ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:![]()
Što vas vaši veležovci namiruju
![]()
1:1
![]()
pa se ponovo ljubite i grlite nakon utakmice kad vas izbace
![]()
[youtube][/youtube]
ETO TI SAD!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nek su vas izbacili,nema vam u Evropu...
Pozz luzeri
Pic.ko imas mahanje 2:1 vodi ZELJO!!!!!!!!!!!!!!!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
alan ford 26 je napisao/la:Sad i zvanicno, ono je hrpa govana a ne igraca, opet po starom, gotova sezona u oktobru. Nek jebu mater svi do jednog i nek ih mater ide gledat sada, sramota
E jesi znalac nema šta!!!!Od ispadanja iz Kupa nas je dijelila jedna minuta i takve gluposti pišeš???Forum je tu da se raspravlja o temama a ne provocira i pišu postovi koji nemaju nikakvog argumentovanog uporišta...CRNI_SA je napisao/la:zelji kup,velezu titula i svi sretni .
Sta ces nisu svi "Zrinjski"ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:E sad nevalja razočarali ste me i dobili.Nemožemo da igramo sa komšijama ŠTETA.
![]()
Čestitke za prolaz
Pomogao sudija haha . Nije se utakmica kako treba zavrsila odma na sudije .. ccc - nevalja to**** ti bogaaa............
jesmo mi baksuz ekipa...
cuo sam da vam je sudija pomogao nenormalno....
nema veze cestitam na prolazu u kupu,mozda vas u ligi u subotu dobijemo
Pod prvo sudjenje naravno katastrofa pod drugo sudija nikom pomagao nije stallno je sjeckao bespotrebno igru ,srao djelio zute i dr..Sudije nam UNISTISE LIGUOTNYS_YNWA je napisao/la:Pomogao sudija haha . Nije se utakmica kako treba zavrsila odma na sudije .. ccc - nevalja to**** ti bogaaa............
jesmo mi baksuz ekipa...
cuo sam da vam je sudija pomogao nenormalno....
nema veze cestitam na prolazu u kupu,mozda vas u ligi u subotu dobijemo![]()