RK Gradacac
- gradacac10
- Kontakt:
Re: RK Gradacac
Mene je stid... Ne znam za ostale, i ne znam do cega je pa ovakvi rezultati..
Možda im fali s.eksa!?
loše, loše... neočekivan poraz.
- gradacac10
- Kontakt:
Imal ko da napise sta se desilo, zbog cega smo izgubili?
RK GRADAČAC-RK PRIJEDOR ,PETAK. 09.11. U 19 h.
GRADAČAC-PRIJEDOR 40:22
doborac opet dobar, ovaj put 10 golova. dobro je što smo pobijedili, da se malo vratimo na stare staze, porazi su već bili poljuljali situaciju i očekivanja u klubu.
vrijeme je za gostujuce bodove i prikljucak vodecim ekipama tabele
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
tako je, derventu smo već dobili u gostima u kupu sa 7 razlike prije manje od dva mjeseca i nadam se da neće bit puno problema da se nešto isto/slično ponovi.
cestitke momcima na pobjedi,idemo naprijed
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
konačno gostujući bodovi, i opet na krilima doborca
U petak rukometaši igraju sa Goraždem,derbi koji vrijedi pogledati.
Čast svaka Goraždu, ali ako izgube manje od 8 razlike biće odličan rezultat.
Slažem se da je Gradačac favorit i dajem 10% Goraždu ako krene Savića i malo pojačaju odbranu možemo se malo nadati onih 10%.Sretno Goražde.
Slažem se da ćf Gradačac pobijediti i to jf realan odnos snaga 90:10. Goražde je mlada i poletna ekipa,ali na ruku im je išao i raspored ove sezone,pa mislim da će još utakmica izgubiti u ovoj pol. prvenstva. Gradačac sa Doborcem je u Gradačcu favorit proutiv svake ekipe u BiH;(računajući i BH klubove iz sehu)
cestitke na pobjedi nadam se da mogu do pobjede i u zavidovicima 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
E jbg astra,pa završit ćemo prvi...pa šta će ovi iz Zenice i Goražda,koji imaju ambicije za osvajanje titule..heheastra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi nadam se da mogu do pobjede i u zavidovicima
Goražde je na počezku imalo ambicija sredina tabele a ja se nadam plasmanu u doigravanje.Utakmicu u Gradačcu ću prokomentarisati kad je pogledam na TV Goraždu.Samo sam čuo da je Fidahić završio u hitnoj.
Guranje s leđa ,ne naročito opasno po zdravlje,ali ne ni bezazleno,ali je u trenutku kad je gurnut se sudario sa igračem Gradačca (glavom od glavu),znači jedan neoprezan start,kojeg ja ne bih okarakterisao kao nesportski potez...i zbog toga je momak odvežen u bolnicu ,više panično nego stvarno...i čujem da momku nije ništa,i da je urađen i CT pregled glave i da je potpuno sve ok. Malo je ,ma ne malo ,malo više je podivljao onaj vaš predsjednik Kajević,čak je u jednom trenutku uletio u teren(sa tribina) napadajući klupu Gradačca da su oni krivi što se momak sudario...ne kontam ga, i mislim da onakvim luđacima nije mjesto u sportu(čak je i izviždan od strane publike,a povrijeđeni momakje dobio gromoglasan aplauz ,tokom iznošenja sa terena)...druga stvar ,povrede se dešavaju, i svakakvi grubi startovi,na koje u trenutku ne može niko uticati(u žaru borbe) ...ali da čovjek napada upravu,klupu,sekretara,igrače RK Gradačca, i da uđe na pola terena to još nisam vidio(vidjet ćete na TV -u)...Mislim da je Uprava RK Gradačca,sve učinila kako se ne bi momku ništa desilo,čak je i privatnim autom odvežen u UKC Tuzla ,radi pregleda glave ili CT-a.kaca je napisao/la:Goražde je na počezku imalo ambicija sredina tabele a ja se nadam plasmanu u doigravanje.Utakmicu u Gradačcu ću prokomentarisati kad je pogledam na TV Goraždu.Samo sam čuo da je Fidahić završio u hitnoj.
Ostalo je sve bilo OK,dobra ste ekipica,mlada i poletna kao što sam i rekao,imate dobrog trenera,koji zna povući prave poteze,ali ništa više se nije moglo u Gradačcu...Gradačac je na kraju zasluženo pobijedio ,uz tu jednu malu mrlju povrede Fidahića,koji je sa srećom zdrav i živ bez ikakavih posljedica...i opet napominjem,nekorektnost vašeg Predsjednika je bacila veliku ljagu na RK Goražde,čovjek je lud...
Suđenje neću spominjati,greške i na jednu i na drugu stranu,delegat se uplitao gdje mu nije bilo mjesto i glumio je nekog šerifa.Znači sudije nisu dorasle da sude ovom derbiju kao što je bio ovaj večeras.Puno nervoze i sa jedne i sa druge strane,golmani dobro branili u obje ekipe...

