Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la JTS » 23 nov 2012, 01:26

@ harishp

Tvojih gluposti sam se načitao na forumu, tako da tvoje mišljenje ne smatram relevantnim.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2012, 05:06

JTS je napisao/la:Neka novinari više prestanu sa glupostima da se Chelsea zanima za njega. On uopšte ne može igrati u Engleskoj. Niti ima potrebnu brzinu, niti ima snagu. U ova dva meča protiv Tottenhama niti jedan duel u ofanzivi nije dobio. Odbija se od beka Tottenhama. A ispadao je i u defanzivi u prvom meču. A još da igra za Chelsea, u najmanju ruku neukusno. Možda bi mogao igrati u bilo kojoj ligi, osim Engleskoj. Tamo gdje igrači nisu toliko fizički jaki kao u Engleskoj. A ove sezone je drugi igrač ..lošiji nego prošle. Tako da, sreća njegova da je Petković trener, inače bi sjedio na klupi. Što ne znači i da neće. Mauri igra konstantno ove sezone, a Radu se oporavio od povrede i igra odlično.
JTS je napisao/la:@ harishp

Tvojih gluposti sam se načitao na forumu, tako da tvoje mišljenje ne smatram relevantnim.
Ko o cemu i @JTS o relevantnosti,pardon gluposcu.Dusa draga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 nov 2012, 06:27

ne moze se po livescoreu pratiti talijanska liga i komentarisati nastupi 'nasih' igraca u istoj :roll:
lulic proslu sezonu odradio bolje nego je iko ocekivao, bio je cini mi se i u timu sezone (barem prema nekom portalu) i jedan od najboljih bocnih igraca lige. ove sezone je to totalno druga prica i ubijedjen sam da bi kod bilo kojeg drugog trenera sjedio na klupi ali eto ima srece sto se sa petkovicem poznaje jos iz svicarske pa ga ovaj forsira i daje mu sanse koje lulic, realno, nije zasluzio. dovoljno je pogledati i nastupe u reprezentaciji da bi se zakljucilo da je igrac van forme i da smo poprilicno bezopasni po toj lijevoj strani jer od senada u posljednjih nekoliko utakmica nemamo nikakve koristi. mislim da bi ga se trebalo premjestiti na klupu cisto da shvati kako nije nezamjenjiv (barem sto se reprezentacije tice, petkovic neka se izbori s tim kako zna i umije) te da su sva ova silna interesovanja (chelsea, bayern i ostali) cista medijska izmisljotina jer i ako je bilo nekih zanimanja iz engleske i njemacke to je definitivno stvar proslosti.

doduse, grcka je jos uvijek daleko i do tad lulic moze (i trebao bi) proraditi ali ako gledamo trenutnu formu onda, po meni, ne zasluzuje mjesto u prvih 11.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 nov 2012, 13:47

Evil Genius II je napisao/la:ne moze se po livescoreu pratiti talijanska liga i komentarisati nastupi 'nasih' igraca u istoj :roll:
lulic proslu sezonu odradio bolje nego je iko ocekivao, bio je cini mi se i u timu sezone (barem prema nekom portalu) i jedan od najboljih bocnih igraca lige. ove sezone je to totalno druga prica i ubijedjen sam da bi kod bilo kojeg drugog trenera sjedio na klupi ali eto ima srece sto se sa petkovicem poznaje jos iz svicarske pa ga ovaj forsira i daje mu sanse koje lulic, realno, nije zasluzio. dovoljno je pogledati i nastupe u reprezentaciji da bi se zakljucilo da je igrac van forme i da smo poprilicno bezopasni po toj lijevoj strani jer od senada u posljednjih nekoliko utakmica nemamo nikakve koristi. mislim da bi ga se trebalo premjestiti na klupu cisto da shvati kako nije nezamjenjiv (barem sto se reprezentacije tice, petkovic neka se izbori s tim kako zna i umije) te da su sva ova silna interesovanja (chelsea, bayern i ostali) cista medijska izmisljotina jer i ako je bilo nekih zanimanja iz engleske i njemacke to je definitivno stvar proslosti.

doduse, grcka je jos uvijek daleko i do tad lulic moze (i trebao bi) proraditi ali ako gledamo trenutnu formu onda, po meni, ne zasluzuje mjesto u prvih 11.
Ok, jesi Romanista, ali svaka čast. On će mene koji navijam za Lazio i pratim svaku tekmu ubjedit' da nisam u pravu, a on kako ti reče prati preko livescora i čita članke na portalima, zaključi nešto drugo. Moje mišljenje dijeli 90 % navijača Lazija, a on se našao da mi trubi nešto ovdje. Majko draga slika

