Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
@ harishp
Tvojih gluposti sam se načitao na forumu, tako da tvoje mišljenje ne smatram relevantnim.
Tvojih gluposti sam se načitao na forumu, tako da tvoje mišljenje ne smatram relevantnim.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:Neka novinari više prestanu sa glupostima da se Chelsea zanima za njega. On uopšte ne može igrati u Engleskoj. Niti ima potrebnu brzinu, niti ima snagu. U ova dva meča protiv Tottenhama niti jedan duel u ofanzivi nije dobio. Odbija se od beka Tottenhama. A ispadao je i u defanzivi u prvom meču. A još da igra za Chelsea, u najmanju ruku neukusno. Možda bi mogao igrati u bilo kojoj ligi, osim Engleskoj. Tamo gdje igrači nisu toliko fizički jaki kao u Engleskoj. A ove sezone je drugi igrač ..lošiji nego prošle. Tako da, sreća njegova da je Petković trener, inače bi sjedio na klupi. Što ne znači i da neće. Mauri igra konstantno ove sezone, a Radu se oporavio od povrede i igra odlično.
Ko o cemu i @JTS o relevantnosti,pardon gluposcu.Dusa draga.JTS je napisao/la:@ harishp
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Evil Genius II
ne moze se po livescoreu pratiti talijanska liga i komentarisati nastupi 'nasih' igraca u istoj
lulic proslu sezonu odradio bolje nego je iko ocekivao, bio je cini mi se i u timu sezone (barem prema nekom portalu) i jedan od najboljih bocnih igraca lige. ove sezone je to totalno druga prica i ubijedjen sam da bi kod bilo kojeg drugog trenera sjedio na klupi ali eto ima srece sto se sa petkovicem poznaje jos iz svicarske pa ga ovaj forsira i daje mu sanse koje lulic, realno, nije zasluzio. dovoljno je pogledati i nastupe u reprezentaciji da bi se zakljucilo da je igrac van forme i da smo poprilicno bezopasni po toj lijevoj strani jer od senada u posljednjih nekoliko utakmica nemamo nikakve koristi. mislim da bi ga se trebalo premjestiti na klupu cisto da shvati kako nije nezamjenjiv (barem sto se reprezentacije tice, petkovic neka se izbori s tim kako zna i umije) te da su sva ova silna interesovanja (chelsea, bayern i ostali) cista medijska izmisljotina jer i ako je bilo nekih zanimanja iz engleske i njemacke to je definitivno stvar proslosti.
doduse, grcka je jos uvijek daleko i do tad lulic moze (i trebao bi) proraditi ali ako gledamo trenutnu formu onda, po meni, ne zasluzuje mjesto u prvih 11.
lulic proslu sezonu odradio bolje nego je iko ocekivao, bio je cini mi se i u timu sezone (barem prema nekom portalu) i jedan od najboljih bocnih igraca lige. ove sezone je to totalno druga prica i ubijedjen sam da bi kod bilo kojeg drugog trenera sjedio na klupi ali eto ima srece sto se sa petkovicem poznaje jos iz svicarske pa ga ovaj forsira i daje mu sanse koje lulic, realno, nije zasluzio. dovoljno je pogledati i nastupe u reprezentaciji da bi se zakljucilo da je igrac van forme i da smo poprilicno bezopasni po toj lijevoj strani jer od senada u posljednjih nekoliko utakmica nemamo nikakve koristi. mislim da bi ga se trebalo premjestiti na klupu cisto da shvati kako nije nezamjenjiv (barem sto se reprezentacije tice, petkovic neka se izbori s tim kako zna i umije) te da su sva ova silna interesovanja (chelsea, bayern i ostali) cista medijska izmisljotina jer i ako je bilo nekih zanimanja iz engleske i njemacke to je definitivno stvar proslosti.
doduse, grcka je jos uvijek daleko i do tad lulic moze (i trebao bi) proraditi ali ako gledamo trenutnu formu onda, po meni, ne zasluzuje mjesto u prvih 11.
