Sad i zvanicno, ono je hrpa govana a ne igraca, opet po starom, gotova sezona u oktobru. Nek jebu mater svi do jednog i nek ih mater ide gledat sada, sramota
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
alan ford 26 je napisao/la:Sad i zvanicno, ono je hrpa govana a ne igraca, opet po starom, gotova sezona u oktobru. Nek jebu mater svi do jednog i nek ih mater ide gledat sada, sramota
Uranio si opasno demtantuj se
Zabi ga Stanic pitar stari 2-1
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 okt 2009, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[quote="alan ford 26"]Necu se demantovati jaro, ostajem pri svom, ono je hrpa govana[/quote
Utakmica protiv Slobode je pokazala da ekipa ima potencijal da odigra kvalitetnu utakmicu, po ovom prenosu bi se moglo reći da smo imali bruku šansi tako da ja mislim da ipak možemo nešto značajnije napraviti ove sezone...
CRNI_SA je napisao/la:zelji kup,velezu titula i svi sretni .
E jesi znalac nema šta!!!!Od ispadanja iz Kupa nas je dijelila jedna minuta i takve gluposti pišeš???Forum je tu da se raspravlja o temama a ne provocira i pišu postovi koji nemaju nikakvog argumentovanog uporišta...
**** ti bogaaa............
jesmo mi baksuz ekipa...
cuo sam da vam je sudija pomogao nenormalno....
nema veze cestitam na prolazu u kupu,mozda vas u ligi u subotu dobijemo
jesmo mi baksuz ekipa...
Pomogao sudija haha . Nije se utakmica kako treba zavrsila odma na sudije .. ccc - nevalja to
jesmo mi baksuz ekipa...
Pomogao sudija haha . Nije se utakmica kako treba zavrsila odma na sudije .. ccc - nevalja to
Pod prvo sudjenje naravno katastrofa pod drugo sudija nikom pomagao nije stallno je sjeckao bespotrebno igru ,srao djelio zute i dr..Sudije nam UNISTISE LIGU