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2012, 22:05

kimbo je napisao/la:Lula se zrtvuje i za klub i za repku cijelih zadnjih pola godine igra polupovrijedjen il nedovoljno oporavljen. To je na onakvim pozicijama na kojima on igra neizdrzivo. Uz to su i protivnici jaki. NIkako ne kontam kako raja ima tendenciju da nekada previse dize a nekada previse spusta nase igrace.
Prekrasno objasnjeno za ove satro preko daljinskog navijace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 nov 2012, 22:09

harishp je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Lula se zrtvuje i za klub i za repku cijelih zadnjih pola godine igra polupovrijedjen il nedovoljno oporavljen. To je na onakvim pozicijama na kojima on igra neizdrzivo. Uz to su i protivnici jaki. NIkako ne kontam kako raja ima tendenciju da nekada previse dize a nekada previse spusta nase igrace.
Prekrasno objasnjeno za ove satro preko daljinskog navijace.
U potpusnosti se slazem! A daljinski navijaca kod nas ima Bogu hvala za izvoza :) :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

okocha123
Kontakt:

Post Postao/la okocha123 » 24 nov 2012, 20:10

harishp je napisao/la:
JTS je napisao/la:Neka novinari više prestanu sa glupostima da se Chelsea zanima za njega. On uopšte ne može igrati u Engleskoj. Niti ima potrebnu brzinu, niti ima snagu. U ova dva meča protiv Tottenhama niti jedan duel u ofanzivi nije dobio. Odbija se od beka Tottenhama. A ispadao je i u defanzivi u prvom meču. A još da igra za Chelsea, u najmanju ruku neukusno. Možda bi mogao igrati u bilo kojoj ligi, osim Engleskoj. Tamo gdje igrači nisu toliko fizički jaki kao u Engleskoj. A ove sezone je drugi igrač ..lošiji nego prošle. Tako da, sreća njegova da je Petković trener, inače bi sjedio na klupi. Što ne znači i da neće. Mauri igra konstantno ove sezone, a Radu se oporavio od povrede i igra odlično.
JTS je napisao/la:@ harishp

Ko o cemu i @JTS o relevantnosti,pardon gluposcu.Dusa draga.
Bas vidimo tu fizicku nadmoc engleza u euro kupovima... Vidjeli smo City protiv Dortmunda i Reala koliko su "fizicki jaki", svaki duel haman izgubili.
Nisam pratio Lulica ove sezone u Italiji tako da za to ne mogu nista reci, ali definitivno igra losije u repci nego prosle kvalifikacije...
http://www.gamingcounter.com/

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 26 nov 2012, 19:13

Nema mi nista gore od ove redakcije sportsporta, pise "lulic od januara na stamford bridge" , kontam covjece jel moguce.. jel transfer zavrsen, jel ugovor potpisan, kad tamo "xy su ga pratili vec 4 utakmice" Boze dragi...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 nov 2012, 19:23

Ma bitno je da se piše, da se klika na najnovije informacije, većinom se na duplomsportu bave špekulacijama i koriste one špekulacije koje iznose talijanski mediji, ništa čudno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 27 nov 2012, 20:51

sto ne igra Lulic ?

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 nov 2012, 20:53

Ma zalomio lula s ovim holanđaninom u kafani. :D

http://sportsport.ba/ino_fudbal/glavni- ... lica/92792" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2012, 20:53

Izgleda da ga je konačno klupiro, davno je trebao, odavno ne igra dobro, možda čemu klupa koristiti da postane onaj stari!

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 27 nov 2012, 20:55

Nema ga ni na klupi mescini

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 nov 2012, 20:56

Nije niti na klupi. Ili je neka povreda, ili taktika, jer ga je navodno došao gledat' scout Chelseaja.

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2012, 21:22

JTS je napisao/la:Nije niti na klupi. Ili je neka povreda, ili taktika, jer ga je navodno došao gledat' scout Chelseaja.
Kako igra u zadnje vrijeme, bolje i za Lulica da ga taj ne gleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 nov 2012, 21:31

Cartman je napisao/la:
JTS je napisao/la:Nije niti na klupi. Ili je neka povreda, ili taktika, jer ga je navodno došao gledat' scout Chelseaja.
Kako igra u zadnje vrijeme, bolje i za Lulica da ga taj ne gleda.
Istina, taktika lazia da ga se rijese za dobre pare ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 nov 2012, 22:13

par sati prije utakmice sam gledao sastave su reklamirali na sky 24 ita i bio je u pocetnih 11 a sad ga kao nikako nema....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2012, 22:29

Usao Lulic u 82 minuti :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 27 nov 2012, 22:29

evo usao je lulic u 81 min, za sad dao loptu jednu za mauria ovaj suta i pogadja igraca udinesea ;)
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

schumi7
Kontakt:

Post Postao/la schumi7 » 27 nov 2012, 22:40

Dzaba dosli skauti Chelsea :D Zaje*a ih trener Lacija (Petrovic :?: ) i to posteno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kako igra :?: Nisam u mogucnosti da ga gledam :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood, Proximic, Sveti, tuzlanskinacin i 66 gostiju.