Sjedeca odbojka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Sjedeca odbojka
Ma detalje ko gdje igra ali svi reprezentativicimako ti nije problem,kazem ti znam za dosta ali eto da mi nije kakav transfer promakao hahah
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
izgleda da nisi vido.post prije, napisanobarbarez je napisao/la:Ma detalje ko gdje igra ali svi reprezentativicimako ti nije problem,kazem ti znam za dosta ali eto da mi nije kakav transfer promakao hahah
Meni je komsija prvi Sefko Nuhanovic jel on jos prvi trener Fantoma.Bezveze mi covjeka stalno zapitkivati ali znam da da je do nedavno bio.On je bio i u strucnom stabu repke davno.Kad su iz Sidneya donjeli srebro.Vidim vise igraca Fantoma ima iz Spida samo 4 ,ali eto dobro se drze ,obzirom da su zadnje 2 godine opet bolji od Fantoma.Medjutim to kod njih se nikad ne zna.Valjda je to snaga nase reprezentacije imamo 2 kluba koja su toliko jaka da vjerovatno time pariramo Irancima koji su profesionalcilev77 je napisao/la:izgleda da nisi vido.post prije, napisanobarbarez je napisao/la:Ma detalje ko gdje igra ali svi reprezentativicimako ti nije problem,kazem ti znam za dosta ali eto da mi nije kakav transfer promakao hahah
VOLIM TE ZELJO
Jos je uvijek prvi trener Fantoma.bezveze je sto covjek ne ide sa mirzom, mislim da bii mu mogao puno pomoci ali...Fantomi su dvije godine bezveze titulu izgubili prosle sezone pobijedili ih 3:2 i na kraju izgubili sa 3:0barbarez je napisao/la:Meni je komsija prvi Sefko Nuhanovic jel on jos prvi trener Fantoma.Bezveze mi covjeka stalno zapitkivati ali znam da da je do nedavno bio.On je bio i u strucnom stabu repke davno.Kad su iz Sidneya donjeli srebro.Vidim vise igraca Fantoma ima iz Spida samo 4 ,ali eto dobro se drze ,obzirom da su zadnje 2 godine opet bolji od Fantoma.Medjutim to kod njih se nikad ne zna.Valjda je to snaga nase reprezentacije imamo 2 kluba koja su toliko jaka da vjerovatno time pariramo Irancima koji su profesionalcilev77 je napisao/la:izgleda da nisi vido.post prije, napisanobarbarez je napisao/la:Ma detalje ko gdje igra ali svi reprezentativicimako ti nije problem,kazem ti znam za dosta ali eto da mi nije kakav transfer promakao hahah
svaka čast momcima! daleko najuspješniji sportski kolektiv BIH. kamo sreće da su fudbaleri i ostali barem 10% uspješni ko oni.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
- Kontakt:
DOČEK REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE U SJEDEĆOJ ODBOJCI!!!
16:00 LIVE BHT1 !!!!
16:00 LIVE BHT1 !!!!
-
- Kontakt:
Na Tv Sa uzivo sa airporta 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li kakav link?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma evo čekam da krene doček ali ovi stavili seriju nedaj se nina na ftv
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- Zenichanin
- Kontakt:
na BHT je docekNedimko je napisao/la:ma evo čekam da krene doček ali ovi stavili seriju nedaj se nina na ftv
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
mozel neko neki link ubacit ???
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false;Volvic je napisao/la:mozel neko neki link ubacit ???
samoo za korisnike bh telecoma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stvarno je sramota da se odazvalo ovoliko malo ljudi ima ih ali trebalo bi biti i 10 puta vise
oplaka ja opet,dirljiv ovaj docek hvala svima koji su ih dosli docekati iako cini mi se nema puno svijeta moglo je vise 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- raul-zakon
- Kontakt:
Bio na dočeku, bilo je super, svaka čast svima koji su došli, mada nas je moglo biti i više.
Al' jbt, kad sam vidio one suze poslije intoniranja himne, pa one suze Delaliće, iskrene suze
, bez trunke glume i laži, morao sam zaplakati.
Nešto veličanstveno, jeza me evo prolazi i dok pišem ovo.
Al' jbt, kad sam vidio one suze poslije intoniranja himne, pa one suze Delaliće, iskrene suze
, bez trunke glume i laži, morao sam zaplakati.
Nešto veličanstveno, jeza me evo prolazi i dok pišem ovo.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Konačno, jedna dobra vijest:
Federalni Parlament na inicijativu Kluba zastupnika SBB i vrlo revnosnog i aktivnog Mirze Ustamujić-a donio odluku da se iz budžetskih zaliha dodjeli 100.000 maraka našim zlatnim olimpijcima iz Londona kao i košarkaškoj reprezentaciji BiH. Svaka čast. Respect!
Federalni Parlament na inicijativu Kluba zastupnika SBB i vrlo revnosnog i aktivnog Mirze Ustamujić-a donio odluku da se iz budžetskih zaliha dodjeli 100.000 maraka našim zlatnim olimpijcima iz Londona kao i košarkaškoj reprezentaciji BiH. Svaka čast. Respect!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- raul-zakon
- Kontakt:
Ima li neko informaciju, kako je moguće početi trenirati sjedeću odbojku, kome se treba obratiti i to.
Može i neki br. telefona ako imate, hitno mi je pravo !
Hvala.
Može i neki br. telefona ako imate, hitno mi je pravo !
Hvala.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Sutra derbi na Difu 

- raul-zakon
- Kontakt:
Gledaću da me odbace, pa da vidim !lev77 je napisao/la:Sutra derbi na Difu

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.