RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
u subotu prilika za popravni,rodjeni glavu gore,bolji smo bilo drugo poluvrijeme.,....znaci u subotu napast od prve minute i nasi su
Mi smo prvenstveno krivi- pusti teorije zavjere i sudijska namjestanja..
Ta to je za ocekivat, da sudija nece nama puhat u ledja..
nije se moglo igrati 100min, svirao bi kraj ubrzo ali eto mi to ubrzo ne docekasmo
Zelji cestitke i sretno dalje- a nama? Nama jos mnogo mnogo rada do nekog uspjeha, jos je ovo sve na guranje..
Ta to je za ocekivat, da sudija nece nama puhat u ledja..
nije se moglo igrati 100min, svirao bi kraj ubrzo ali eto mi to ubrzo ne docekasmo
Zelji cestitke i sretno dalje- a nama? Nama jos mnogo mnogo rada do nekog uspjeha, jos je ovo sve na guranje..
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nemoj svega ti jarane..ja gotovim Zelju i nemoj mi kvariti tu sliku..o ovome mi je sms poslao momak sa Tribina Grbavice,Zeljin manijak koji ne propusta nijedne Zeljine tekme..igralo bi se do sabaha dok ga Zeljo nebi zavalio..tako je ali nejse..nime_tm87 je napisao/la: Onih pet minuta je sasvim bilo uredu kad skontamo koliko vremena su uzele oni faulovi i pomoc onih fizioterapeuta![]()
Ali, priznajte bili smo bolji trebalo je biti minimalno 3-1 ,ali nije nas dan danas ,...dobro je
A to o sansama..trabunjas svega mi..imali ste precku i jednu polusansu a Velez je imao stativu i Durakovic i Dzafic su fulali cizere..Zeljo je "pobjedonosni "gol dao u KONTRANAPADU ako te ko uspita..nemoj svega ti vise..nerjeseno je bilo najpostenije ali nejse..idete dalje,sretno..
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
@edinko, sve da ti je amar osim poslao izvjestaj taj- djaba.. budi realan i skontaj da smo mi sami sebi krivi..
kakvo bola igranje do sabaha- kraj bi se svirao prije ili kasnije a to je bilo maks 2-3min koje mi nismo bili u stanju izdrzati? znaci- do nas je bola- zajebi kombinacije, sudija ovo ono.. cestitak protivniku, mi idemo dalje ali ne u kupu..nazalost..
kakvo bola igranje do sabaha- kraj bi se svirao prije ili kasnije a to je bilo maks 2-3min koje mi nismo bili u stanju izdrzati? znaci- do nas je bola- zajebi kombinacije, sudija ovo ono.. cestitak protivniku, mi idemo dalje ali ne u kupu..nazalost..

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
rodjeni, dobro je bilo, umalo nas izbaciste, vidimo se u subotu aBd, zelim vam puno srece u prvenstvu nakon subote, pa da zavrsite u vrhu i idete sa nama u euro kupove aBd
Cuva Bog Zelju svog!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
edinko je napisao/la:Pa zar ti nije jasno da se moralo igrati dok Zeljo ne dadne gol??
Pa istovremeno su pocele tekme na Pecari i na Grbavici..tekma na Pecari gotova sedam minuta(7 minuta!)prije ove na Grbavici a na Grbavici se igralo jos 5 minuta sudijske nadoknade..Pa gledaoci sus e smijali kako su sudile te spodobe zvani sudije...ovo mi je licilo na onu tekmu Spanija-BiH...igralo se dok Zeljo ne dadne gol..
Ali NEJSE..Zeljo je pobjedio ,rezultat ostaje i zelim mu da osvoji kup ove godine!
O ti koji sve znas iza tranzistora da ti samo nesto kazem. Prvo poserem ti se tom "momku sa tribina" znas vec gdje. Drugo, utakmica na Grbavici NIJE pocela u 18:00 nego 2-3 minute iza tog termina. Trece, izvrsene su po 3 izmjene sa obje strane sto automatski daje 3 minute i plus one dvije minute na zadrzavanje i valjanje vasih igraca i "namjestanje" lopte na liniju od strane Hadzidzulbica. Cetvrto, Zejo je go dao u 93 minuti tj. trecoj minuti sudijske nadoknade i ne bi se igralo do sabaha jer se do sabaha nije igralo ni protiv Rudara a bio je isti rezultat.. Peto, go nije pao iz kontre nego iz nekakve akcije u kojoj je Stanic nekim cudom prosao onog vaseg na 15 metara i sam izasao sa strane ispred Hadzidzulbica i nekako ugurao u kontra ugao.edinko je napisao/la:nemoj svega ti jarane..ja gotovim Zelju i nemoj mi kvariti tu sliku..o ovome mi je sms poslao momak sa Tribina Grbavice,Zeljin manijak koji ne propusta nijedne Zeljine tekme..igralo bi se do sabaha dok ga Zeljo nebi zavalio..tako je ali nejse..
A to o sansama..trabunjas svega mi..imali ste precku i jednu polusansu a Velez je imao stativu i Durakovic i Dzafic su fulali cizere..Zeljo je "pobjedonosni "gol dao u KONTRANAPADU ako te ko uspita..nemoj svega ti vise..nerjeseno je bilo najpostenije ali nejse..idete dalje,sretno..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nek' si mu reko kad je vec sat dva naporanStole iz Bora je napisao/la:edinko je napisao/la:Pa zar ti nije jasno da se moralo igrati dok Zeljo ne dadne gol??
Pa istovremeno su pocele tekme na Pecari i na Grbavici..tekma na Pecari gotova sedam minuta(7 minuta!)prije ove na Grbavici a na Grbavici se igralo jos 5 minuta sudijske nadoknade..Pa gledaoci sus e smijali kako su sudile te spodobe zvani sudije...ovo mi je licilo na onu tekmu Spanija-BiH...igralo se dok Zeljo ne dadne gol..
Ali NEJSE..Zeljo je pobjedio ,rezultat ostaje i zelim mu da osvoji kup ove godine!O ti koji sve znas iza tranzistora da ti samo nesto kazem. Prvo poserem ti se tom "momku sa tribina" znas vec gdje. Drugo, utakmica na Grbavici NIJE pocela u 18:00 nego 2-3 minute iza tog termina. Trece, izvrsene su po 3 izmjene sa obje strane sto automatski daje 3 minute i plus one dvije minute na zadrzavanje i valjanje vasih igraca i "namjestanje" lopte na liniju od strane Hadzidzulbica. Cetvrto, Zejo je go dao u 93 minuti tj. trecoj minuti sudijske nadoknade i ne bi se igralo do sabaha jer se do sabaha nije igralo ni protiv Rudara a bio je isti rezultat.. Peto, go nije pao iz kontre nego iz nekakve akcije u kojoj je Stanic nekim cudom prosao onog vaseg na 15 metara i sam izasao sa strane ispred Hadzidzulbica i nekako ugurao u kontra ugao.edinko je napisao/la:nemoj svega ti jarane..ja gotovim Zelju i nemoj mi kvariti tu sliku..o ovome mi je sms poslao momak sa Tribina Grbavice,Zeljin manijak koji ne propusta nijedne Zeljine tekme..igralo bi se do sabaha dok ga Zeljo nebi zavalio..tako je ali nejse..

