Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Zar nije Barragan novi Angloma 

L_blancos je napisao/la:Zar nije Barragan novi Angloma

Oj kada se sjetim toga da su iz penye tako kazali

Nedo Bog nikom onakvog Anglome.Tvrdim da bi to mogao biti Leuko,crnac je,a kao da mlazni motor ima ugrađen u sebe.Veliki je talenat,a igra i za U-20 Kameruna

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Smece tekma
jebote isto ko da su ugovorili X
Onaj start Baragan ne znam kako ocijeniti
jeste mozda i Alaba malo ranjenicki pao al i on je ispo ovca onako ici a vec imas zuti 
Onaj start Baragan ne znam kako ocijeniti

Thomas Müller - Fußballgott
Ma ne bi rekao da je X dogovoren,jer su obje ekipe itzuzetno se borile na terenu.Posebno to mislim na Valenciu.Sto se tice Barragana to je igrac koji ne zna i nije cudo sto je dobio onako glup crveni karton.don_burza je napisao/la:Smece tekma
Onaj start Baragan ne znam kako ocijenitijeste mozda i Alaba malo ranjenicki pao al i on je ispo ovca onako ici a vec imas zuti
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sinoc po prvi put od kako je stigao Dani Parejo je dobio aplauze i ovacije na Mestalli
Vidim da covjek puca od srece i bas mi je drago zbog njega.Kaze da sada zeli se dokazati u Valenciji,nadam se da ce i uspjeti u tome
Inace,ovih dana je u Cileu odigran turnir 4 reprezentacije do 20 godina,a osvojila ga je Argentina za koju je briljirao Valencijin Fede.Momak je veliki talenat,a vec su ga poceli uspoređivati sa Messijom.O njemu je i ESPN radio reportažu,kao i goal.com,koji ga je nazvao novom argentinskom zvijezdom

Inace,ovih dana je u Cileu odigran turnir 4 reprezentacije do 20 godina,a osvojila ga je Argentina za koju je briljirao Valencijin Fede.Momak je veliki talenat,a vec su ga poceli uspoređivati sa Messijom.O njemu je i ESPN radio reportažu,kao i goal.com,koji ga je nazvao novom argentinskom zvijezdom

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
daj ba Adi, mani se corava posla..nek ide u QPR pa nek se dokazuje...meni ga je dosta...Adi_Zepce je napisao/la:Sinoc po prvi put od kako je stigao Dani Parejo je dobio aplauze i ovacije na MestalliVidim da covjek puca od srece i bas mi je drago zbog njega.Kaze da sada zeli se dokazati u Valenciji,nadam se da ce i uspjeti u tome
![]()
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Nisi ga gledao protiv Bayernaamadeus21 je napisao/la:daj ba Adi, mani se corava posla..nek ide u QPR pa nek se dokazuje...meni ga je dosta...Adi_Zepce je napisao/la:Sinoc po prvi put od kako je stigao Dani Parejo je dobio aplauze i ovacije na MestalliVidim da covjek puca od srece i bas mi je drago zbog njega.Kaze da sada zeli se dokazati u Valenciji,nadam se da ce i uspjeti u tome
![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Dres koji ce Valencia koristiti u sezoni 2013/14

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I igrati u njemu za vikend protiv MalageAdi_Zepce je napisao/la: Dres koji ce Valencia koristiti u sezoni 2013/14

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
postavi onu sliku sa igračima s tim dresovima, je.bote kako su ružni
isto kao da reklamiraju odjeću za sahranu, svi tužni i smrknuti 

Ma nisu uranili ovo je na vrijeme.Taman pred Bozic da se to fino rasproda
Kao sto rece @rio_Ferdy88 protiv Malage sutra ovi dresovi "debituju".Za tu utakmicu ce hvala Bogu biti spreman Gago,a vraca se napokon i Piatti.Sansu po prvi put u rosteru ce dobiti i Albert Dalmau za kojeg se nada da ce aBd izbaciti iz tima Barragana
@azTer nisu tuzni nego zafrkani,salju upozorenje "pazite se"
Nego da nije bilo financijske krize pa ovakav sastav VCF da je sada

@azTer nisu tuzni nego zafrkani,salju upozorenje "pazite se"

