ma nema tu šta ko praviti belaj. Kada vidiš njegovo godište, pa onda zatupljenost koju je pokazao u postu, sve ti je jasno.bparena je napisao/la:jao jao jao - na ovaj post bice belajazlatan1982 je napisao/la:pa ako je samo želja da se lome noge onda je prvo šahtaru da osigura prvo mjesto i da kao prvoplasirani izvuku mesare iz madrida,a tamo ima čitava plejada igrača koja su specijalisti za lomiti...azTer je napisao/la:dajte šahtar da puyol ili mascherano polome noge adrianu
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
naprijed rejal
al iskomplikovase

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
@sveti
Al moras priznati da je sinoc Alonso bio na rubu crvenke
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
takav tip igrača je uvijek na rubu kartona, jer mu je zadatak da što više lopti uzme tako da je često u direktnom duelu sa igračima, što samim tim, čak i procentualno iziskuje nekada i grublje startove.bparena je napisao/la:@sveti
ja sam samo rekao da je glupost nazivat madriđane mesarima, kada sam stoposto siguran da taj forumaš gleda real samo u el klasicima.
naprijed rejal
Uopste nisam ni mislio to za mesare - to ste vi zavrsili oko tog posta. No bas sam samo pratio igru Alonsa. Znam ja o cemu ti govoris a to i jest sad fol. Naleti na nekog sudiju koji ne sljivi ni Real ni imena i koji pocne kartoniranje a bas zbog te na rubu igre. Nisam htjeo ni kritikovati Alonsa ni kritikovati sudiju (realnio nije bio penal) samo sam bas istog misljenja da je Xabi precesto na liniji crvenke pa me i ne cudi ako ga nekad i pokupi. A onda opletu uefalona i sl.Sveti je napisao/la:takav tip igrača je uvijek na rubu kartona, jer mu je zadatak da što više lopti uzme tako da je često u direktnom duelu sa igračima, što samim tim, čak i procentualno iziskuje nekada i grublje startove.bparena je napisao/la:@sveti
ja sam samo rekao da je glupost nazivat madriđane mesarima, kada sam stoposto siguran da taj forumaš gleda real samo u el klasicima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- zlatan1982
- Kontakt:
pa ako je samo želja da se lome noge onda je prvo šahtaru da osigura prvo mjesto i da kao prvoplasirani izvuku mesare iz madrida,a tamo ima čitava plejada igrača koja su specijalisti za lomiti...[/quote]
jao jao jao - na ovaj post bice belaja
[/quote]
ma nema tu šta ko praviti belaj. Kada vidiš njegovo godište, pa onda zatupljenost koju je pokazao u postu, sve ti je jasno.
[/quote]
odakle tebi pravo da nekog nazivaš zatupljenim? koji si ti??? moderatori ovo treba da sankcionišu...
jao jao jao - na ovaj post bice belaja
ma nema tu šta ko praviti belaj. Kada vidiš njegovo godište, pa onda zatupljenost koju je pokazao u postu, sve ti je jasno.
odakle tebi pravo da nekog nazivaš zatupljenim? koji si ti??? moderatori ovo treba da sankcionišu...
vec vidzeno nazad na 2197 stranicisajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Leo Messi - 80 golova u 2012. godini
Liverpool - 80 golova u 2012. godini
AC Milan - 76 golova u 2012. godini
činjenice

Liverpool - 80 golova u 2012. godini
AC Milan - 76 golova u 2012. godini
činjenice
daj linkSveti je napisao/la:ode vam messi
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
daj i meni jedan linkRaul7 je napisao/la:daj linkSveti je napisao/la:ode vam messi
ma šta se ložite, samo je izjavio da je još rano za potpisivanje novog ugovora
, mislio sam da ste već pročitali na ss.ba pa ćete skontat
pa, recimo, pravo koje mi sloboda pisanja na internetu dozvoljava sve dok to što pišem ima smisla i potkrijepljeno je očitim dokazima.zlatan1982 je napisao/la: odakle tebi pravo da nekog nazivaš zatupljenim? koji si ti??? moderatori ovo treba da sankcionišu...
naprijed rejal
- zlatan1982
- Kontakt:
nemaš ti pravo nikog vrijeđati i nazivati zatupljenim ili kakvim god već...
to možeš kod svoje kuće,ali ovdje zaje.bi tu politiku...
kako ti kažeš šefe. živio.zlatan1982 je napisao/la:nemaš ti pravo nikog vrijeđati i nazivati zatupljenim ili kakvim god već...
naprijed rejal
Tw Thiago: "Vratio sam se... I ne mislim otići brzo!!!"
))))
Onaj s njim je Phil Schoen (mislim da mu se tako piše prezime) .. Phil je amerikanac , a Ray neki ludi britanac koji je treniro neki fudbalski tim iz Miamija i onda su njih dvojica počeli komentarisat za GolTV (američki) i dugo vremena su tamo bili.. Ove godine su prešli na beIN sports, sad tamo komentiraju.M4kaveli je napisao/la: Eh taj taj.
Ray Hudson![]()
Odlican komentator.
I onaj s njim je ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- zlatan1982
- Kontakt:
ja cijelo vrijeme kontao da je to onaj engleski trener..je li on liverpool vodio ili koga već..ono je roy a ovo ray
Al ovog gola Ville gore - kakva jednostava i onda mu prvi Messi cestita i grleci se vidi se koliko su se "uvijek mrzili". 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.