Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
alan ford 26 je napisao/la:Sad i zvanicno, ono je hrpa govana a ne igraca, opet po starom, gotova sezona u oktobru. Nek jebu mater svi do jednog i nek ih mater ide gledat sada, sramota
Kad prije napisa ovaj prvi posta sviju ti .. Nije utakmica ni zavrsila a ti vec pises .. Ili zivis bas bas blizu ili si se javljao sa mobitela ..alan ford 26 je napisao/la:Necu se demantovati jaro, ostajem pri svom, ono je hrpa govana
cuj cuo, precka i jos 4,5 sansi sudija pomogao?VFCsTARmO1922 je napisao/la:**** ti bogaaa............
jesmo mi baksuz ekipa...
cuo sam da vam je sudija pomogao nenormalno....
nema veze cestitam na prolazu u kupu,mozda vas u ligi u subotu dobijemo
VFCsTARmO1922 je napisao/la:* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)
PostPostao/la mirzza dana 21 okt 2009, 20:34
VFCsTARmO1922 je napisao/la:**** ti bogaaa............
jesmo mi baksuz ekipa...
cuo sam da vam je sudija pomogao nenormalno....
nema veze cestitam na prolazu u kupu,mozda vas u ligi u subotu dobijemo
cuj cuo, precka i jos 4,5 sansi sudija pomogao?
kako te nije stid?
procitaj zadnju recenicu izvjestaja s tekme
katastrofalno sudjenje.....
tog beganovica treba poćerat sa sportsport ba covjek pun mrznje i bijesa na sve !bh_navijac je napisao/la:sudija nije pomogao Želji ni sekunde a znam licno ovoga potpsinika izvjestaja adu Begoanovica koji mrzi Želju iz dna duse tako da me njegov izvjestaj ne iznenadjuje
ma jasno ko dan znam ga i nesto pise mada mi jaran sto je stopao vrijeme kaze na kraju go je pao 93 min prelazi u 94 i stana ga tada zabije a Begoanovic odma 95 i sudjenje kaze smijali se na tribinamaantipolitika2 je napisao/la:tog beganovica treba poćerat sa sportsport ba covjek pun mrznje i bijesa na sve !bh_navijac je napisao/la:sudija nije pomogao Želji ni sekunde a znam licno ovoga potpsinika izvjestaja adu Begoanovica koji mrzi Želju iz dna duse tako da me njegov izvjestaj ne iznenadjuje
Niste vi napali nego su se nasi povukli ko p.cke i odmah primili go ali eto, neka bude kako ti kazes ... Do subote, ko ziv ko mrtav ..VFCsTARmO1922 je napisao/la:trebao si 3 komada u mostaru primiti...
za subotu napast vas od prve minute ,nista povlacit se .vidili smo danas kad smo vas napali da ste se izgubili
zato u subotu ako bog da nadam se pobjedi jer iskrreno bolji smo od vas....
Milis to su popunili takozvani "Ultrasi"admin je napisao/la:do sad smo optuživani da mrzimo fk sarajevo, srbe, hrvate, sad smo popunili to i sa svima koji nisu hrvati i fk željom, pa se konačno možemo pohvaliti da pokrivamo cjelovitu BiHostaje još dijaspora...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.