Trenutno su bolji, dominiraju, ali nemaju nekog rjesenja u napadu, nemaju nikakvih ozbiljnijih suteva. Evo i ja ih cekam da daju goBenjooJutub je napisao/la:Kakva je ova Academica, mogul zabit gol ovom Plzenu?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trenutno su bolji, dominiraju, ali nemaju nekog rjesenja u napadu, nemaju nikakvih ozbiljnijih suteva. Evo i ja ih cekam da daju goBenjooJutub je napisao/la:Kakva je ova Academica, mogul zabit gol ovom Plzenu?
imali su ljudi 18 suteva i nemogu zabit goBegAx je napisao/la:Hajde Monchengladbach **** vam... Pa imate igraca vise retardi jedni!
Taman se obradovao, kad vidim Newcastle 1-1. ZASTO BOZE?!TeaM87 je napisao/la:imali su ljudi 18 suteva i nemogu zabit goBegAx je napisao/la:Hajde Monchengladbach **** vam... Pa imate igraca vise retardi jedni!
EDIT: go napokon, vodi borusia
jel to ni tebi ne radi rezulati . hrarnes86 je napisao/la:Imal neko stranica osim **** da se moze viditi ova statistika, sutevi na go, korneri, kartoni .... ?
nerade... .com.rezultatiTeaM87 je napisao/la:jel to i tebi ne rdai rezulati . hrarnes86 je napisao/la:Imal neko stranica osim **** da se moze viditi ova statistika, sutevi na go, korneri, kartoni .... ?
Nema statistike kada su u pitanju tekme EL.TeaM87 je napisao/la:jel to i tebi ne rdai rezulati . hrarnes86 je napisao/la:Imal neko stranica osim **** da se moze viditi ova statistika, sutevi na go, korneri, kartoni .... ?
aj baN arnese razguliarnes86 je napisao/la:nerade... .com.rezultatiTeaM87 je napisao/la:jel to i tebi ne rdai rezulati . hrarnes86 je napisao/la:Imal neko stranica osim **** da se moze viditi ova statistika, sutevi na go, korneri, kartoni .... ?
Pa **** im ja mamu jos su mi samo oni ostali cccBegAx je napisao/la:Taman se obradovao, kad vidim Newcastle 1-1. ZASTO BOZE?!TeaM87 je napisao/la:imali su ljudi 18 suteva i nemogu zabit goBegAx je napisao/la:Hajde Monchengladbach **** vam... Pa imate igraca vise retardi jedni!
EDIT: go napokon, vodi borusia
@sarajlijc@
Gledam tekmu, Napoli dominira, stvara puno prilika al' lopta nece u gol.
Al primi Liverpul u istoj sekundi, pa jeeeebem ti.kavaz_ je napisao/la:Evo gola za Academicu iz penala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.