Nego da nije bilo financijske krize pa ovakav sastav VCF da je sada

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovaj tim bi apsolutno bio konkurent i u LaLigi i u LP.Adi_Zepce je napisao/la:Ma nisu uranili ovo je na vrijeme.Taman pred Bozic da se to fino rasprodaKao sto rece @rio_Ferdy88 protiv Malage sutra ovi dresovi "debituju".Za tu utakmicu ce hvala Bogu biti spreman Gago,a vraca se napokon i Piatti.Sansu po prvi put u rosteru ce dobiti i Albert Dalmau za kojeg se nada da ce aBd izbaciti iz tima Barragana
![]()
@azTer nisu tuzni nego zafrkani,salju upozorenje "pazite se"![]()
Nego da nije bilo financijske krize pa ovakav sastav VCF da je sada![]()
Valencia i sada ima paklenu ekipu ,kao sto sam par puta napisao ,jos od zadnje titule u Primeri nikada jacu . Jedino za kim trebate zaliti je Isco,Mata i Silva su dobri igraci ali po meni precijenjeni . Villa kada je otisao u Barcu imao je 28 ili 29 godina ,tako da je pametno bilo prodati ga za 40 milki . To je po meni odlican posao bio .
A za mnogo manje pare doveo se Soldada za kojeg sam odmah napisao da ce biti i vise nego dobra zamjena za Villu.
A za mnogo manje pare doveo se Soldada za kojeg sam odmah napisao da ce biti i vise nego dobra zamjena za Villu.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne bih se slozio ali nikako, Valencia ima potencijala za paklene ekipe ali su sada daleko od toga.juznjak> je napisao/la:Valencia i sada ima paklenu ekipu ,kao sto sam par puta napisao ,jos od zadnje titule u Primeri nikada jacu . Jedino za kim trebate zaliti je Isco,Mata i Silva su dobri igraci ali po meni precijenjeni . Villa kada je otisao u Barcu imao je 28 ili 29 godina ,tako da je pametno bilo prodati ga za 40 milki . To je po meni odlican posao bio .
Ako uklope Banegu,Canalesa,Feghoulija i Vieru na pravi nacin i onda bi se moglo pricati o tome.
Jedino se moze reci da Valencia ima kompletniju ekipu od ovih prethodnih, najvise radi toga sto su ranije u odbrani igrali nekakvi Dealberti,Navarro,Alexis,Bruno...
Juzni ako gledas Shiti mozes vidjet da ta ekipa ne postoji bez Silve, covjek igra prednjeg veznog i u isto vrijeme zapocinje vecinu napada,obavlja dosta defanzivnih zadataka, daje golove, nikako se za njega ne moze reci da je precijenjen. Cak sto vise,kad je u formi smatram ga za jednog od najboljih igraca svijeta.
Mata je statisticki najbolji igrac Celzija uz Edena. Silva i Mata igraju fizicki zahtjevniji fudbal u Engleskoj ali se ne igra fudbal u kojem bi pokazali sav svoj tehnicki potencijal, i pored toga su nosioci igre svojih timova...
Da nije situacija u Valenciji kakva jeste, nakon prodaje Ville bi se uz Soldada doveo jos jedan wc napadac, a ne Aduric,tako da bi dobru prodaju vjerovatno opravdali i adekvatnim pojacanjem, Soldado nije u rangu onog Ville.
Kako losa predstava od strane Valencie . Totalno bezidejno u napadu ,nepovezano na sredini ,staticna igra u defanzivi, tek u nekoliko navrata su uspjeli napraviti neke polusanse i to je to . S druge strane,Malaga je pored 4 gola imala jos 3-4 stopostotne prilike ,tako de ste na kraju cak i dobro prosli . 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Sta bi? Jel ste vi toliko losi bili i li je Malaga toliko dobra 

Thomas Müller - Fußballgott
Banega kad krene ovako igrati utakmicu njega treba odma vaditi, kad jednom uzme loptu i pocne se gradit onda do kraja utakmice svaku loptu koju dobije gnjavi do maksimuma.
Malaga maestralna
Malaga maestralna

- deenniiVCF
- Kontakt:
Nismo mi loši,već preloši,kak stvari stoje mi ak u gostima uzmemo 3 boda biće smak svijeta..don_burza je napisao/la:Sta bi? Jel ste vi toliko losi bili i li je Malaga toliko dobra
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Ne znam ja da se pitam nakon ove partije bi laganice dao otkaz Pellegrinu i doveo Djukica.Gubimo Ligu prvaka,a s tim gubimo i sve sto nam vrijedi u ovoj ekipi.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.