanju stil igre koji ga ne ukljucuje najbolje,dont know..
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Evo u nedelju sanse za Dzeku da se jos vise proslavi...inace ova sezona za njega je uspjesna bez obzira sto nije standardni prvotimac...prvi strijelac kluba prvi strijelac repke da do kraja sezone bude povremeno igrao opet mu nece vrijednost past...kolko on ima jos do kraja ugovora u cityju?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
mislim da smo i mi svi postali previse kriticni, kad je dzeko u pitanju. naravno da on nije masina, koja non stop igra na istom nivou i da je normalno da nekad igra bolje, a nekad losije.
izmedju ostalog, zasto se uvijek mjeri uspjeh city-ja nivoom njegovog ucinka. niti ostala 2 napadaca nisu uradila bukvalno nista. da je kojim slucajem dzeko propustio onu agüerovu sansu (s metra pogodio golmana) sada bi ga pljuvali po forumu i pisali kakav kloc, itd.
pustite ba covjeka da igra. meni licno je naravno drago da igra i da zabija, al mi je puno vaznije da je pravi kad igra za repku.
i po meni takodje, stil igre(iako ga bas i nema), koji igra city mu ne odgovara bas najbolje, jer ga u biti niko posebno ne trazi, niti dobiva lopte s kojima moze nesto napraviti. narvno, iznimka je kad udje pred kraj i kad gube. onda tzv. "raja do jaja" agüero, tevez, nasri igraju na to da se zabije gol. i tek onda im je dzeko interesantan i tek onda se ubacuju visoke lopte u sesnesterac...
znaci, prestanimo covjeka pljuvat nakon svake utamkice, u kojoj ne postigne gol.
izmedju ostalog, zasto se uvijek mjeri uspjeh city-ja nivoom njegovog ucinka. niti ostala 2 napadaca nisu uradila bukvalno nista. da je kojim slucajem dzeko propustio onu agüerovu sansu (s metra pogodio golmana) sada bi ga pljuvali po forumu i pisali kakav kloc, itd.
pustite ba covjeka da igra. meni licno je naravno drago da igra i da zabija, al mi je puno vaznije da je pravi kad igra za repku.
i po meni takodje, stil igre(iako ga bas i nema), koji igra city mu ne odgovara bas najbolje, jer ga u biti niko posebno ne trazi, niti dobiva lopte s kojima moze nesto napraviti. narvno, iznimka je kad udje pred kraj i kad gube. onda tzv. "raja do jaja" agüero, tevez, nasri igraju na to da se zabije gol. i tek onda im je dzeko interesantan i tek onda se ubacuju visoke lopte u sesnesterac...
znaci, prestanimo covjeka pljuvat nakon svake utamkice, u kojoj ne postigne gol.
Ako je Luka top of the match, ja sam Snjeguljica.stomaklija je napisao/la:Goal.com:
Top of the match: Luka Modric
Flop of the match: Dzeko Edin
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- BenjooJutub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vidi Džeke bosanćerosa
Vidi Džeke bosanćerosa

Samo mali crnjo nema kape
. Ala, na ovoj maziji izgledaju ko fukare na birou ..

- brzitesanj
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vidi Džeke bosanćerosa

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Balo kralj, da ga nema trebalo bi ga izmislit!brzitesanj je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vidi Džeke bosanćerosa
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Mozda i u 18.30...okocha123 je napisao/la:Sutra svi u 18:40 da gledamo Edina...
Ući će on nekad u periodu od 18:20 do 18:30 (65 do 75 minut utakmice)klik je napisao/la:Mozda i u 18.30...okocha123 je napisao/la:Sutra svi u 18:40 da gledamo Edina...
🔵⚪
-
- Kontakt:
zadnju je igrao 90 minuta tako da ce 100% na klupu za teveza. mozda i Ballotelli udje prije njega ovaj put.
Iskreno City najbolje igra kad Tevez, Aguero, Silva i Nasri igraju zajedno (ovaj zadnji mozda nije toliko vazan). Ne zato sto je Tevez nesto individualno bolji od Dzeke ove sezone, nego zato sto bolje odgovara stilu Mancinia i sto bolje saradjuje sa Silvom i Aguerom. Napadajte me, ali tako su igrali pred kraj prosle sezone i to ih je spasilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Agüero ne valja kyrcu kad igra u paru sa Tevezom,hiljadu puta odgledano,ne znam kako ti je to promaklo.Cartman je napisao/la:Iskreno City najbolje igra kad Tevez, Aguero, Silva i Nasri igraju zajedno (ovaj zadnji mozda nije toliko vazan). Ne zato sto je Tevez nesto individualno bolji od Dzeke ove sezone, nego zato sto bolje odgovara stilu Mancinia i sto bolje saradjuje sa Silvom i Aguerom. Napadajte me, ali tako su igrali pred kraj prosle sezone i to ih je spasilo.
Jedna jedina utakmica gdje su dali po 2 gola,ako se ne varam proslo kolo,a i to da im nebi penala,bili bi izgubljeni. Ne mogu Tevez i Agüero nikako zajedno,jer guse jedan drugog,smetaju jedan drugom.
Agüero-Dzeko
Agüero-Balotelli
Tevez-Dzeko
Tevez-Balotelli
Isto ne funkcionise Dzeko-Balotelli,ali bas nikako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.