Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Prescritto
- Kontakt:
Re: Najboljih 11 Serie A
Tema ce vjerovatno ici pod kljuc ,sta ja znam haman da smo mi bosanci ovakvi , niko ne postuje tudje misljenje svi misle da su bas oni u pravu ,i kaze sto nam je drzava ovakva zato sto smo mi sami ovakvi ,pa dajte budite bar nekada realni 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Re: Serie A
Opet kazem, 3-5-2 je u rijetkim trenutcima 5 odbranbenih.. barem gledajuci Juventus bekovi se spustaju blizu odbrane samo kada se lopta prenosi iz odbrane u napad tj. kada je drzi neko od stopera (Bonucci, Chielio ili Barza), naravno vrate se i kada je duzi napad neke ekipe, ali koja god ekipa igra na kontre preko krila nikad u duel ne idu protiv bekova vec protiv Barze ili Chielia.. u sustini, puno su vise krila nego klasicni bekovi, al kao da je bitno..
a za Capella sam ozbiljan, imao je daleko i ubjedljivo najjacu ekipu 2 godine i nista bitno nije ostvario, naravno osim osvajanja serie a sto je trebao biti veoma lagan posao sa onakvom ekipom.. dok nas je u evropi brukao..
a za Capella sam ozbiljan, imao je daleko i ubjedljivo najjacu ekipu 2 godine i nista bitno nije ostvario, naravno osim osvajanja serie a sto je trebao biti veoma lagan posao sa onakvom ekipom.. dok nas je u evropi brukao..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Prescritto
- Kontakt:
juventus ne igra 3-5-2 već 3-3-4, al sve su to nijanse
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
I samo radi toga je loš trener? Pa čovječe jesi ti svjestan kakva je to glupost? Pogledaj njegov CV i šta je sve osvojio, sa Milanom mljeo sve pred sobom 4-0 Barcu pregazio u finalu u Ateni, šta je scudetta uzeo sa Milanom, Romom, Juventusom. Zatim Real 2 sezone vodio sa slabijim timovima od Barce recimo i oba puta uzeo prvenstvo. Uzme Englesku i zabilježi najveći procenat pobjeda ikad u historiji Gordog Albiona. Ja mislim da je vaš problem što vi malo precjenjujete tu generaciju Juventusa. Jesu bili beton jaki ali je isto tako i Milan bio beton jak što je i u ligi prvaka dokazao. Juventus je tada više imao ekipu za ligu sa više trkača recimo i ganjao te 1-0 pobjede tvrdom igrom dok je Milan uvijek imao drugu filozofiju koja je bolje prolazila u europi. Slab je Capello trener nema šta samo što je uz Trapa najbolji trener kojeg je Italija ikad imala i imat će.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Montolivo za tvoju informaciju ima najviši broj tačnih pasova u Evropi od svih fudbaleraPrescritto je napisao/la:montolivo u boljoj formi od pirla ove sezone![]()
![]()
![]()
igrama, za mene jesteLateraleSinistro je napisao/la:Pjanić ispred Valera i Marchisia? Nev'a, blasphemy
postujem tvoje misljenje ali se ne slazem iz razloga sto je Pjanić skoro pola dosadasnje sezone sjedio na klupi.Isto tako Valero i njegova Fiorentina kao i Marchisio i njegov Juve ostvaruju bolje rezultate i standardni su.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajevo1946
- Kontakt:

DON FABIO CAPELLO!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Buffon; Barzagli-Bonucci-Chiellini; Zanetti-Vidal-Pirlo-Marchisio-Asamoah; Cavani-El Shaarawy.
Buffon; Zanetti-Barzagli-Chiellini-Asamoah; Pirlo-Vidal-Marchisio; Lamela/Jovetić-Cavani-El Shaarawy.
Buffon; Zanetti-Barzagli-Chiellini-Asamoah; Pirlo-Vidal-Marchisio; Lamela/Jovetić-Cavani-El Shaarawy.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
djaba sve, on nista nije izvukao iz onakve generacije.. a pored toga, on je mogao biti krivac da najveca legenda svih vremena napusti klub puno prije vremena.. takve se stvari i pogreske se nikad ne oprastaju niti ista drugo moze uvjeriti da je nesto bolji..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ne može od guarina.baresi#6 je napisao/la:Kako nema Pogbe u idealnih 11
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ne vrijedi ti to ništa, oni su nama dali tri komada. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- senad_flamin
- Kontakt:
Joooj da je se oĐe tigru zatekutati... s jedne bih to nježno svukao a s druge rastrgao...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Italijanski sudac Gianluca Rocchi koji je dijelio pravdu na utakmici Manchester City - Real Madrid, a u kojoj je dosudio nepostojeći penal za domaćina i dao crveni karton Arbeloi bez ikakvog razloga, dobio je najnižu ocjenu od UEFA-e - jedinicu, zbog čega neće suditi u nastavku ovog takmičenja!
Ovi 'naši' sudci su komedija
Ovi 'naši' sudci su komedija
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Svaka cast navijacima Lazia ,al kud bas protiv Totenhema sada ih haman ceka neka kazna

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Prescritto
- Kontakt:
pa totenham je jevrejski klub, zato bas protiv njih
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
ma znam zato sam i rekao kud bas protv njih sada ce biti kaznjeniPrescritto je napisao/la:pa totenham je jevrejski klub, zato bas protiv njih
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
To je sigurno bio razlog da se baš na tom meču istakne parola i "navodno" pjevaju antisemitske pjesme. Mađutim, navijači Lazija su i ranije iskazali podršku za Palestinu.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Navijači lazie podržavaju palestince iz istog razloga zbog kojeg dodik podržava izraelce :ugeek:
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.