-
Jbg nista od nase utakmice Sarajevo-Velez 

Ima jos subotanime_tm87 je napisao/la:@JanezAnalic je napisao/la:1 bod za prolaz u kupu. Pa **** ga 1 bod. Kakav je to dogovor. Koja budala u Veležu bi na to pristala. O tri bi se i moglo razgovarati, ali o jednom bodu. Pa zrtvujes moguci izlazak u evropu za 1 bod. Ako već ima dogovora biće 3 boda za prolaz.Janez je napisao/la:Mislim da ce sutra da bude 3 boda Zelji,dat ce Velez za Kup
A da ce Zeljo vratiti Veletu u subotu 1 bod odnosno X
Zili bili pa vidjeli
A iskreno igraće se otvoreno i biće šta bude
Brate ,nema sanse da nam uzmu bod u Dolini![]()
Uzimamo obje tekme![]()
Vidjet cemo sve
Ali mislim da sam siguran u ovo sto govorim

-
- Kontakt:
nisam bio na utakmici pa nemogu ni komentarisat,ali sliku koju sam maloprije vidio u jednom sarajevskom restoranu moram.svi igraci veleza i strucni stab na veceri sa gradonacelnikom sarajeva behmenom.malo sam se raspitao i saznao da je gradonaelnik pozvao sve velezovce na veceru gest vrijedan paznje.jos vise me je odusevila informacija da je behmen rodom iz mostara i da nezaboravlja svoje korijene.mostarci zavidim vam kako imate ljude koji nikad nezaboravljaju ko su i odakle su.behmena nisam vele simpatisao ali sa vecerasnjom gestom me je kupio za sva vremena ,kapa dole gradonacelnice.
-
- Kontakt:
ima nas pravo puno.----
vjeruj da smo uz zelju i sarajevo klub sa najvise navijaca u bih u sto sam siguran...ispricacu vam samo jednu scenu
neki dan ja u budvu kdo fizioterapeuta za ledja isao kad me zaustavi doktorica prije masaze.kaze ti si iz mostara mogu li te nesto pitat
kazem izvolite
kad ce ona:bogati da te pitam jeli istina da za velez opet igraju i muslimani i srbi i hrvati.ja joj kazem nije opet nego u velezu su uvijek igrali svi,cak i poslije rata odmah bilo je srba sjetite se (vojvodic,krivokapic,pudar i da daljene nabrajam....
i na izkazu iz ordinacije ja gospodju pozovem do auta i poklonim joj sal veleza,
zena se izgubila pocela plakat...
kaze cjela njena familija navija za velez,da je upoznata s cjelom situacijom da smo ostali bez stadiona bez svega,ali kaze da i dalje prati velez bas kao i njena djeca koja su rodjena prije rata 87 i 89 gosite..
zelja im je da dodju u mostar na utakmicu
znaci ima nas po cjeloj bivsoj jugi pa i sire skandinavija,australia,amerika,njemacka,da dalje i ne nabrajam.
u subotu svi na voz i na tekmu!!!!!
RAZVALIMO ZELJU,NAPADNIMO OD PRVE MINUTE VIDILI SMO DANAS DA SU SE IZGUBILI KAD SMO NAPALI
SRETNO RODJENI
vjeruj da smo uz zelju i sarajevo klub sa najvise navijaca u bih u sto sam siguran...ispricacu vam samo jednu scenu
neki dan ja u budvu kdo fizioterapeuta za ledja isao kad me zaustavi doktorica prije masaze.kaze ti si iz mostara mogu li te nesto pitat
kazem izvolite
kad ce ona:bogati da te pitam jeli istina da za velez opet igraju i muslimani i srbi i hrvati.ja joj kazem nije opet nego u velezu su uvijek igrali svi,cak i poslije rata odmah bilo je srba sjetite se (vojvodic,krivokapic,pudar i da daljene nabrajam....
i na izkazu iz ordinacije ja gospodju pozovem do auta i poklonim joj sal veleza,
kaze cjela njena familija navija za velez,da je upoznata s cjelom situacijom da smo ostali bez stadiona bez svega,ali kaze da i dalje prati velez bas kao i njena djeca koja su rodjena prije rata 87 i 89 gosite..
