Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naravno, ali opet moze biti i da je hardverski problem. Kod mene se znalo desavat da po tri puta restarta komp.neo je napisao/la:Softverski problem ne moze to izazvati. Da li mozes uci u BIOS pritiskom f2 ili del tipke !? Ukoliko mozes pao je sistem i moras instalirati. Ponavljam, softverski dio ne moze ostetiti hardverski...
Ovo 100% pomazePapastathopoulos je napisao/la:zasto se mucis ?
![]()
![]()
Za sad rekorderbagrcavi je napisao/la:nije to ništa ja sam na ovom računaru sa kojeg sad pišem prije 2 godine imo između 2.5 i 3 hiljade virusa![]()
popravio sam laptop !!! hvala Neo, Likma i ostali
Steam cloud is going to kill it
It "possible" but you must
1) create separate windows accounts per user
2) stop steam when switching user accounts
Otherwise your achievements and save games will overlap and cause problems
bude i meni nekad tako,promjenim browser na par dana i kad se vratim na stari bude u reduCitizen-X je napisao/la:pozdrav znanim i neznanim - imam jedan prilicno nervirajuci problem
krcka mi zvuk na jutubu kad pocnem da otvaram druge stranice - do tad pici normala kao da se nista ne desava, rolovo sam drajvere, nemam preupotrebljene resurse procesora i memorije, sve izgleda normala, flashplayer reinstaliro
boga pitaj vise sta sve nisam prob'o - drajvere nove drajvere stare - nemam vise pojma a da ide na zivce - prilicno ide....
imam osjecaj kao da ga nesto opterecuje a ja vidim da resursi su uglavnom ok....
helpujte ako boga znate!!!!!!!!!!!!!!!
i kod mene je isti problem se javioCitizen-X je napisao/la:pozdrav znanim i neznanim - imam jedan prilicno nervirajuci problem
krcka mi zvuk na jutubu kad pocnem da otvaram druge stranice - do tad pici normala kao da se nista ne desava, rolovo sam drajvere, nemam preupotrebljene resurse procesora i memorije, sve izgleda normala, flashplayer reinstaliro
boga pitaj vise sta sve nisam prob'o - drajvere nove drajvere stare - nemam vise pojma a da ide na zivce - prilicno ide....
imam osjecaj kao da ga nesto opterecuje a ja vidim da resursi su uglavnom ok....
helpujte ako boga znate!!!!!!!!!!!!!!!
Instaliraj zadnju verziju Flesha, provjeri addone i onemoguci ih sve. Izbrisi cache s cclenaer i onda pokusaj.Citizen-X je napisao/la:ima l ko?![]()
Koja vrsta konekcije ? Tj koji internet ?Sarajlijc@ je napisao/la:molim vas moze li mi neko pomoci da namjestim internet konekciju na ruteru D-link DIR-600. http://support.dlink.com/emulators/wbr1 ... /index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; na ovoj stranici odem ovo setup wizard ali mi trazi cd, a ovo manuelno ispod napravim sve i odem save settings nista se ne desava![]()
Telemach.neo je napisao/la:Instaliraj zadnju verziju Flesha, provjeri addone i onemoguci ih sve. Izbrisi cache s cclenaer i onda pokusaj.Citizen-X je napisao/la:ima l ko?![]()
Koja vrsta konekcije ? Tj koji internet ?Sarajlijc@ je napisao/la:molim vas moze li mi neko pomoci da namjestim internet konekciju na ruteru D-link DIR-600. http://support.dlink.com/emulators/wbr1 ... /index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; na ovoj stranici odem ovo setup wizard ali mi trazi cd, a ovo manuelno ispod napravim sve i odem save settings nista se ne desava![]()
sve uradio drug moj ne yebe me ni strucnoneo je napisao/la:Instaliraj zadnju verziju Flesha, provjeri addone i onemoguci ih sve. Izbrisi cache s cclenaer i onda pokusaj.Citizen-X je napisao/la:ima l ko?![]()