Ti"lifebook"očiglednos si jedan veliki i svestran navijač svog Gradačca pa samim tim i ovaj tvoj komentar koji si dao znas koliko vrijedi možeš ga objesiti znaš gdje ,očito e da veze nemas sa rukometom jer ako ti e ono licilo na rukometnu igru sinoc od strane ekipe Gradačca bolje bi ti bilo ubuduce da gledas kakvu seriju pa da komentarises,vec tri ili cetiri godine iz svake utakmice zbog grubih startova igraca Gradačca tolerisanih od strane sudija i delegata igraca Goražda završe u hitnoj ili sa teskim povredama .Treba li te podsjetiti da da je pivot Haris Jamak prije tri godine takođe zavrsio u hitnoj nakon loma brade ,da su utakmci godin dana kasnije cak dva beka sa udarcima u nos i u lice izasli krvavi sa terena imaju snimci i sve se moze pogledati javno da im je prosle godine takođe grubo povrijeđe Goran Biljaka i Dinko Dedović ,a ove godine Haris Fidahić završi na snimanju glave u Tuzli .To je bilans argumentovani lijepe igre gradacackih rukometasa.Gdje si bio kad je sinoc Damir Doborac trebao dobiti crveni vec u prvim minutama igre kad je grubo nasrnuo na mladog pivotmena Armina Krakonju,pa kasnije udarac koji je Haris Fidahic u vrat prije ovog udarca,jesi li brojao korake Doborca koje sudije nisu uopste sudile Doborcu a da negovorim o brzim centrima koji uopste nisu dozvoljavani ekipi Gorazda ,sta je bilo kad se doslo do rezultata 18-18 opet nastupa delegat poziva sudije i svi su sve vidjeli čak i dio postene gradacacke publike koja se smijala suđenju i šerifu delegatu u tome se slazem , a sto se tice Kajevića covjek je kao i svaki Predsjednik sto bi postupio reagovao pravilno jer ekipa Gradacca je duzna u neposrednoj blizini imati sanitetsko vozilo a obzirom da to nije obezbijđeno vidio sam kad su sa klupe Gorazda davali signal istom Kajeviću da treba auto pa je samim tim i tako postupio i ako bi ti kad ovako loše pises o covjeku postupio jel trebao mirno stojati i sve posmatrati al ocigledno tvoja pristrasnost ti neda da budes korektan u komentarima .Pitam se da vam nije Doborca kojem sudije uveliko gledaju kroz prste gdje biste bili sa ovakvom ekipom a Gorazde vam je sa svojom djecom dokazalo u trenutku rezultatom 18 -18 kada vam u pomoc stizu sudije , a zanimljivo je kad vašem igracu Doborcu sudije neizadju u susret il kad malo dobije batine kao u Zivinicama odmah prospete paljbu na sudije i protivnika aisti igrac toboze govori kako on vise nece igrati u ovakvoj divljoj ligi
lifebook je napisao/la:Guranje s leđa ,ne naročito opasno po zdravlje,ali ne ni bezazleno,ali je u trenutku kad je gurnut se sudario sa igračem Gradačca (glavom od glavu),znači jedan neoprezan start,kojeg ja ne bih okarakterisao kao nesportski potez...i zbog toga je momak odvežen u bolnicu ,više panično nego stvarno...i čujem da momku nije ništa,i da je urađen i CT pregled glave i da je potpuno sve ok. Malo je ,ma ne malo ,malo više je podivljao onaj vaš predsjednik Kajević,čak je u jednom trenutku uletio u teren(sa tribina) napadajući klupu Gradačca da su oni krivi što se momak sudario...ne kontam ga, i mislim da onakvim luđacima nije mjesto u sportu(čak je i izviždan od strane publike,a povrijeđeni momakje dobio gromoglasan aplauz ,tokom iznošenja sa terena)...druga stvar ,povrede se dešavaju, i svakakvi grubi startovi,na koje u trenutku ne može niko uticati(u žaru borbe) ...ali da čovjek napada upravu,klupu,sekretara,igrače RK Gradačca, i da uđe na pola terena to još nisam vidio(vidjet ćete na TV -u)...Mislim da je Uprava RK Gradačca,sve učinila kako se ne bi momku ništa desilo,čak je i privatnim autom odvežen u UKC Tuzla ,radi pregleda glave ili CT-a.kaca je napisao/la:Goražde je na počezku imalo ambicija sredina tabele a ja se nadam plasmanu u doigravanje.Utakmicu u Gradačcu ću prokomentarisati kad je pogledam na TV Goraždu.Samo sam čuo da je Fidahić završio u hitnoj.
Ostalo je sve bilo OK,dobra ste ekipica,mlada i poletna kao što sam i rekao,imate dobrog trenera,koji zna povući prave poteze,ali ništa više se nije moglo u Gradačcu...Gradačac je na kraju zasluženo pobijedio ,uz tu jednu malu mrlju povrede Fidahića,koji je sa srećom zdrav i živ bez ikakavih posljedica...i opet napominjem,nekorektnost vašeg Predsjednika je bacila veliku ljagu na RK Goražde,čovjek je lud...
Suđenje neću spominjati,greške i na jednu i na drugu stranu,delegat se uplitao gdje mu nije bilo mjesto i glumio je nekog šerifa.Znači sudije nisu dorasle da sude ovom derbiju kao što je bio ovaj večeras.Puno nervoze i sa jedne i sa druge strane,golmani dobro branili u obje ekipe...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.