Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
4-5 stopostotnih promasenih, kontra gol.. Po ko zna koji put.
Nad nama nebo ima da gori!
I hoće Rodgers rizikovati s Hendersonom na desnom beku, e neka baš.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
Ja se samo pitam jel on otpisuje Evropsku ligu, ili fakat precjenjuje mogucnosti igraca...Carlo je napisao/la:I hoće Rodgers rizikovati s Hendersonom na desnom beku, e neka baš.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pa imal sta da taj Henderson zna igrat ? U napadu fula 1 na 1, u veznom redu ne zna, eto sad smo vidjeli da je i na desnom beku k.arina.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ne otpisuje on Evropsku ligu čim ubacuje Suareza u šezdesetoj minuti i prethodno Gerrarda u tridesetoj. Loše odluke donosi.reds_forever je napisao/la:Ja se samo pitam jel on otpisuje Evropsku ligu, ili fakat precjenjuje mogucnosti igraca...Carlo je napisao/la:I hoće Rodgers rizikovati s Hendersonom na desnom beku, e neka baš.
jav'te moderatoru nek banuje @Hendersona, nek se skoncetriše na igre a ne na forum 

Vođa zna.
- youngredcomps
- Kontakt:
ko bi reko.jadan je taj young girl.cole ih razvaljujeCarlo je napisao/la:JOE COLE!
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Paraglajder
- Kontakt:
Znaci ne mogu da vjerujem da Reina nije ni pipnuo loptu.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Uh golčine. Sigurno Reina i sad osjeća povjetarac na ćeli, a možda mu i u ušima zuji. 
Šteta što dadoše gol pred kraj, al' gol je zaista bio predobar.

Šteta što dadoše gol pred kraj, al' gol je zaista bio predobar.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Koliko smo mi ugroženi ako večeras bude remi ?
Remi jednim djelom ide na dušu Rodgersa, jednim djelom na Reinu.
- King Kenny
- Kontakt:
Jones je trenutno i definitivno bolji golman od Reine.
A BR,s koliko je ovo on veznjaka igrao danas, 6
,takticka genijalnost mu ulazi u sfere nemoguceg
.
A BR,s koliko je ovo on veznjaka igrao danas, 6

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
I menadžer Cavania je izjavio nešta zanimljivo (već je postavljeno, al' evo još jednomSwanseajev branič Williams: Suarez je prevarant kojeg sam htio nokautirati!
Veliki napad na Liverpoolovog napadača Luisa Suareza pokrenuo je Swanseajev branič Ashley Williams pišući o Urugvajcu u svojoj knjizi '' My Premier League Diary'' (Moj premierligaški dnevnik)…
Prisjećajući se Swanseajevog remija 0-0 na Anfieldu u studenom prošle godine, velški 28-godišnji reprezentativac Ashley Williams je napisao:
''Suarez ima tu auru oko sebe koja kaže: ''Ja sam nedodirljiv''. Ali, zbog njegovih manira i načina ponašanja sam ga poželio nokautirati.''
''Mogu otići toliko daleko i reći da je način njegovog pristupanja igri, s puno prezira prema svima nama ostalima, kod mene uzrokovao stav da ne postoji igrač u Premierligi za kojeg toliko mogu reći da mi se ne sviđa kao za Suareza.''
''On se baca po terenu glumeći prekršaje više od bilo kojeg drugog igrača protiv kojeg sam igrao. Zbog to njegovog lošeg ponašanja sam ostao šokiran. Samo se baca na travnjak i vrišti u svakom trenutku.
''To bacanje i glumljenje prekršaja se sve više uvuklo u našu ligu i mi braniči moramo toga biti svjesni. No, dok drugi koji to rade barem pričekaju nekakav kontakt, kod Suareza niti to nije slučaj. Nekoliko puta sam čuo njegov vrisak, gledam ga kako se grči na podu od bolova i pitam se gdje je tu mogao biti ikakav kontakt?''
U prepričavanju svojih iskustava sa Suarezom se Wlliams rukovodio još jednom utakmicom protiv Liverpoola, domaćom pobjedom 1-0 u zadnjem, 38. kolu Premiershipa prošle sezone. Bila je to i zadnja utakmica Swanseaja pod vodstvom Brendana Rodgersa, današnjeg menadžera Liverpoola.
Posebno je zanimljivo da je spomenuta knjiga puštena u prodaju u utorak, pet dana prije gostovanja Liverpoola na Liberty stadionu. Bit će to prvi Rodgersov dolazak na taj stadion nakon što je napustio Swansea.

Ja sumnjam da ima ikakve šanse da Cavani dođe u Liverpool, al' nada zadnja umire."Liverpool i Arsenal su prvi klubovi s kojima je Cavani pristao pregovarati. Nije tajna da on želi igrati u Engleskoj, to je jedan od njegovih najvećih snova." rekao je Annelucci.

FK Pjetlovi
Pa zato smo ih i ubili na terenu , imali smo 5-6 stopostotnih prilika . Taktika je idealna al' klipani poput Hendersona ne zasluzuju da igraju u klubu kalbira kakv je LiverpoolKing Kenny je napisao/la:Jones je trenutno i definitivno bolji golman od Reine.
A BR,s koliko je ovo on veznjaka igrao danas, 6,takticka genijalnost mu ulazi u sfere nemoguceg
.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Slagao sam,iznenadio me.VolimLiverpool je napisao/la:
Rekoh da se nadam minimalnoj pobjedi,ali neki remi od 2:2 me ne bi iznenadio.
Suarez odigrao jako jako loše otkad je ušao.
I ne znam šta uradiše sad na kraju nakon centaršuta Gerrarda.Čista šansa.
Imali smo lijepih akcija večeras,to se mora priznati.Kod 2:1 morali smo riješiti utakmicu.
Ali nema veze,i ovako nije loše.
Young Boys zadnju dočekuje Anzhi gdje je teško očekivati pobjedu domaćina,dok mi gostujemo u Udinama.Prolazimo ako budu oba remija,oba poraza gosta ili oba poraza domaćina.

You'll never walk alone.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ovo si sve ti izbaksuziroRekoh da se nadam minimalnoj pobjedi,ali neki remi od 2:2 me ne bi iznenadio.

Sad smo sami sebi zagorčali život i sad se mora dobiti Udinese u gostima.
Uglavnom, moramo imati bolji rezultat od YB-a u posljednjem kolu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.