Ok, jesi Romanista, ali svaka čast. On će mene koji navijam za Lazio i pratim svaku tekmu ubjedit' da nisam u pravu, a on kako ti reče prati preko livescora i čita članke na portalima, zaključi nešto drugo. Moje mišljenje dijeli 90 % navijača Lazija, a on se našao da mi trubi nešto ovdje. Majko dragaEvil Genius II je napisao/la:ne moze se po livescoreu pratiti talijanska liga i komentarisati nastupi 'nasih' igraca u istoj![]()

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prekrasno objasnjeno za ove satro preko daljinskog navijace.kimbo je napisao/la:Lula se zrtvuje i za klub i za repku cijelih zadnjih pola godine igra polupovrijedjen il nedovoljno oporavljen. To je na onakvim pozicijama na kojima on igra neizdrzivo. Uz to su i protivnici jaki. NIkako ne kontam kako raja ima tendenciju da nekada previse dize a nekada previse spusta nase igrace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U potpusnosti se slazem! A daljinski navijaca kod nas ima Bogu hvala za izvozaharishp je napisao/la:Prekrasno objasnjeno za ove satro preko daljinskog navijace.kimbo je napisao/la:Lula se zrtvuje i za klub i za repku cijelih zadnjih pola godine igra polupovrijedjen il nedovoljno oporavljen. To je na onakvim pozicijama na kojima on igra neizdrzivo. Uz to su i protivnici jaki. NIkako ne kontam kako raja ima tendenciju da nekada previse dize a nekada previse spusta nase igrace.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bas vidimo tu fizicku nadmoc engleza u euro kupovima... Vidjeli smo City protiv Dortmunda i Reala koliko su "fizicki jaki", svaki duel haman izgubili.harishp je napisao/la:JTS je napisao/la:Neka novinari više prestanu sa glupostima da se Chelsea zanima za njega. On uopšte ne može igrati u Engleskoj. Niti ima potrebnu brzinu, niti ima snagu. U ova dva meča protiv Tottenhama niti jedan duel u ofanzivi nije dobio. Odbija se od beka Tottenhama. A ispadao je i u defanzivi u prvom meču. A još da igra za Chelsea, u najmanju ruku neukusno. Možda bi mogao igrati u bilo kojoj ligi, osim Engleskoj. Tamo gdje igrači nisu toliko fizički jaki kao u Engleskoj. A ove sezone je drugi igrač ..lošiji nego prošle. Tako da, sreća njegova da je Petković trener, inače bi sjedio na klupi. Što ne znači i da neće. Mauri igra konstantno ove sezone, a Radu se oporavio od povrede i igra odlično.Ko o cemu i @JTS o relevantnosti,pardon gluposcu.Dusa draga.JTS je napisao/la:@ harishp
Nisam pratio Lulica ove sezone u Italiji tako da za to ne mogu nista reci, ali definitivno igra losije u repci nego prosle kvalifikacije...
http://www.gamingcounter.com/
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Nema mi nista gore od ove redakcije sportsporta, pise "lulic od januara na stamford bridge" , kontam covjece jel moguce.. jel transfer zavrsen, jel ugovor potpisan, kad tamo "xy su ga pratili vec 4 utakmice" Boze dragi...
Ma bitno je da se piše, da se klika na najnovije informacije, većinom se na duplomsportu bave špekulacijama i koriste one špekulacije koje iznose talijanski mediji, ništa čudno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sto ne igra Lulic ?
Ma zalomio lula s ovim holanđaninom u kafani.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/glavni- ... lica/92792" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/glavni- ... lica/92792" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Izgleda da ga je konačno klupiro, davno je trebao, odavno ne igra dobro, možda čemu klupa koristiti da postane onaj stari!
Nema ga ni na klupi mescini
Nije niti na klupi. Ili je neka povreda, ili taktika, jer ga je navodno došao gledat' scout Chelseaja.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kako igra u zadnje vrijeme, bolje i za Lulica da ga taj ne gleda.JTS je napisao/la:Nije niti na klupi. Ili je neka povreda, ili taktika, jer ga je navodno došao gledat' scout Chelseaja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Istina, taktika lazia da ga se rijese za dobre pareCartman je napisao/la:Kako igra u zadnje vrijeme, bolje i za Lulica da ga taj ne gleda.JTS je napisao/la:Nije niti na klupi. Ili je neka povreda, ili taktika, jer ga je navodno došao gledat' scout Chelseaja.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Ponos Torina
- Kontakt:
par sati prije utakmice sam gledao sastave su reklamirali na sky 24 ita i bio je u pocetnih 11 a sad ga kao nikako nema....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Usao Lulic u 82 minuti 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo usao je lulic u 81 min, za sad dao loptu jednu za mauria ovaj suta i pogadja igraca udinesea 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Dzaba dosli skauti Chelsea
Zaje*a ih trener Lacija (Petrovic
) i to posteno.
Kako igra
Nisam u mogucnosti da ga gledam 
Kako igra
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood, Proximic, Sveti, tuzlanskinacin i 66 gostiju.