znaci ima nas po cjeloj bivsoj jugi pa i sire skandinavija,australia,amerika,njemacka,da dalje i ne nabrajam.
RAZVALIMO ZELJU,NAPADNIMO OD PRVE MINUTE VIDILI SMO DANAS DA SU SE IZGUBILI KAD SMO NAPALI
SRETNO RODJENI
imate vi navijace imate sve...samo steta za vas sto je uspjeh jedino mjerilo danas...a vi to nemate od 2000 pa na ovamo...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- el-fighter
- Kontakt:
Što nas shebaše u zadnjoj minuti. Ovo mi je pomalo ličilo na onu tekmu Španija-BiH kad se igralo dok Španci nisu dali gol, a tako je bilo i večeras, samo mjesto Španije bio je Željo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
druze naravno da nemamo
samo jedno objasnjenje
evo uzmi svaki kub u bih
sve pare sto dobije ulozi i pojacanja i uspjeh je tu
mi to ne mozemo znas li zasto?
jer nisamo imali gdje igrat ne zaboravi da smo mi jedini klub koji je istjeran i nije mu dozvoljeno da se vrati na svoj stadion
mi smo od livade naoravili fin stadioncciic koji jos nije gotov.znaci sve pare idu tu,,.,,,
nas uspjeh tek ad trebate ocekivat
samo jedno objasnjenje
evo uzmi svaki kub u bih
jer nisamo imali gdje igrat ne zaboravi da smo mi jedini klub koji je istjeran i nije mu dozvoljeno da se vrati na svoj stadion
mi smo od livade naoravili fin stadioncciic koji jos nije gotov.znaci sve pare idu tu,,.,,,
svi na voz ako bude u 15h utakmica kako sada stoji, ako ne pomjere na vecernji termin !?VFCsTARmO1922 je napisao/la:ima nas pravo puno.----
kazem izvolite
SRETNO RODJENI
bice uspjeha, samo laganini- manje kukanja te vise reda- rada i discipline.. na dobrom smo putu..
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
[quote="el-fighter"]Što nas shebaše u zadnjoj minuti. Ovo mi je pomalo ličilo na onu tekmu Španija-BiH kad se
igralo dok Španci nisu dali gol, a tako je bilo i večeras, samo mjesto Španije bio je Željo.[/quote
nisi realan sekunde trebo si biti na tekmi pa vidjeti igru tvog veleža
do gola veleža golman želje je bio neocjenjen igrač a kada ste dali go branili se sa 12 igrača
željo imao dosta šansi,pogodio prećku a 5 min protužetka: 1-puno prekida 2-šest izmjena 3-valjanje i jednih i drugih a to što niste imali sreće i primili go u zadnjoj sekundi nije kriv sudijski produžetak
idemo dalje 
igralo dok Španci nisu dali gol, a tako je bilo i večeras, samo mjesto Španije bio je Željo.[/quote
nisi realan sekunde trebo si biti na tekmi pa vidjeti igru tvog veleža

ne znam negdje sam procitao da velez moze igrati pod bb samo mora platiti...nek vam je sa srecom u buducnosti...inace sam simpatizer zrinjskog ali ne zelim nikome nista lose...sretno...VFCsTARmO1922 je napisao/la:druze naravno da nemamo
samo jedno objasnjenje
evo uzmi svaki kub u bih
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Pogresno si informisanwade je napisao/la:ne znam negdje sam procitao da velez moze igrati pod bb samo mora platiti...nek vam je sa srecom u buducnosti...inace sam simpatizer zrinjskog ali ne zelim nikome nista lose...sretno...VFCsTARmO1922 je napisao/la:druze naravno da nemamo
samo jedno objasnjenje
evo uzmi svaki kub u bih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.