аха $ је за $Stari_Lesinar je napisao/la:Dobro se drzimo u Sirokom!
' $ & остане " $ $
Moderator/ica: vlakanje
аха $ је за $Stari_Lesinar je napisao/la:Dobro se drzimo u Sirokom!
аха " ?Schlager je napisao/la:Dobra mjuza na ovom radiju,do jaja stvarno...ide u moje bookmarkse.
A mnogi su bili skeptici kada je Leo došao u Borac!?Simpatizer je napisao/la:Dobro je da je Siroki poceo igrati sa dugim loptama. Coric to kupi sa lakocom!
GOOOOOOOOOOLLLLLLL
VRRRRRAAAAANNNNJJJJJEEEEESSSSSS!!!!!
ja sam odmah rekao da je jači igrač od Kolarova, a za ovo večeras svaka čast, ja sam bio pomalo hm hm hm, oprezan, nekako sam se bio zabrinuo...Simpatizer je napisao/la:Priznajem da sam i ja sumnjao. Pojescu g.vno, nije problem.
hvala na cestitkama,ali nemoj koristiti te ruzne rijeci...znam da si revoltiran,kao i svi ostali zbog tragedije,ali uvredama necemo vratiti Vedrana niti rijesiti bilo sta drugo...Pozdrav!ultra@rajvosa je napisao/la:Svaka cast,nek ste izbacili tu ...... iz listice...
Dobra ti je taktika! Ti bi da nas uljuljkas.TaRgEt_ je napisao/la:Ma dobicete minimalno 3:0 nas ako ne dobijete ne zasluzujete titulu onda realno ako 3:0 ne dobijete minimalno![]()
koliko ih je bilo??Barney Stinson je napisao/la:čestitke na prolazu i čestitke lešinarima na bodrenju svoga kluba e ovo danas su bili navijači na pecari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.