Vamos je napisao/la:U toj silnoj borbi vase dvije frakcije, sada znamo ko vam je preuzeo tribinu. Kosovski klan sa Biticijem na celu
znam ja da bi ti volio te frakcije i to,ali te moram razocarati nema frakcija, pa nismo mi pitari da se borimo za svetu tribinu par godina i da se opet nakon toga koji put pobodemo na tribini
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Kvesa ponovo odlican..Jednostavno ga uzivam gledati kako igra..Zola isto tako..
Sinoc su svi bili dobri..U nedjelju po tu pobjedu i mozemo biti prezadovoljni sezonom..
Dobili smo 2 odlicna mlada igraca (Kvesa+Zola)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Zaista odlična igra protiv Olimpica . U pravom trenutku . Amaru kapa do poda , naravno svaka čast i igračima . Protiv Širokog sigurna pobjeda , lagano odmaranje i zalet za proljeće . Vjerujem da će bit i novih igrača jer vjerovatno će se bar 2-3 prodat . Dolaze pare i od Šehe i LP , nadam se takodje da će bit izabran i predsjednik kluba koji će bit posvećen Želji 24 sata .
Volim te Željo !!!
puh, prije svega da cestitam igracima za prolaz u polufinale.
32 utakmice bez poraza u kupu su (vjerovatno) rekord koji nikad nece biti oboren u bosni i hercegovini.
e da sad mi ne bi sebi nabijali neki kompleks od tog rekorda, mislim da bi bilo posteno reci da moramo dopustiti i da nam se taj poraz jednom desi. mozda je najbolje da se desi u trenutku kad nije bitan rezultat (recimo pobjedis prvu utakmicu sa 3-0 i onda opusteno igrac uzvrat i uprkos tome izgubis sa 1-2). treba biti realan i reci da ce ovaj rekord s vremenom postati teret i treba ga se sto bezbolnije znati rijesiti...
zakoni velikih brojeva su mocniji nego sto mislimo...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL